Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
HDD Western Digital Purple, 8TB, CMR, SATA III, 5640 rpm, 256 MB, 3.5"
Western digital HDD Western Digital Purple, 8TB, CMR, SATA III, 5640 rpm, 256 MB, 3.5" WD85PURZ   Stocare fără compromisuri de supraveghere Unitățile WD Purple sunt proiectate pentru a face față provocărilor înregistrării de supraveghere video 24x7. Aceste unități sunt proiectate special pentru supraveghere, pentru a ajuta la 4151919
999.99 In stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

HDD Western Digital Purple, 8TB, CMR, SATA III, 5640 rpm, 256 MB, 3.5"

COD: [ WD85PURZ ] ID: 4151919
  • Servicii evoMAG
1.071,99 Lei PRP
999,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 72,00 Lei
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat poimaine dupa ora 17:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 3 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.071,99 Lei PRP
999,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 72,00 Lei
HDD Western Digital Purple, 8TB, CMR, SATA III, 5640 rpm, 256 MB, 3.5"

Descrierea produsului HDD Western Digital Purple, 8TB, CMR, SATA III, 5640 rpm, 256 MB, 3.5"

 

Stocare fără compromisuri de supraveghere
Unitățile WD Purple sunt proiectate pentru a face față provocărilor înregistrării de supraveghere video 24x7. Aceste unități sunt proiectate special pentru supraveghere, pentru a ajuta la rezistența la fluctuațiile ridicate de căldură și la vibrațiile echipamentelor din mediile NVR. O unitate desktop obișnuită este construită pentru a rula doar pentru intervale scurte, nu în mediul dur 24/7 mereu activ al unui sistem de supraveghere de înaltă definiție. Cu unitățile WD Purple, obțineți stocare fiabilă, de clasa de supraveghere, care este testată pentru compatibilitate într-o gamă largă de sisteme de securitate. Tehnologia exclusivă AllFrame™ ajută la reducerea pierderii cadrelor și la îmbunătățirea redării video generale.
 
Depozitare lider în industrie. Supraveghere în care puteți avea încredere
Western Digital a furnizat stocare la nivel de supraveghere de mai bine de un deceniu. Cu stocarea de supraveghere WD Purple, unitățile sunt proiectate pentru sisteme de supraveghere la temperaturi ridicate, mereu activate, astfel încât să vă puteți baza pe videoclipuri de calitate atunci când aveți cea mai mare nevoie. WD Purple oferă stocare video inteligentă în care puteți avea încredere și sunt susținute de o garanție limitată de 3 ani 6 .
 
Tehnologia exclusivă AllFrame de la Western Digital
Toate unitățile WD Purple sunt echipate cu tehnologia AllFrame, care ajută la reducerea căderilor de cadre video și îmbunătățește înregistrarea și redarea video.
 
 
Evaluări îmbunătățite ale sarcinii de lucru
Unitățile WD Purple au o evaluare a sarcinii de lucru de până la 180TB/an 2 - de până la trei ori mai mare decât unitățile desktop - pentru a face față cerințelor unice ale sistemelor DVR și NVR de supraveghere video obișnuită. 
 
Camere multiple, fluxuri multiple
Înregistratoarele moderne acceptă acum mai multe fluxuri video pe cameră. Unitățile WD Purple acceptă până la 64 de camere HD cu flux unic 5 . Cu atât de multe opțiuni, aveți flexibilitatea de a face upgrade sau extinde aplicațiile de securitate în viitor.
 
Proiectate pentru soluții de supraveghere
Cu un MTBF de până la 1 milion de ore 3 , unitățile WD Purple sunt proiectate pentru DVR-uri și NVR-uri de supraveghere obișnuite care funcționează 24/7. Cu componente rezistente la pătare 7 și suport în sistemele de stocare cu mai mult de opt locașuri de unitate 4 , unitățile WD Purple oferă o funcționare fiabilă chiar și în medii dure.
 
Compatibilitate largă. Integrare perfectă
Unitățile de disc WD Purple sunt construite având în vedere compatibilitatea, astfel încât să puteți adăuga rapid și fără probleme capacitatea sistemului dvs. de supraveghere. Cu o gamă largă de carcase și chipset-uri de vârf în industrie acceptate, cu siguranță veți găsi configurația DVR sau NVR potrivită pentru dvs.

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip HDDSupraveghere
Capacitate8TB
Viteza (rpm)5640
Buffer (MB)256
InterfataSATA III 600
ModelWD85PURZ
SerieWestern Digital Purple
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)147 x 101.6 x 26.1
Format3.5"
Greutate (kg)0.720
Vezi mai mult