Contextul actual și numărul mare de solicitări pot cauza întârzieri în livrarea comenzilor. Vă rugăm să ne contactați pe email la adresa: customercare@evomag.ro #StaiAcasă

Raporteaza o problema
Videoproiector BenQ MX854UST, XGA(1024 x 768), 3500 Lumeni, Contrast 10000:1, DLP (Alb)
Benq Videoproiector BenQ MX854UST, XGA(1024 x 768), 3500 Lumeni, Contrast 10000:1, DLP (Alb) Proiectorul BenQ MX854UST este o soluţie completă pentru interacţiune în clasă. Acesta oferă conectivitate superioară cu un design cu proiecţie de la distanţă foarte mică, intrări duale HDMI şi interactivitate PointWriter opţional 3674466
5953.99 Out of stock

Videoproiector BenQ MX854UST, XGA(1024 x 768), 3500 Lumeni, Contrast 10000:1, DLP (Alb)

COD: [ 9H.JC577.24E ] ID: 3674466
5.953,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 5.952,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
5.954,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 5.953,00 Lei)
Videoproiector BenQ MX854UST, XGA(1024 x 768), 3500 Lumeni, Contrast 10000:1, DLP (Alb)

Scurta descriere

Proiectorul BenQ MX854UST este o soluţie completă pentru interacţiune în clasă. Acesta oferă conectivitate superioară cu un design cu proiecţie de la distanţă foarte mică, intrări duale HDMI şi interactivitate PointWriter opţională. Luminozitatea de 3.500 ANSI lumeni și durata de viață a lămpii sunt îmbunătățite prin tehnologia SmartEco, pentru imagini de lungă durată, sigure și clare. BenQ oferă cel mai bun proiector interactiv pentru sala de clasă.

Modul SmartEco: Consum Inteligent


Prin analizarea continutul video pentru a determina luminozitatea necesara pentru obtinerea culorilor si contrastului optim, modul SmartEco poate reduce consumul lampii, oferind in acelasi timp cea mai buna calitate a imaginii. Fara compromisuri!

 
 

Modul EcoBlank


Acest mod permite profesorilor intunecarea proiectiei de pe ecran oridecateori au nevoie sa redirectioneze atentia elevilor catre ei sau cand proiectorul nu este folosit. Atunci cand este activat, modul EcoBlank reduce automat puterea lampii, scazand consumul total de curent cu 70%.

 
 

Modul Fara semnal detectat


In acest mod, proiectorul poate fi programat sa activeze functia Eco Blank dupa trei minute de inactivitate sau functia Auto Power Off daca nu a fost detectata o sursa video timp de 30 de minute. Modul Fara semnal detectat nu permite proiectorului sa functioneze inutil la puterea maxima.

 
 

Fara constrangeri de spatiu


Atunci cand ai un proiector short-throw, nu ai nevoie de o camera mare sau de mult spatiu liber pe tavan pentru a crea o imagine cu diagonala mare! Profesorii pot fi inventivi si pot transforma orice colt in loc perfect pentru activitati educationale.

 
 

Fara umbre ce distrag atentia


Un proiector short-throw poate fi amplasat in fata clasei, aproape de ecran si in afara ariei de acces a studentilor, aparitia umbrelor fiind semnificativ redusa. Profesorii pot sa predea fara sa se ingrijoreze de umbrele ce distrag atentia.

 
 

Fara lumini orbitoare


Proiectorul short-throw nu va trimite lumina puternica spre ochii celor din jurul lui. Intensitatea luminoasa maxima a proiectorului poate fi periculoasa pentru ochi, asa incat este bine s-o tinem departe de ei.

 
 

Managementul proiectoarelor prin conexiune LAN


Tehnicienii IT pot opera simplu si verifica starea mai multor proiectoare prin conexiunea LAN, avand acces si control total direct de la calculatorul lor. Modelul MW843UST ofera suport complet pentru sistemul Crestron LAN Control.

 

Imagini cu o calitate ce nu se pierde


Proiectoarele DLP BenQ sunt construite pentru a te bucura de ele foarte mult timp, oferind claritate excelenta, vizibilitate foarte buna si culori naturale timp de multi ani. Noi folosim tehnologie DLP de top pentru a reflecta lumina pura din milioane de micro-oglinzi de pe un cip DMD prin rotite de culoare imbunatatite. Proiectoarele DLP BenQ nu au probleme de imbatranire si sunt teoretic imune la scaderea calitatii imaginii, datorita faptului ca micro-oglinzile nu reflecta culori si sunt protejate intr-un sistem etansat aproape complet. Astfel, daca dupa 2.000 de ore de functionare intensa veti schimba lampa proiectorului cu una noua, imaginile redate vor fi comparabile cu cele ale unui priector nou. Tehnologia DLP permite folosirea unui design ce nu necesita filtre, pentru o incredere mai mare in calitatea in timp a imaginii si pentru un cost redus de intretinere. Tehnologia SmartEco de la BenQ imbunatateste contrastul si calitatea imaginii de-a lungul timpului, oferind in acelasi timp un consum al lampii redus cu pana la 70%.

 
 

Claritate exceptionala si vizibilitate foarte buna


Tehnologia DLP ofera un factor de acoperire de 96%. Circuitele de control sunt amplasate sub pixel pentru a elimina conturul gros si negru din jurul fiecarui punct de pe imagine, contur ce reduce din culori si detalii. Un factor de acoperire cat mai mare se traduce intr-o imagine vizibil mai pura, avand culori mai intense si o claritate mai buna. Proiectoarele DLP BenQ ofera de asemenea un raport de contrast foarte bun pentru afisarea perfecta a textului mic, a liniilor fine si a detaliilor din scenele intunecate. Intensitatile de negru sunt mai profunde, iar imaginea per ansamblu este  focalizata si mai curata. Prezentarile dumneavoastra vor fi mai lizibile si foarte eficiente, chiar si din ultimul rand al unei incaperi bine iluminate.

 
 

Culori vii, naturale


Chiar si in locatii bine iluminate, proiectoarele DLP BenQ ofera balansul optim de luminozitate si acuratete de culoare. Tehnologia BrilliantColor imbunatateste culorile naturale, ce captiveaza audienta. Tehnologia BrilliantColor introduce sistemul de compunere a imaginilor folosind sase culori, Yellow, Cyan si Magenta fiind adaugate culorilor primare Red, Blue si Green. Prezentarile dumneavoastra vor fi redate cu o fidelitate exceptionala, acum putand fi reproduse tonuri dificile de culoare, precum albastrul deschis sau galbenul deschis.

 

 

Detalii tehnice
DenumireMarimeNormal
Specificatii3D ReadyDa
Tehnologie displayDLP
Luminozitate (Lumen)3000 lm
Contrast10.000:1
Rezolutie recomandata (pixeli)1024 x 768
Rezolutie maxima (pixeli)UXGA (1600 x 1200)
Putere lampa240 W
Durata de viata a lampii3000/ 4000/ 6000 ore
Reproducere culori1.07 miliarde de culori
Distanta estimata a proiectarii1.68 - 3.02 m
Raport imagine4:3
Compatibilitate formate videoNTSC, PAL, SECAM
Caracteristici fiziceLungime (mm)373.3
Adancime (mm)285
Inaltime (mm)130
Greutate (kg)5
Consum (W)321 W
Nivel Zgomot (Normal)34 dBA
Nivel Zgomot (Economic)28 dBA