evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele Vanzari online, Depozit. Hai sa evoluezi alaturi de noi.
Raporteaza o problema
Camera de supraveghere Edimax IC-7001W, Wireless, Night Vision
Edimax Camera de supraveghere Edimax IC-7001W, Wireless, Night Vision   Camera de supraveghere Edimax IC-7001W   Camera de reţea Edimax IC-7001W pan and tilt este un dispozitiv versatil, ideal pentru monitorizarea locuinţei pe timp de zi şi de noapte. Prin tehnologia Plug-n-View de la Edimax, nu mai este neces 111521
370.99 Out of stock

Camera de supraveghere Edimax IC-7001W, Wireless, Night Vision

COD: [ IC-7001W ] ID: 111521
370,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 365,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
371,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 366,00 Lei)
Camera de supraveghere Edimax IC-7001W, Wireless, Night Vision

Scurta descriere

 
Camera de supraveghere Edimax IC-7001W
  Camera de reţea Edimax IC-7001W pan and tilt este un dispozitiv versatil, ideal pentru monitorizarea locuinţei pe timp de zi şi de noapte. Prin tehnologia Plug-n-View de la Edimax, nu mai este necesară nicio configurare complicată şi vă puteţi conecta camera la cloud într-un mod simplu şi o puteţi monitoriza de la distanţă printr-un smartphone, tabletă sau laptop. Puteţi monitoriza o zonă larmă prin designul spun pan and tilt design, iar funcţia de captură şi trimitere prin declanşată de mişcare vă asigură că veţi fi informat cu privire la fiecare eveniment. IC-7001W este prevăzută cu două interfeţe de reţea (Fast Ethernet şi wireless), ceea ce o face să fie perfectă pentru orice aplicaţie de monitorizare a casei.

 
 
 

• Plug-n-View pentru o monitorizare la distanţă 24/7
  Tehnologia Edimax Plug-n-View vă ajută să aveţi sub ochi siguranţa casei, familiei, animalelor de casă şi bunurilor dumneavoastră oriunde mergeţi. Prin tehnologia Plug-n-View, puteţi conecta camera de reţea Edimax la cloud în doar câţiva paşi simplu şi o puteţi accesa de la distanţă printr-un smartphone, tabletă sau computer, indiferent de locul unde vă aflaţi.

• Vedere de noapte
  LED-urile IR (infraroşu) încorporate şi senzorul de lumină care ca acestă cameră de reţea Edimax să fie perfectă pentru capturarea unor clare şi curate în condiţii de iluminat redus. Comută în mod automat la modul de noapte şi porneşte LED-urile IR pentru a ilumina zona monitorizată atunci când este în întuneric, asigurându-vă că veţi obţine imagini video ale momentelor importante, atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte.

• Pan & Tilt motorizat
  Cu abilitatea de a se roti la ±355 grade şi de a se roti la ±120 grade, acestă cameră de reţea Edimax vă oferă un unghi de vizualizare mai larg decât camerele de reţea medii. Puteţi controla de la distanţă rotaţia şi înclinarea camerei printr-un browser web şi cu aplicaţie pentru smartphone.
• Capturi şi înregistrări declanşate de mişcare sau înregistrare pe email
  Puternicul sistem de detectare în mai multe zone a mişcării al acestei camere de reţea vă asigură că veţi avea probele tuturor evenimentelor infracţionale. Puteţi predefini mai multe zone din perimetrul monitorizat pentru detectarea mişcării; iar când mişcarea este detectată în zona specificată, camera de reţea va realiza imediat capturile sau înregistrările video ale evenimentului.
Caracteristici:


• Plug-n-View pentru o monitorizare 24/7 cu aplicaţia gratuită EdiView pe iPhone, iPad şi Android sau programul EdiView pe calculatoare;
• Vedere de noapte prin LED-urile cu infraroşii, ICR-ul mecanic şi senzorul automat de lumină;
• Pan & Tilt motorizat pentru un unghi larg de vizualizare;
• Detecţia mişcării în mai multe zone declanşează capturi de imagine sau înregistrări şi le trimite la cardul MicroSD/SDHC card, email şi ftp;
• Wireless şi Ethernet pentru o poziţionare flexibilă;
• Configurare simplă şi suport WPS.

 

 

 

 

Detalii tehnice
SpecificatiiUtilizare cameraInterior
SenzorCMOS
LentileF2.0, 3.6 mm
Iesire audiox1
Memorie4 MB Flash
32 MB SDRAM
Iluminarea minima1 Lux
Compresie format videoMJPEG
JPEG
Port reteaFast Ethernet IEEE 802.3/802.3u
Conectori1 x Port Ethernet (RJ-45)
1 x Mufa de alimentare
1 x iesire audio
1 x Microfon
1 x Buton Reset/WPS
1 x Antena fixa
WirelessWireless 802.11b/g/n
Caracteristici fiziceLungime (mm)90
Latime (mm)112
Inaltime (mm)116
Greutate (g)256
Alimentare12 V CC