Perioada aglomerată și numărul mare de solicitări pot cauza întârzieri în livrarea comenzilor. Vă rugăm să ne solicitați pe email la: customercare@evomag.ro

Raporteaza o problema
Videoproiector BenQ W1400, Full HD, 3D via HDMI
Benq Videoproiector BenQ W1400, Full HD, 3D via HDMI W1400 BenQ W1400 Ecran mare de divertisment în sufragerie!   Cu 3D 1080p FullHD te bucuri de experienţa Home Cinema la tine acasă. Îti oferă 3D FullHD cu frame interpolation pentru imagini în mişcare ultra fluidă, culori de calitatea cristalulu 110066
6299.99 Out of stock

Videoproiector BenQ W1400, Full HD, 3D via HDMI

COD: [ 9H.J7P77.17E ] ID: 110066

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Videoproiector BenQ W1400, Full HD, 3D via HDMI

Scurta descriereBenQ W1400

Ecran mare de divertisment în sufragerie!
  Cu 3D 1080p FullHD te bucuri de experienţa Home Cinema la tine acasă. Îti oferă 3D FullHD cu frame interpolation pentru imagini în mişcare ultra fluidă, culori de calitatea cristalului şi zoom mare pentru a-l putea utiliza în camere de orice dimensiune. Iar pentru cunoscatori: Short Throw şi Lens Shift, Rec 707 Color Gamut şi ISFccc Certification.

• 2 x10W difuzoare mari încorporate

  Plug and Play! Tot ce aveţi nevoie este cablul de alimentare şi conexiunea la sursa video pentru a beneficia de un divertisment de tipul celui din sala de cinematograf. W1400 este prevăzut cu două difuzoare 10W cu SRS* care pot economisi bani (sau costuri suplimentare) eliminând nevoia de folosire a Hi-Fi sau a unor difuzoare suplimentare.

*SRS WOW HDTM
(1) Îmbunătăţeşte performanţele audio cu compresie şi fără compresie, prin extinderea dimensiunii fişierului audio şi crearea unui răspuns profund al sunetelor joase.
(2) Îmbunătăţeşte semnificativ calitatea de redare a sunetului, oferind o experienţă de divertisment 3D dinamică, cu sunete joase profunde, bogate ş o claritate a frecvenţelor înalte pentru detalii vii.

Configurare uşoară

• Reglaj al lentilelor pentru o flexibilitate suplimentară

  Reglajul obiectivului oferă o flexibilitate superioară pentru a depăşi orice erori minore din timpul instalării proiectorului. Tot ce trebuie să faceţi este să reglaţi comutatorul de lângă obiectiv pentru a comuta imaginea proiectată între 110% şi 130%. Cu această caracteristică utilă, nu va trebui să vă faceţi vreodată grijă despre deplasarea proiectorului!
• Zoom mare pentru un domeniu optim în orice spaţiu

  Caracteristica zoom mare W1400 1.6x eliberează spaţiul printr-un domeniu impresionant de distanţe de proiecţie; oferindu-vă libertatea şi flexibilitatea poziţionării proiectorului oriunde, fără a mai fi nevoie să afectaţi decorul curent.
Short-Throw
• Distanţă scurtă de proiecţie, divertisment mare

  Divertisment pe ecran mare în orice cameră mulţumită distanţei scurte de proiecţie a W1400. Cu o dimensiune a ecranului de până la 84” la 2m, experimentaţi jocurile la maxim, fără a mai fi nevoie să vă faceţi griji despre limitarea spaţiului sau a umbrelor nedorite!

Performanţă strălucitoare a imaginii

• Suport Blu-ray Full HD 3D

  Echipat cu cea mai recentă tehnologie DLP, face ca urmărirea filmelor 3D direct de la Blu-ray DVD sau chiar jocurile 3D să devină doar o normă. Experimentaţi şi bucuraţi-vă de distracţia vizualizării 3D în confortul locuinţei dumneavoastră!

• Conversie 2D la 3D

  Transformă conţinutul tipic 2D în 3D. Bucuraţi-vă de experienţele 3D fără a vă face griji despre costuri şi despre conţinuturile limitate 3D.

