Contextul actual și numărul mare de solicitări pot cauza întârzieri în livrarea comenzilor. Vă rugăm să ne contactați pe email la adresa: customercare@evomag.ro #StaiAcasă

Raporteaza o problema
Videoproiector BenQ TW533, WXGA (1280 x 800), 3300 Lumeni, Contrast 15:000:1, 3D Ready (Alb)
Benq Videoproiector BenQ TW533, WXGA (1280 x 800), 3300 Lumeni, Contrast 15:000:1, 3D Ready (Alb) Design inteligent pentru filmele zilnice   Adaptat pentru funcționare simplă, fiabilă, de zi cu zi în confortul locuinţei dvs., modelul BenQ TW533 combină calitatea și luminozitatea imaginilor mari, utilizarea intuitivă, fără probleme și 3670994
1935.99 Out of stock

Videoproiector BenQ TW533, WXGA (1280 x 800), 3300 Lumeni, Contrast 15:000:1, 3D Ready (Alb)

COD: [ 9H.JG877.34E ] ID: 3670994
1.935,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 1.934,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.936,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 1.935,00 Lei)
Videoproiector BenQ TW533, WXGA (1280 x 800), 3300 Lumeni, Contrast 15:000:1, 3D Ready (Alb)

Scurta descriere

Design inteligent pentru filmele zilnice
 
Adaptat pentru funcționare simplă, fiabilă, de zi cu zi în confortul locuinţei dvs., modelul BenQ TW533 combină calitatea și luminozitatea imaginilor mari, utilizarea intuitivă, fără probleme și conectivitatea digitală comodă cu economia de energie.
 
 
 
Imagine la calitate extraordinară
 
Afişaţi conţinut Full HD la o definiţie clară WXGA şi vizionaţi conţinut Blu-ray, jocuri video şi transmisii în format HD cu o calitate superbă şi un contrast ridicat, fără reducerea formatului sau compresie. Rezoluţia nativă a TW533 este de 1366 x 768 (WXGA) .
 
 
Contrast nativ ridicat pentru lizibilitate superioară și gradații subtile
 
Contrastul nativ performant de 15.000:1, posibil datorită tehnologiei DLP de ultimă oră și sistemelor de lentile optice 5G, realizate integral din sticlă oferă o claritate maximă, tranziții de culoare în tonuri medii gradate, omogene și lizibilitate extrem de clară pentru comunicări vizuale corporative captivante.
 
Luminozitate mare
 
Proiectorul cu luminozitate ridicată de 3300 de lumeni vă asigură vizionarea unor imagini într-un cadru relativ luminos sau chiar într-un mediu luminat. Este ideal pentru divertisment la domiciliu deoarece puteţi urmări competiţii sportive şi filme împreună cu familia dvs., bucurându-vă de această experienţă.
 
 
Funcționalitate inteligentă pentru utilizare intuitivă
 
Multiple intrări HDMI și VGA pentru conectivitate universală
 
Intrările HDMI duble, pe lângă intrările VGA duble sunt proiectate special pentru a găzdui pe loc mai mulți prezentatori și laptopurile sau dispozitivele lor mobile. Intrările multiple le permit participanților la ședință, profesorilor și studenților să colaboreze instantaneu, fără adaptoare complicate sau asistență IT care necesită mult timp.
 

 
Corecție trapez pe verticală pentru imagini aliniate perfect
 
Contracarând efectul trapezoid atunci când proiectorul trebuie amplasat descentrat, cum ar fi simpla poziționare pe o masă, funcția corecției trapez pe verticală ajustează imaginea pentru o imagine îndreptată profesional. Corecția trapez simplifică proiectarea imaginilor aliniate perfect dintr-o varietate de locații.
 
 
Picioare exterioare comode de reglare
 
Fiind net superioare proiectoarelor cu un singur picior de reglare, cele trei picioare de reglare îmbunătățesc semnificativ flexibilitatea într-o mare varietate de săli de ședință, picioarele suplimentare fiind amplasate în colțurile proiectorului, pentru a facilita deplasarea ușoară.
 
 
Conceput pentru portabilitate comodă dintr-o sală în alta
 
Un design industrial compact, subțire, cu o carcasă cu model sculptat rezistă la murdărie și amprente atunci când proiectorul este mutat dintr-o sală în alta, alături de noua tastatură intuitivă și de configurația telecomenzii care simplifică reglarea imaginii în funcție de noua sală.
 
