În această perioadă pot exista întârzieri în livrarea comenzilor. Scrieți-ne la vanzari@evomag.ro. Mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema
Camera Supraveghere video Edimax IC-7113W
Edimax Camera Supraveghere video Edimax IC-7113W Camera de reţea Edimax IC-7113W 720p HD Pan and Tilt Wi-Fi este un dispozitiv versatil de monitorizare, ideal pentru supravegherea locuinţei, a magazinului sau a făbricii pe timp de zi şi de noapte. Prin tehnologia Plug-n-View de la Edimax, nu ma 1268381
641.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Camera Supraveghere video Edimax IC-7113W

COD: [ IC-7113W ] ID: 1268381
641,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 636,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Informatii garantie
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
642,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 637,00 Lei)
Camera Supraveghere video Edimax IC-7113W

Scurta descriere

Camera de reţea Edimax IC-7113W 720p HD Pan and Tilt Wi-Fi este un dispozitiv versatil de monitorizare, ideal pentru supravegherea locuinţei, a magazinului sau a făbricii pe timp de zi şi de noapte. Prin tehnologia Plug-n-View de la Edimax, nu mai este necesară nicio configurare complicată şi vă puteţi conecta camera la cloud într-un mod simplu şi o puteţi monitoriza de la distanţă printr-un smartphone, tabletă sau laptop.

IC-7113W are un sistem de detecţie a mişcării şi a sunetului, sistem audio pe două căi, microfon şi difuzor încorporate, cântece de leagăn incluse, senzor de temperatură şi umiditate şi un slot pentru card microSD/SDHC. Înregistrarea la detecţia mişcării şi a sunetului vă asigură că veţi înregistra orice activitate neobişnuită, iar interfaţa wireless pentru utilizator vă permite o instalare şi o monitorizare uşoară. Iar prin aplicaţia EdiView II pentru smartphone, dotările totale ale IC-7113W fac posibilă transformarea smartphone-ului sau a tabletei într-un monitor pentru bebeluşi sau într-un sistem de monitorizare mobil.  

​Plug-n-View pentru o monitorizare simplă la distanţă 24/7
Tehnologia Plug-n-View de la Edimax simplifică supravegherea curţii, garajului, magazinului, făbricii sau a altor bunuri. Prin tehnologia Plug-n-View, puteţi conecta camera de reţea la cloud în doar câţiva paşi simplu şi o puteţi accesa de la distanţă printr-un smartphone, tabletă sau computer, indiferent de locul unde vă aflaţi.

Vedere de noapte
Cu un senzor de lumină, senzor de imagine şi patru LED-uri cu infraroşu, IC-7113W este bine echipată pentru a îndeplini nevoile de securitate şi supraveghere de interior, chiar şi în condiţiile de lumină redusă şi de noapte. Iar prin ICR automat (Filtru atenuare IR), lumina infraroşie este filtrată pe timpul zilei (lăsată să treacă pe timpul nopţii), ceea ce asigură o bună calitate a culorilor video în permanenţă.

Pan & Tilt motorizat
Cu abilitatea de a se roti la ±355 grade şi de a se roti la ±120 grade, IC-7113W vă oferă un unghi de vizualizare mai larg în comparaţie cu camerele de reţea obişnuite. Puteţi controla de la distanţă rotaţia şi înclinarea camerei printr-un browser web şi folosind o aplicaţie pentru smartphone.

Înregistrare declanşată la detectarea mişcării
Puternicul sistem încorporat de detecţie a mişcării vă asigură că sunteţi informat cu privire la orice activitate neobişnuită. Puteţi predefini zone multiple în raza monitorizată pentru detecţia mişcării; iar când este detectată o mişcare în zona specificată, camera de reţea va produce imediat o înregistrare a evenimentului – stocând datele pe un card microSD/SDHC sau trimiţându-le automat prin email sau FTP.

Înregistrare video prin detectarea sunetului
IC-7113W are posibilitatea de detectare a sunetului prin microfonul încorporat. Când sunetul este detectat, camera de reţea va înregistra video în acelaşi fel ca şi la detectarea mişcării, stocând datele pe un card microSD/SDHC sau trimiţându-le imediat prin email sau ftp. Sunetul integrat vă oferă încă un nivel de securitate în plus faţă de detectarea mişcării şi a sunetului, oferind informaţii în timp real cu privire la situaţie, în special în cazurile în care evenimentele au loc în afara câmpului vizual al camerei. Sunetele de la plânsul bebeluşului, lătratul câinelui, ferestre sparte, uşi sau orice alt sunet suspect poate fi înregistrat, chiar şi în situaţiile în care evenimentul nu poate fi văzut.

Trimitere de notificări şi alerte video
Trimiterea notificărilor este declanşată de detectarea de sunet sau mişcare, iar când un sistem de detectare este declanşat, IC-7113W trimite suplimentar alerte prin înregistrări video către email sau cardul microSD. În cazul în care camera este oprită, trimiterea notificărilor este posibilă imediat după repornire, pentru a-i ţine pe utilizatori informaţi cu privire la orice activitate neobişnuită.

Sunet pe două căi
Camera de reţea este prevăzută cu un difuzor şi un microfon pentru suportul audio pe două căi, astfel că veţi putea comunica de la distanţă la locaţia camerei, puteţi folosi vocea liniştitoare a mamei sau puteţi activa o alarmă, o unealtă de securitate suplimentară vitală, economică şi care poate salva chiar vieţi. Volumul difuzorului poate fi controlat direct prin smartphone sau prin interfaţa pe bază web.

Anularea ecoului acustic
Caracteristica de anulare a ecoului acustic de la camera IC-7113W asigură o un sunet bun şi clar în timpul comunicaţiilor pe două căi. Tehnologia standard de anulare a ecoului este de obicei folosită în telefonie şi în sistemele VoIP, oferă un nivel nou de calitate a sunetului pentru camerele de reţea şi vă permite să ascultaţi, să vorbiţi şi să comunicaţi la distanţă cu locaţia camerei, fără a avea probleme de calitate a sunetului care să provoace întreruperi sau dificultăţi. Când este folosită pentru securitatea locuinţei sau pentru supravegherea copilului, IC-7113W funcţionează la cel mai înalt nivel şi vă dă posibilitatea de a auzi exact ceea ce se petrece.

Cântece de leagăn incluse
Puteţi reda cântecele de leagăn folosind aplicaţia de pe smartphone sau interfaţa pe bază web pentru a-l ajuta pe copil să doarmă mai uşor. De asemenea, pot fi redate şi alte cântece de leagăn suplimentare, alte cântece sau chiar şi vocea mamei de pe cardul microSD extern, folosind difuzorul camerei de reţea. Volumul difuzorului poate fi controlat direct prin smartphone sau prin interfaţa pe bază web.

Detectarea temperaturii şi a umidităţii şi alerte
Senzorii încorporaţi pentru temperatură şi umiditate pot sesiza mediul şi pot oferi o imagine în direct a stării spaţiului prin smartphone prin interfaţa pe bază web. Când temperatura sau umiditatea este prea mare sau prea mică, camera de reţea poate trimite alerte prin notificările pentru smartphone sau prin email, asigurând cel mai confortabil mediu pentru dvs. şi pentru familia dvs.

Înregistrări video de înaltă calitate
IC-7113W este prevăzută cu un obiectiv angular de F2.0 care acoperă un unghi de vizualizare larg de 78 de grade. Cu un senzor CMOS de megapixeli, această cameră de reţea are posibilitatea de a face înregistrări video 720p (1280 x 720) la 30 de cadre pe secundă.

Slot pentru card MicroSD/SDHC pentru stocare locală
Un slot pentru card încorporat microSD/SDHC suportă carduri de până la 32GB pentru stocarea locală şi pentru backup.

CARACTERISTICI DE PROGRAM

    Monitorizare uşoară de la distanţă prin iPhone, iPad, Android, PC şi Mac
    Compresie video de mare viteză H.264 & MJPEG
    Notificări instant cu alerte video la detectarea mişcării şi a sunetului, pentru o mai bună informare în comparaţia cu cadrele fotografice
    Notificări instant pentru temperatură şi umiditate când acestea sunt sub sau peste nivelurile presetate
    Salvarea evenimentelor pe cardul microSD, FTP sau email
    Pre şi post-înregistrarea la detectarea mişcării
    Aplicaţia de vizualizare poate accesa simultan 16 de camere de reţea
    Înregistrare manuală, programată sau ciclică

DIAGRAMA DE APLICAŢIE

Detalii tehnice
SpecificatiiModel produsCamera supraveghere
Camere incluse1
SenzorCMOS
CompresieMotion JPEG
Rezolutie inregistrare1280 x 720 up to 30fps
Iesire audio1 x Jack 3.5 mm
Port retea1 x 10/100Mbps (RJ-45)
WirelessDa
CaracteristiciNight Vision Pan & Tilt Plug-n-View for 24/7 Remote Monitoring Umiditate si temperatura inclus Detectie la miscare si sunet Suport audio bidirectional Anulare ecou la trasnmitere sunet Cantec pentru bebelusi inclus
Caracteristici fiziceLungime (mm)128
Latime (mm)112
Inaltime (mm)116
Greutate (g)251
Altele8 led-uri infrared