• Interpolare de cadre

  Acest mod special reduce aspectul neclar al mişcării şi al trepidaţiilor, pentru a vă oferi o vizualizare curgătoare - în special în cazul scenelor rapide din filme şi întreceri sportive. Tehnologia interpolării de cadre estimează modificările mişcării din cadru în cadru şi introduce un cadru interpolat între cadrele existente, rezultând într-o calitate curgătoare, mai reală.• Îmbunătăţire a performanţei contrastului

  W1400 este prevăzut cu tehnologia DarkChip3 DLP dezvoltată de Texas Instruments, care proiectează niveluri crescute de luminozitate şi niveluri profunde de negru prin „umplerea” zonei în care micro-oglinda digitală se conectează la margine, producând o calitate curgătoare a imaginii, precum celei de la proiectarea de pe peliculă.

• Performanţă strălucitoare a culorilor

  Prin corelarea gamei de culori definită de Rec. 709, W1400 oferă culori atât de reale, încât reflectă ceea ce percepe ochiul uman.


• Gamă de culori Rec. 709

  Pentru o precizie optimă a culorilor, W1400 este construit astfel încât să se potrivească cu cel mai înalt standard al definiţiei de culori care poate fi găsit la proiectoarele de grad profesional de astăzi: Gamă de culori Rec. 709 - nativă. Prin aceasta, proiectorul oferă culori atât de reale, încât reflectă ceea ce percepe ochiul uman.


• Certificare ISFccc

  Obţinerea unor performanţe profesionale este uşoară prin apelarea la serviciul de calibrare ISFccc al Imaging Science Foundation. Mulţumită activităţii tehnicienilor ISF în timpul procesului de livrare, vă permite să vă bucuraţi de o calitate perfect echilibrată a imaginii, prin două moduri optimizate -- ISF Zi şi Noapte --pentru o experienţă de vizualizare care este o pură plăcere.


SmartEco

• Tehnologie de frunte la nivel mondial SmartEco pentru un mediu mai ecologic

  Întrucât este prima marcă DLP care include tehnologia ImageCare de la Philips în sistemul de proiecţie, BenQ a făcut un pas mai departe, dezvoltând propria tehnologie SmartEco pentru a perfecţiona ceea ce DLP poate face pentru economia energetică în sălile de clasă ale Secolului 21. W1400 aduce alături durata optimizată de viaţă a lămpii cu o luminozitate fără compromis şi o excelentă calitate a imaginii.

• ecoFACTS Label

  Eticheta ecoFACTS îţi poate spune cât de prietenoase sunt produsele BenQ cu mediu!
 
  Produse eco-friendly; BenQ nu numai că se conformează reglementarilor verzi internationale, dar şi dezvoltă în mod activ produse prietenoase cu mediul!
 
  ecoFACTS arată că BenQ se implică activ în înlocuirea şi eliminarea materialelor periculoase, selectând cu mare atenţie materialelor folosite, designul ambalajelor, economisirea energiei şi a tuturor aspectelor ecologice din timpul proiectării şi producţiei produselor sale.

Detalii tehnice
DenumireModelW1400
MarimeNormal
Specificatii3D ReadyDa
Tehnologie displayDLP
Luminozitate (Lumen)2200 lm
Contrast10.000:1
Rezolutie recomandata (pixeli)1920 x 1080
Rezolutie maxima (pixeli)1080p (1920 x 1080)
Format3D Ready
LentileF = 2.45 - 3.07, f = 15.78 - 25.12 mm
Rata focalizare1.6:1
Putere lampa240 W
Durata de viata a lampii1 000 - 5 000 ore
Reproducere culori1.07 miliarde de culori
Distanta estimata a proiectarii1.07 - 1.71 m
Compatibilitate formate videoNTSC / PAL / SECAM / SDTV (480i / 576i) / EDTV (480p / 576p) / HDTV (720p / 1080i / p 60Hz)
TelecomandaDa
ConectivitateConexiuniComputer in (D-sub 15pin) x 1
HDMI (v1.4a) x 2
Composite Video in (RCA) x 1
S-Video in (Mini DIN 4pin) x 1
Component Video in x 1
Audio in (Mini Jack) x 1
Audio L/R in (RCA) x 1
Audio out (Mini Jack) x 1
DC 12V Trigger (3.5mm Jack) x 1
Audio L/R in (RCA) x 1
Speaker 10W x 2
RS232 (DB-9pin) x 1
Caracteristici fiziceLungime (mm)339
Adancime (mm)120.2
Inaltime (mm)284.8
Greutate (kg)3.9
Consum (W)397W
Nivel Zgomot (Normal)33 dBA