Raporteaza o problema
Camera de supraveghere TP-LINK Wireless TL-SC3171G
Tp-link Camera de supraveghere TP-LINK Wireless TL-SC3171G Camera IP de supraveghere TL-SC3171G este o soluţie versatilă pentru monitorizarea casei şi a biroului. Permite supravegherea locuinţei, copiilor, biroului şi a oricărui alt loc important pentru dvs. După conectarea camerei direct la reţea prin co 71754 5 1 507.48 Out of stock
Camera de supraveghere TP-LINK Wireless TL-SC3171G merita sa fie in poisesia ta
5

Camera de supraveghere TP-LINK Wireless TL-SC3171G

COD: [ TL-SC3171G ] ID: 71754
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Camera de supraveghere TP-LINK Wireless TL-SC3171G

Scurta descriere

Camera IP de supraveghere TL-SC3171G este o soluţie versatilă pentru monitorizarea casei şi a biroului. Permite supravegherea locuinţei, copiilor, biroului şi a oricărui alt loc important pentru dvs. După conectarea camerei direct la reţea prin conexiunea wireless 54Mbps sau pe cablu, aceasta poate transmite imagini în timp real pe orice computer, local, sau prin intermediul internetului către un browser Web sau Smartphone, oriunde în lume!

Conectivitate Wireless 54Mbps
Camera IP se amplasează în general pe tavan sau pe un perete, dar poate fi dificil de implementat o reţea de cablu Ethernet în aceste locaţii. Este important să dispuneţi de posibilitatea configurării camerei IP în mod wireless. TL-SC3171G permite accesul wireless cu o viteză de până la 54Mbps, asigurând o transmisiune video de calitate.
Software de management cu 16 canale

Camera IP include un software de management care permite utilizatorilor să monitorizeze până la 16 camere simultan. Acesta permite afişarea simultană a imaginilor transmise de cele 16 camere pe un singur ecran. Utilitarul suportă opţiuni precum înregistrarea stream-urilor video/audio direct pe hard drive, vizionarea materialelor înregistrate, şi monitorizarea tuturor canalelor simultan.

Streaming simultan MPEG-4/MJPEG
Spre deosebire de camerele IP tradiţionale care operează doar cu unul din modurile de compresie MPEG-4 /MJPEG, TL-SC3171G poate oferi stream-uri MPEG-4 şi MJPEG simultan ---- MJPEG produce imagini video fără pierderi de informaţie dar consumatoare de lăţime de bandă în timp ce MPEG-4 produce imagini eficient comprimate de "mici dimensiuni". Acum, cu TL-SC3171G puteţi folosi modul de compresie MJPEG pentru monitorizarea locală şi MPEG-4 pentru monitorizarea biroului aflat la distanţă, cu posibilitatea de a stoca informaţia pe un server în format MPEG-4.
Supraveghere reală zi/noapte

TL-SC3171G utilizează 12 LED-uri IR ca modalitate de a produce imagini clare în medii fără surse de lumină şi un filtru IR acţionat mecanic (IR Cut-filter Removable), care filtrează complet lumina în timpul zilei pentru a reda imagini clare şi pline de viaţă, ca şi cum ar fi privite cu ochiul liber. Ambele funcţii lipsesc de obicei din echiparea camerelor obişnuite pentru zi/noapte, rezultând în imagini de slabă calitate atât pe timp de zi cât şi pe timp de noapte.

Vizualizare la distanţă - MSN şi Mobile View
TL-SC3171G oferă utilizatorilor o metodă inovatoare de monitorizare la distanţă prin intermediul ferestrei de chat MSN. Cu MSN view, procesul de configurare a vizualizării la distanţă devine la fel de simplu ca chat-ul online.

TP-LINK TL-SC3171G respectă specificaţiile 3GPP, astfel utilizatorii pot vizualiza cu uşurinţă transmisii live direct pe telefonul mobil 3G, cum este iPhone 3G. Monitorizarea - oriunde, oricând, se transformă în realitate cu TL-SC3171G.
Detalii tehnice
SpecificatiiUtilizare cameraInterior
SenzorCMOS
LentileF: 2.0, f: 4.3mm
Iluminarea minima0.5 Lux
Compresie format videoMPEG-4
M-JPEG
Semnal videoNTSC / PAL
Rezolutie (pixeli)640 x 480
Port retea1 x 10/100Mbps (RJ-45)
Conectori1 x 3.5 mm jack Microfon in
1 x 3.5 mm jack Speaker out
WirelessWireless 802.11b/g
Caracteristici fiziceLungime (mm)75
Latime (mm)47
Inaltime (mm)136
Alimentare12V DC, Max 12W
Adauga review

Review-uri

Doldoran Corina 02.10.2013 09:54
merita sa fie in poisesia ta

Pro

siguranta sigura

Contra

nu are
18 din 32 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu