Raporteaza o problema
Videoproiector BenQ TH670S, 3000 lumeni, 1920 x 1080, Contrast 10000:1, HDMI
Benq Videoproiector BenQ TH670S, 3000 lumeni, 1920 x 1080, Contrast 10000:1, HDMI TH670S Modul BenQ Fotbal exclusiv Când familia şi prietenii s-au adunat să urmărească un meci, o imagine Full HD proiectată imensă, de 100", cu un sunet uluitor, este imbatabilă. Iată de ce BenQ a inventat modul Fotbal pentru noile proiectoare de 1711625
2899.99 Out of stock

Videoproiector BenQ TH670S, 3000 lumeni, 1920 x 1080, Contrast 10000:1, HDMI

COD: [ TH670S ] ID: 1711625

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Videoproiector BenQ TH670S, 3000 lumeni, 1920 x 1080, Contrast 10000:1, HDMI

Scurta descriere

Modul BenQ Fotbal exclusiv

Când familia şi prietenii s-au adunat să urmărească un meci, o imagine Full HD proiectată imensă, de 100", cu un sunet uluitor, este imbatabilă. Iată de ce BenQ a inventat modul Fotbal pentru noile proiectoare de domiciliu W1110S şi TH670s, pentru ca fanii fotbalului să se simtă ca şi cum s-ar afla pe stadion, luând parte la acţiune. Participaţi la Campionatul European 2016 ca niciodată, utilizând proiectoarele BenQ în modul Fotbal.

Combinând reglarea de precizie a culorilor cu îmbunătăţiri digitale, pentru tonuri ultrarealiste ale pielii şi o iarbă verde abundentă, modul imagine Fotbal asigură o proiecţie uluitoare, pe un ecran mare, pentru ca fiecare secundă a meciului să pară mai mare ca în realitate.

În afara unor performanţe de culoare uluitoare, realiste, proiectoarele de domiciliu BenQ sunt prevăzute cu un sistem optic optimizat 1080p Full HD pentru o claritate şi detalii fără precedent ale imaginii, alături de caracteristici precum deplasarea obiectivului, proiecţie laterală, tehnologie short-throw, zoom mare, precum şi conectivitate wireless Full HD şi o interfaţă prietenoasă cu utilizatorul.

Calitate desăvârșită a imaginilor
Full HD 1080p


Rezoluție nativă Full HD iti permite sa afisezi continut din Blu-ray, jocuri video sau emisiuni TV cu un contrast de o calitate foarte buna fara a fi necesara reducerea calitatii sau prin compresie.

Luminozitate mare

Cu luminozitatea mare de 3000 lumeni, proiectorul asigură imagini clare în încăperi cu lumina ambientală relativ mare. Este ideal pentru home entertainment pentru că poți să te uiți împreună cu familia la un meci sau la un film și să te bucuri că le poti vedea fețele, pentru că nu ești în intuneric.

Operare extrem de simplă

Difuzor intern de 10W

TH670s ofera suport audio îmbunătățit în timp ce urmarești un film. Îți oferă performanțe audio foarte bune cu un sunet clar și puternic prin difuzorul intern de 10W. Dar poți urmări filmele conectându-te și printr-un sistem audio extern.

USB Type-A cu alimentare de 1.5A

Îți poti încărca dispozitivele mobile prin portul USB Type-A de 1.5A. Nu trebuie să -ți faci griji că rămâi fără baterie la mobil cand afișezi de pe el transmisii sportive sau prezentări în timpul întâlnirilor.

Corecție Keystone automată

Atunci când proiectorul este plasat pe centrul ecranului funcția de ajustare automată regleaza dimensiunile imaginii în locul dumneavoastră, carectand automat trapezul proiectiei într-un dreptunghi perfect.

Operare extrem de simplă
Interfață intuitivă, opțiuni "inteligente"


Videoproiectorul TH670s poate fi operat foarte simplu, fără a fi necesare cunoștințe tehnice, interfața făcând dialogul prietenos și intuitiv.

În plus, interfața de Detecție Automată a Semnalului, detecteaza in doar jumatate din timpul necesar de obicei pentru detectarea sursei de semnal , marcand cu verde care dintre sursele de semnal este utilizata.

Configurare Pas cu Pas la prima utilizare

Când pornești pentru prima dată BenQ TH670s  trebuie doar să urmezi instrucțiunile vizuale furnizate de o interfață prietenoasă. Astfel, instalarea devine o joaca de copii.

Suportă variate formate 3D

Proiectoarele BenQ pentru educaţie sunt echipate standard cu DLP Link™, sistemul de proiecţie 3D ce oferă elevilor aceleaşi efecte 3D ca şi cele din filme. Formatele 3D suportate de TH670 sunt: 3D field-sequential, 3D frame packing, 3D top-and-bottom şi 3D side-by-side. În plus poate fi conectat la un DVD sau Blue-Ray pentru imagini de o calitate deosebită.

