Contextul actual și numărul mare de solicitări pot cauza întârzieri în livrarea comenzilor. Vă rugăm să ne contactați pe email la adresa: customercare@evomag.ro #StaiAcasă

Raporteaza o problema
Camera supraveghere video Edimax IC-9110W, 720p, SD card
Edimax Camera supraveghere video Edimax IC-9110W, 720p, SD card Edimax IC-9110W este o cameră inovativă de exterior, cu un design unic din două elemente, incluzând o unitate exterioară de reţea şi o unitate Wi-Fi de interior, oferindu-vă libertatea de a monta camera oriunde doriţi. Este un dispozitiv ver 1116639
639.99 In stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Camera supraveghere video Edimax IC-9110W, 720p, SD card

COD: [ IC-9110W ] ID: 1116639
639,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 634,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 4 zile dupa ora 16:00
Livrare prin curier în București:Se livreaza in 5 zile pana in ora 18:00
Livrare prin curier în țară:Se livreaza in 5 zile pana in ora 18:00
Informatii garantie
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
640,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 635,00 Lei)
Camera supraveghere video Edimax IC-9110W, 720p, SD card

Scurta descriere

Edimax IC-9110W este o cameră inovativă de exterior, cu un design unic din două elemente, incluzând o unitate exterioară de reţea şi o unitate Wi-Fi de interior, oferindu-vă libertatea de a monta camera oriunde doriţi. Este un dispozitiv versatil de monitorizare, ideal pentru supravegherea locuinţei, a magazinului sau a făbricii pe timp de zi şi de noapte. Prin tehnologia Plug-n-View de la Edimax, nu mai este necesară nicio configurare complicată şi vă puteţi conecta camera la cloud într-un mod simplu şi o puteţi monitoriza de la distanţă printr-un smartphone, tabletă sau laptop.

IC-9110W mai este prevăzută cu un sistem de detectare a prezenţei şi un slot pentru card microSD/SDHC. Detecţia prezenţei poate fi configurată în funcţie de zonele definite de utilizator. Înregistrarea la detecţia prezenţei şi a sunetului vă asigură că veţi înregistra orice activitate ilicită, iar interfaţa wireless pentru utilizator vă permite o instalare şi o monitorizare uşoară.

Cameră de reţea inovativă cu unitate Wi-Fi de interior
Designul inteligent şi sigur include o unitate de interior Wi-Fi pentru conectarea la routerul dumneavoastră şi p cameră de exterior care conectează unitatea Wi-Fi de interior cu un singur cablu. Aceasta vă permite mai multă libertate atunci când poziţionaţi camera în exterior. Şi are un coeficient de etanşare IP-66 pentru o rezistenţă sporită la apa şi praf şi o consolă de montare pentru prevenirea tăierii. Unitatea de interior are şi un card microSD pentru stocare.

Plug-n-View pentru o monitorizare la distanţă 24/7
Tehnologia Plug-n-View de la Edimax simplifică supravegherea curţii, garajului, magazinului, făbricii sau a altor bunuri. Prin tehnologia Plug-n-View, puteţi conecta camera de reţea la cloud în doar câţiva paşi simplu şi o puteţi accesa de la distanţă printr-un smartphone, tabletă sau computer, indiferent de locul unde vă aflaţi.

Vedere de noapte
Cu un senzor de lumină, senzor de imagine şi 20 LED-uri cu infraroşu, IC-9110W este bine echipată pentru a îndeplini nevoile de securitate şi supraveghere de interior, chiar şi în condiţiile de lumină redusă şi de noapte. Iar prin ICR automat (Filtru atenuare IR), lumina infraroşie este filtrată pe timpul zilei (lăsată să treacă pe timpul nopţii), ceea ce asigură o bună calitate a culorilor video în permanenţă.

Filmare cu declanşare la detecţia prezenţei
Puternicul sistem încorporat de detecţie a mişcării, cu regiuni predefinite de detecţie vă oferă linişte şi încrederea că veţi înregistra orice activitate ilicită. Camera de reţea va realiza imediat o înregistrare video a evenimentului, stocând datele pe un card microSD/SDHC sau trimiţându-le imediat prin email sau ftp.

Trimitere notificărilor cu alerte video
Suportă trimiterea notificărilor pentru evenimente cu alerte video.  La detectarea prezenţei, IC-9110W începe să înregistreze clipuri video pe un card microSD şi trimite notificările către dispozitivele mobile sau trimite un email cu înregistrările video ale evenimentelor.

Înregistrări video de înaltă calitate
IC-9110W este prevăzută cu un obiectiv angular de F2.0 care acoperă un unghi de vizualizare larg de 139 de grade. Cu un senzor CMOS de megapixeli, această cameră de reţea are posibilitatea de a face înregistrări video 720p (1280 x 720) la 30 de cadre pe secundă.

Etanşare IP66 pentru exterior
Carcasa pentru exterior a IC-9110W are o etanşare IP66 care protejează camera faţă de murdărie şi pentru apa de ploaie. O consolă pentru fire protejează cablurile faţă de deteriorare sau vandalizare şi oferă o instalare sigură.

Slot pentru card microSD/SDHC pentru stocare locală
Un slot pentru card încorporat MicroSD/SDHC suportă carduri de până la 32GB pentru stocarea locală şi pentru backup.
*Este recomandată folosirea unui card microSD cu o capacitate de 8GB. Cele cu o capacitate sub 2GB nu sunt suportate.

CARACTERISTICI DE PROGRAM

    Monitorizare uşoară de la distanţă prin iPhone, iPad, Android, PC şi Mac
    Compresie video de mare viteză H.264 & MJPEG
    Notificări instant cu alerte video la detectarea prezenţei, pentru o mai bună informare în comparaţia cu cadrele fotografice
    Înregistrări video la detecţia prezenţei pe cardul SD, pe ftp sau pe email
    Pre- şi post-înregistrare în funcţie de mişcarea detectată
    Aplicaţia de vizualizare poate accesa simultan 16 de camere de reţea
    Înregistrare manuală/programată/ciclică

Detalii tehnice
SpecificatiiModel produsCamera supraveghere
Utilizare cameraInterior
Camere incluse1
SenzorCMOS
CompresieMotion JPEG
Rezolutie inregistrare1280 x 720 up to 30fps
Iesire audio1 x Jack 3.5 mm
Port retea1 x 10/100Mbps (RJ-45)
WirelessDa
CaracteristiciNight Vision Plug-n-View for 24/7 Remote Monitoring DIspozitiv wireless de interior cu slot card microsd Standard IP66: rezistenta la vant si ploaie in exterior Unghi larg pt filmare: 139 grade
Caracteristici fiziceLungime (mm)63.5
Latime (mm)63.5
Inaltime (mm)147.8
Greutate (g)380g