Raporteaza o problema
Videoproiector Epson EB-W31, 3200 lumeni, 1280x 800, Contrast 15.000:1, HDMI (Alb)
Epson Videoproiector Epson EB-W31, 3200 lumeni, 1280x 800, Contrast 15.000:1, HDMI (Alb) EB-W31   Epson EB-W31       Combinaţi necesităţile de la locul de muncă cu cele pentru timpul liber cu un proiector care oferă imagini de calitate superioară şi culori de trei ori mai luminoase pentru filme şi prezentări cu un aspect fa 1484772
2322.99 Out of stock

Videoproiector Epson EB-W31, 3200 lumeni, 1280x 800, Contrast 15.000:1, HDMI (Alb)

COD: [ EB-W31 ] ID: 1484772

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Videoproiector Epson EB-W31, 3200 lumeni, 1280x 800, Contrast 15.000:1, HDMI (Alb)

Scurta descriere

 
Epson EB-W31
 
 
  Combinaţi necesităţile de la locul de muncă cu cele pentru timpul liber cu un proiector care oferă imagini de calitate superioară şi culori de trei ori mai luminoase pentru filme şi prezentări cu un aspect fantastic. Acest proiector 3LCD este echipat cu o serie de caracteristici pentru a îmbunătăţi la maximum proiecţiile acasă sau la birou.
 
  Impresionaţi-vă prietenii şi familia creând acasă o adevărată experienţă de mare ecran. Filmele, evenimentele sportive şi fotografiile de familie vor fi clare şi bine definite, pe un ecran imens de cel puţin 300 de inci, totul putând fi transformat într-un eveniment spectaculos în stil cinematografic.
 
  La fel ca acasă, acest proiector poate oferi prezentări clare şi la birou. Fiind capabil să redea culori excepţionale care arată foarte bine, chiar şi în încăperile foarte luminoase, EB-W31 va impresiona cu siguranţă.
 
  Indiferent dacă se află acasă sau la birou, nimănui nu îi place să piardă timp, de aceea acest proiector beneficiază de o configurare uşoară. Mutarea proiectorului dintr-o încăpere în alta acasă sau la birou se face uşor, prin intermediul genţii de transport incluse şi, datorită corecţiei trapezului atât pe verticală, cât şi pe orizontală, proiectorul poate fi instalat în mai multe poziţii fără a distorsiona imaginea.
 
  Nu trebuie să pierdeţi timp cu întreţinerea, de fapt, chiar dacă utilizează proiectorul pentru a viziona un film în fiecare zi, ar dura 15 ani până când lampa sau filtrul ar necesita înlocuirea.
 
 
Caracteristici esenţiale:
 
• Imagini luminoase, de calitate superioară
• Tehnologie 3LCD şi luminozitate pe alb şi pe culoare la acelaşi nivel înalt
• Raport de contrast de 15000:1
• Nuanţe profunde şi bogate de negru şi umbre dense
• Bucuraţi-vă de experienţa marelui ecran
• Dimensiune a ecranului de până la 300 inci
• 15 ani de filme preferate
• Durata de viaţă a lămpii şi filtrului de 10.000 ore
• Control versatil şi flexibil
• Proiectaţi de pe o serie de surse prin intermediul conectivităţii mobile şi HDMI
 
• Imagini care arată excelent
  Atunci când doriţi să oferiţi imagini de calitate superioară, luminozitatea este esenţială, iar acest proiector nu face excepţie de la această regulă. Având în vedere că este trei ori mai luminos decât unele dintre produsele concurente, utilizatorii vor beneficia de imagini excepţionale, chiar şi în încăperi foarte luminoase. Datorită tehnologiei 3LCD şi luminozităţii pe alb şi pe culoare de acelaşi nivel înalt, culorile vor fi precise, bine definite şi clare, indiferent de intensitatea luminii ambiante.
 
• Observaţi cele mai fine detalii
  Nu vă mulţumiţi cu imagini şterse; vizualizaţi filmele, jocurile şi prezentările cu mai multe detalii ca niciodată. EB-W31 are un raport de contrast de 15000:1 pentru a crea nuanţe clare de negru şi umbre bine definite, pentru a da viaţă conţinutului dumneavoastră.
 
• 15 ani de divertisment
  Nu doriţi să aveţi grija înlocuirii lămpii sau filtrului? Cu EB-W31, nu va trebui să vă faceţi griji în acest sens, deoarece, chiar dacă vizionaţi un film pe zi, atât lampa, cât şi filtrul pot dura până la 15 ani până când trebuie înlocuite. Bucuraţi-vă de conţinut, fără să fiţi nevoit să întreţineţi proiectorul.
 
 
• Imaginea de ansamblu
  Indiferent dacă este utilizat pentru filme, fotografii de familie, prezentări – sau pentru toate trei – acest proiector oferă utilizatorilor o adevărată experienţă de mare ecran. Este capabil să preia conţinut şi să îl afişeze pe un ecran imens de cel puţin 300 inci şi are o intrare HDMI pentru a permite utilizatorilor să difuzeze conţinut video şi audio digital de calitate superioară. Pentru o versatilitate suplimentară, utilizatorii au chiar opţiunea de a proiecta fotografii şi documente direct de pe un smartphone sau de pe o tabletă prin intermediul aplicaţiei Epson iProjection.
 
• Instalare fără probleme
  Putând fi instalat uşor şi rapid în orice încăpere din casă, acest proiector poate fi configurat imediat, oriunde aveţi nevoie de el. O geantă de transport utilă este inclusă, uşurând mutarea între încăperi, etaje de clădiri sau de acasă la locul de muncă. Obţinerea unei imagini clare aliniate corespunzător, fără distorsionări, se face uşor, datorită corecţiei trapezului pe orizontală şi pe verticală şi zoom-ului optic de 1,2x.
 
 
• Caracteristici ecologice
  Există câteva moduri în care acest proiector poate contribui la reducerea costurilor. Modul ecologic extinde durata de viaţă a lămpii, iar opţiunea de întrerupere rapidă a prezentării opreşte temporar redarea, economisind energie prin diminuarea luminozităţii lămpii cu 70 %. Prin varierea puterii lămpii în funcţie de conţinutul afişat, proiectorul va economisi automat energie.
 
• Uşor de utilizat
  Un proiector nu trebuie să fie niciodată complicat, iar EB-W31 include o interfaţă de utilizare complet nouă, reproiectată şi un ecran de pornire pentru navigare uşoară şi acces rapid la toate funcţiile esenţiale. Cu un design aspectuos şi dimensiuni compacte, arată excelent în birou sau acasă şi poate contribui la economisirea de spaţiu.
 
• Transmisiune Wireless
  Bucurativa de conexiune sporita si flexibilitate cu ajutorul tenologiei Wi-Fi. Transmiteti usor imagini, text si fisiere de pe dispozitivele voastre inteligente, folosind aplicatia Epson iProjection.
 
* Pentru o conexiune WiFi aveti nevoie de adaptorul wireless Epson ELPAP10, care se achizitioneaza separat!

Proiector Epson EB-W31 3LCD, WXGA 1280x 800, 3200 lumeni, 15.000:1, lampa 5000 ore, HDMI, MHL, USB, boxe 2W, Multi-PC Projection, greutate 2.4 kg, culoare alb

Detalii tehnice
DenumireModelEB-W31
MarimeNormal
SpecificatiiTehnologie display3 LCD
Luminozitate (Lumen)3200 lm
Contrast15.000:1
Rezolutie recomandata (pixeli)1280 x 800
LentileF = 1.58 - 1.72, f = 16.9 mm - 20.28 mm
Rata focalizare1.2 Zoom manual
Putere lampa200 W
Durata de viata a lampii5 000 - 10 000 ore
Reproducere culori1.07 miliarde de culori
Distanta estimata a proiectarii1.68 - 2.02 m
Raport imagine16:10
ConectivitateConexiuniUSB 2.0 Type A, USB 2.0 Type B, VGA in, HDMI in, Composite in, S-Video in, MHL, Cinch audio in
WirelessOptional
Caracteristici fiziceLungime (mm)297
Adancime (mm)234
Inaltime (mm)77
Greutate (kg)2.40
Consum (W)277 W
Nivel Zgomot (Normal)37 dBA
Nivel Zgomot (Economic)28 dBA