Funcționalitate ecologică, inteligentă pentru prezentări optimizate
 
Economii maxime de energie cu tehnologia BenQ Exclusive SmartEco™
 
O inovație BenQ exclusivă, tehnologia SmartEco perfecționează capacitățile de economisire a energiei ale DLP, oferind, în același timp, luminozitate fără compromisuri, o calitate excelentă a imaginii, o durată optimizată de viață a lămpii, cu utilizare redusă a lămpii și cost total de utilizare scăzut. SmartEco le permite corporațiilor să reducă la minimum consumul energetic al lămpii și costurile de întreținere prin funcțiile dinamice de economisire a energiei, oferind experiențe de vizualizare ultra-realiste la fiecare prezentare.
 
Modul SmartEco
 
Detectând semnalul de intrare pentru a determina nivelul de luminozitate necesar unui echilibru optim între contrast şi culoare, Modul SmartEco reduce consumul energetic al lămpii, oferind o imagine de cea mai bună calitate, fără compromisuri.
 
Modul LampSave
 
Mai puține înlocuiri ale lămpii și mai puține lucrări de întreținere înseamnă un cost total de exploatare scăzut. Modul LampSave ajustează dinamic consumul de energie al lămpii în funcție de conținut, pentru a prelungi durata de viață a lămpii cu până la 50% comparativ cu modul normal.
 
 
Întotdeauna pregătit pentru prezentare cu configurare și întreținere ușoare
 
Ușă de acces rapid la lampă în partea superioară pentru înlocuire eficientă
 
Amplasată comod în partea de sus, o ușă pentru lampă ce poate fi deschisă cu ușurință permite accesul rapid la lampă, întreținerea și înlocuirea rapidă pentru productivitate neîntreruptă, indiferent dacă proiectorul este amplasat pe o masă sau montat pe plafon în sălile de ședință. Ușa de acces rapid la lampă reduce considerabil timpul de inactivitate, eliminând necesitatea de a dezinstala proiectoarele cu montaj și făcând din schimbarea lămpii un proces rapid și simplu.
 
 
Acces cu o singură atingere la funcțiile de instalare
 
Reproiectată atent, noua telecomandă include un buton dedicat de instalare rapidă, care accesează instantaneu funcțiile pentru instalarea ușoară, cum ar fi Model de test și Corecție trapez, în mod direct, fără a selecta meniurile imbricate pe afișajul de pe ecran.
 
 
 
 
Proiectoare BenQ DLP®
 
Calitate durabilă, perfectă a imaginilor cu ajutorul tehnologiei de proiecţie DLP
 
Tehnologia Digital Light Processing (DLP), recompensată cu Distincţia de merit 2015 a Academiei Americane de Film (statuetă Oscar®), este principala tehnologie de proiecţie utilizată în 90% din cinematografele digitale din lume şi în 100% dintre sălile de proiecţie IMAX. Cu tehnologia DLP dominând piaţa mondială a proiectoarelor, cu o cotă de piaţă de peste 50%, BenQ este, în prezent, marca de proiectoare DLP nr. 1 în vânzări.
 
Precizie
 
Proiectoarele BenQ DLP asigură culori cu un realism de o maximă intensitate şi cele mai vii imagini posibile. De asemenea, combină inovaţii BenQ de pionierat, precum roţile de culori interşanjabile cu şase segmente, cu tehnologie DLP BrilliantColor™.
 
 
Durabilitate
 
Micro-oglinzile de o incredibilă durabilitate ale cipului DLP şi structura aproape etanşă a motorului DLP înseamnă că proiectoarele DLP de la BenQ rezistă la testul timpului fără pierderi de calitate a imaginii. Eliminând acumularea de praf şi daunele produse de căldură, proiectoarele BenQ strălucesc an după an şi arată ca noi cu o simplă schimbare de lampă.

 
Claritate impecabilă
 
Apreciate la superlativ pentru contrastul înalt, lider în domeniu, proiectoarele DLP BenQ produc, de asemenea, claritatea cel mai bine definită, pentru detalii şi text de o excepţională claritate, prin maximizarea raportului de umplere a pixelilor individuali şi utilizarea tehnologiei exclusive BenQ SmartEco™.
Detalii tehnice
DenumireMarimeNormal
Specificatii3D ReadyDa
Tehnologie displayDLP
Luminozitate (Lumen)3300 lm
Contrast15.000:1
Rezolutie recomandata (pixeli)1280 x 800
Rezolutie maxima (pixeli)VGA (640 x 480), WUXGA (1920 x 1200)
Format3D Ready
Durata de viata a lampii4000/ 6000/ 10000 ore
Raport imagine16:10
Compatibilitate formate videoNTSC, PAL, SECAM
Caracteristici fiziceLungime (mm)332
Adancime (mm)214
Inaltime (mm)99
Consum (W)260 W (Max.)
Nivel Zgomot (Normal)32 dBA
Nivel Zgomot (Economic)29 dBA