Subtitrări

TH670 oferă posibilitatea afişarii subtitrărilor în cadrul conţinutului video fără să mai fie nevoie de dispozitive externe pentru subtitrare.

Economie de energie, prietenos cu mediu
SmartEco - cea mai performantă tehnologie pentru protectia mediului


BenQ este primul brand de proiectoare cu tehnologie DLP care a încorporat lămpi cu tehnologia ImageCare. Astfel BenQ a facut un mare pas înainte, dezvoltându-şi propria tehnologie SmartEco pentru economisirea perfectă a energiei,economie necesară sălilor de clasă ale secolului 21. Construit cu noua sa invenţie, TH670s oferă astfel strălucire, calitate perfectă a imaginii dar şi o viaţa mult mai lungă a lampii, toate acestea fără compromisuri de calitate.

Modul SmartEco

Schimbarea lampii proiectorului costa cel  mai mult la un proictor. Prin analizarea conținutul video pentru a determina luminozitatea necesară pentru obținerea culorilor și contrastului optim, modul SmartEco poate reduce dinamic luminozitatea lămpii, oferind în același timp prelungirea duratei de viata a lampii pana la 10,000 ore. Frecventa de schimb a lampii este si ea redusa la jumatate pentru a reduce costurile de inlocuire a lampii.

Modul SmartEco ajusteaza inteligent puterea lampii pentru a maximiza economia de energie dar si a oferi cel mai bun contrast si luminozitate folosind exact atat lumina cata este nevoie.

Modul Nicio sursă video detectată

Dacă proiectorul a fost pornit și nicio sursă video nu a fost detectată timp de trei minute, el va activa automat modul EcoBlank pentru a elimina consumul inutil de energie și pentru a prelungi durata de viață a lămpii.

Oprire automată

Proiectorul se oprește automat dacă este folosit cel putin 20 minute și nu detectează o sursă de semnal, făcându-se astfel economie de energie dar și prelungind durata de viață a lămpii.

Consum de 0,5W în modul Standby

Atunci când nu este folosit, modelul TH670s reduce consumul până la 0,5W în modul standby, obținând astfel un nivel de consum ce era greu de atins de modelele anterioare. Acest avans tehnologic ajută la prelungirea vieții lămpii și la reducerea costurilor cu energia electrică.

Videoproiectoare BenQ cu tehnologie DLP®
Proiecții perfecte cu tehnologiei DLP® - imagini care nu se degradează în timp, cu tehnologia DLP®


Tehnologia Digital Light Processing, DLP®, utilizată de BenQ la proiectoarele video, a primit în anul 2015 prestigiosul premiu acordat de "Academy Award of Merit", o statuetă Oscar®. Tehnologia DLP® este principala tehnologie de proiecție folosită în 90% din cinematografele digitale din lume și 100% din cinematrografele IMAX®.
Tehnologia DLP® domină piața la nivel mondial, cu peste 50% cota de piață, iar BenQ este astăzi  marca de videoproiectoare cu tehnologie DLP® nr.#1, cea mai bine vandută, oferind performanță de neegalat, performanță de clasă mondială.

Durează mai mult

Micro-oglinzile cipului DLP sunt incredibil de rezistente, având un design constructiv sigilat perfect, imun la orice factor extern. Acest lucru înseamnă că videoproiectoarele BenQ cu tehnologie DLP rezistă testului timpului, fără pierderi de calitate a imaginii. Imaginile videoproiectoarelor BenQ strălucesc an dupa an, iar după înlocuirea lămpii, imaginea arată la fel ca în prima zi.

Detalii incredibil de clare

Deoarece dispun de un contrast ultra-ridicat (cel mai ridicat din industrie), videoproiectoarele BenQ sunt cândite pentru a reproduce cel mai fin detaliu, datorită maximizarii factorului de umplere individual al fiecarui pixel, dar și prin utilizarea tehnologiei proprietare BenQ, SmartEco™.

 

Detalii tehnice
DenumireModelTH670S
MarimeNormal
Specificatii3D ReadyDa
Tehnologie displayDLP
Luminozitate (Lumen)3000 lm
Contrast10.000:1
Rezolutie recomandata (pixeli)1920 x 1080
FormatFull HD
Putere lampa210 W
Durata de viata a lampii4000/ 6000/ 10000 ore
Reproducere culori1.07 miliarde de culori
Raport imagine16:9
Compatibilitate formate videoNTSC, PAL, SECAM
Caracteristici fiziceGreutate (kg)3
Consum (W)260W
Nivel Zgomot (Normal)31 dBA
Nivel Zgomot (Economic)29 dBA