Contextul actual și numărul mare de solicitări pot cauza întârzieri în livrarea comenzilor. Vă rugăm să ne contactați pe email la adresa: vanzari@evomag.ro #StaiAcasă

Raporteaza o problema
Videoproiector BenQ MX842UST, XGA (1024 x 768), Contrast 13000:1, 3000 Lumeni, 3D Ready (Alb)
Benq Videoproiector BenQ MX842UST, XGA (1024 x 768), Contrast 13000:1, 3000 Lumeni, 3D Ready (Alb) Modul SmartEco: Consum Inteligent Prin analizarea continutul video pentru a determina luminozitatea necesara pentru obtinerea culorilor si contrastului optim, modul SmartEco poate reduce consumul lam 3674645
5165.99 Out of stock

Videoproiector BenQ MX842UST, XGA (1024 x 768), Contrast 13000:1, 3000 Lumeni, 3D Ready (Alb)

COD: [ 9H.JCA77.13E ] ID: 3674645
5.165,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 5.164,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
5.166,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 5.165,00 Lei)
Videoproiector BenQ MX842UST, XGA (1024 x 768), Contrast 13000:1, 3000 Lumeni, 3D Ready (Alb)

Scurta descriere

Modul SmartEco: Consum Inteligent
Prin analizarea continutul video pentru a determina luminozitatea necesara pentru obtinerea culorilor si contrastului optim, modul SmartEco poate reduce consumul lampii, oferind in acelasi timp cea mai buna calitate a imaginii. Fara compromisuri!
 
 
Modul EcoBlank
Acest mod permite profesorilor intunecarea proiectiei de pe ecran oridecateori au nevoie sa redirectioneze atentia elevilor catre ei sau cand proiectorul nu este folosit. Atunci cand este activat, modul EcoBlank reduce automat puterea lampii, scazand consumul total de curent cu 70%.
 
 
Modul Fara semnal detectat
In acest mod, proiectorul poate fi programat sa activeze functia Eco Blank dupa trei minute de inactivitate sau functia Auto Power Off daca nu a fost detectata o sursa video timp de 30 de minute. Modul Fara semnal detectat nu permite proiectorului sa functioneze inutil la puterea maxima.
 
 
Fara constrangeri de spatiu
Atunci cand ai un proiector short-throw, nu ai nevoie de o camera mare sau de mult spatiu liber pe tavan pentru a crea o imagine cu diagonala mare! Profesorii pot fi inventivi si pot transforma orice colt in loc perfect pentru activitati educationale.
 
 
Fara umbre ce distrag atentia
Un proiector short-throw poate fi amplasat in fata clasei, aproape de ecran si in afara ariei de acces a studentilor, aparitia umbrelor fiind semnificativ redusa. Profesorii pot sa predea fara sa se ingrijoreze de umbrele ce distrag atentia.
 
 
Fara lumini orbitoare
Proiectorul short-throw nu va trimite lumina puternica spre ochii celor din jurul lui. Intensitatea luminoasa maxima a proiectorului poate fi periculoasa pentru ochi, asa incat este bine s-o tinem departe de ei.
 
 
Managementul proiectoarelor prin conexiune LAN
Tehnicienii IT pot opera simplu si verifica starea mai multor proiectoare prin conexiunea LAN, avand acces si control total direct de la calculatorul lor. Modelul MX842UST ofera suport complet pentru sistemul Crestron LAN Control.
 
Imagini cu o calitate ce nu se pierde
Proiectoarele DLP BenQ sunt construite pentru a te bucura de ele foarte mult timp, oferind claritate excelenta, vizibilitate foarte buna si culori naturale timp de multi ani. Noi folosim tehnologie DLP de top pentru a reflecta lumina pura din milioane de micro-oglinzi de pe un cip DMD prin rotite de culoare imbunatatite. Proiectoarele DLP BenQ nu au probleme de imbatranire si sunt teoretic imune la scaderea calitatii imaginii, datorita faptului ca micro-oglinzile nu reflecta culori si sunt protejate intr-un sistem etansat aproape complet. Astfel, daca dupa 2.000 de ore de functionare intensa veti schimba lampa proiectorului cu una noua, imaginile redate vor fi comparabile cu cele ale unui priector nou. Tehnologia DLP permite folosirea unui design ce nu necesita filtre, pentru o incredere mai mare in calitatea in timp a imaginii si pentru un cost redus de intretinere. Tehnologia SmartEco de la BenQ imbunatateste contrastul si calitatea imaginii de-a lungul timpului, oferind in acelasi timp un consum al lampii redus cu pana la 70%.
 
 
Claritate exceptionala si vizibilitate foarte buna
Tehnologia DLP ofera un factor de acoperire de 96%. Circuitele de control sunt amplasate sub pixel pentru a elimina conturul gros si negru din jurul fiecarui punct de pe imagine, contur ce reduce din culori si detalii. Un factor de acoperire cat mai mare se traduce intr-o imagine vizibil mai pura, avand culori mai intense si o claritate mai buna. Proiectoarele DLP BenQ ofera de asemenea un raport de contrast foarte bun pentru afisarea perfecta a textului mic, a liniilor fine si a detaliilor din scenele intunecate. Intensitatile de negru sunt mai profunde, iar imaginea per ansamblu este  focalizata si mai curata. Prezentarile dumneavoastra vor fi mai lizibile si foarte eficiente, chiar si din ultimul rand al unei incaperi bine iluminate.
 
 
Culori vii, naturale
Chiar si in locatii bine iluminate, proiectoarele DLP BenQ ofera balansul optim de luminozitate si acuratete de culoare. Tehnologia BrilliantColor imbunatateste culorile naturale, ce captiveaza audienta. Tehnologia BrilliantColor introduce sistemul de compunere a imaginilor folosind sase culori, Yellow, Cyan si Magenta fiind adaugate culorilor primare Red, Blue si Green. Prezentarile dumneavoastra vor fi redate cu o fidelitate exceptionala, acum putand fi reproduse tonuri dificile de culoare, precum albastrul deschis sau galbenul deschis.

 

Detalii tehnice
DenumireMarimeNormal
Specificatii3D ReadyDa
Tehnologie displayDLP 3D
Luminozitate (Lumen)3000 lm
Contrast13.000:1
Rezolutie recomandata (pixeli)1024 x 768
Rezolutie maxima (pixeli)VGA (640 x 480) - UXGA (1600 x 1200)
FormatFull 3D
Putere lampa240 W
Durata de viata a lampii3500/7000 ore
Reproducere culori1.07 miliarde de culori
Raport imagine4:3
Compatibilitate formate videoNTSC, PAL, SECAM
Caracteristici fiziceLungime (mm)339
Adancime (mm)237
Inaltime (mm)320
Greutate (kg)5,4
Nivel Zgomot (Normal)36 dBA
Nivel Zgomot (Economic)30 dBA