Perioada aglomerată și numărul mare de solicitări pot cauza întârzieri în livrarea comenzilor. Vă rugăm să ne solicitați pe email la: customercare@evomag.ro

Raporteaza o problema
Camera Supraveghere Video D-Link DCS-2136L/E, 1/3 CMOS, HD, Wireless
D-link Camera Supraveghere Video D-Link DCS-2136L/E, 1/3 CMOS, HD, Wireless Cu totii suntem atenti sa ne protejam locuinta. Camerele web sunt excelente pentru apeluri video via internet si teleconferinte, insa cand vine vorba de supraveghere acestea nu sunt suficiente, indeosebi fiindca este necesara conexiunea la un PC. Asadar 1116309
1086.99 Out of stock

Camera Supraveghere Video D-Link DCS-2136L/E, 1/3 CMOS, HD, Wireless

COD: [ DCS-2136L ] ID: 1116309

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Camera Supraveghere Video D-Link DCS-2136L/E, 1/3 CMOS, HD, Wireless

Scurta descriere

Cu totii suntem atenti sa ne protejam locuinta. Camerele web sunt excelente pentru apeluri video via internet si teleconferinte, insa cand vine vorba de supraveghere acestea nu sunt suficiente, indeosebi fiindca este necesara conexiunea la un PC. Asadar, pentru monitorizarea locuintei veti avea nevoie de camere IP pentru a transmite continutul prin intermediul aplicatiilor de supraveghere si inregistrare.

DCS-2136L vine echipata cu un senzor de imagine de 1 megapixel care asigura imagini si filmari de inalta calitate, la rezolutii de pana la 720p HD. Functia ePTZ permite zoom in si out de pana la 10x, pentru extinderea ariei de monitorizare. DCS-2136L are incorporat un dispozitiv LED de lumina alba care ajuta la iluminarea unor arii slab sau deloc luminate. Impreuna cu senzorul IR aceasta camera de supraveghere devine un sistem de monitorizare eficient si sigur.

Prin aplicatia mydlink Lite pentru iPhone si Android, puteti accesa rapid si usor imaginile furnizate de camera, de oriunde ati fi printr-o conexiune Wi-fi, 3G sau 4G. Datorita acestei aplicatii puteti monitoriza oricand imaginile oferite de camera, in timp real, chiar si in lipsa unui PC.

D-ViewCam este o functie foarte utila si la indemana, prezenta pe orice camera ce dispune de optiunea mydlink, permitandu-va astfel sa vizualizati pana la 32 de camere pe un singur ecran.

Zero Configuration este functia ce va permite sa fiti gata de utilizarea aparatului dumneavoastra in cel mai scurt timp. Cu o simpla apasare de buton sau o conexiune la cablul ethernet, Zero Configuration va ofera in mod automat o configurare si o conexiune inteligenta la camera dumneavoastra.

DCS-2136L vine cu o multitudine de caracteristici care sporesc capacitatile sale de supraveghere, fiind ideala pentru orice situatie. Un senzor pasiv infrarosu (PIR) permite detectarea de miscare in apropierea camerei, pornind astfel modul de inregistreze video in mod automat si trimiterea unei notificari prin e-mail. Un microfon si un difuzor incorporate permit comunicarea „2 way” – in doua sensuri. In plus, DCS 2136L include tehnologia 802.11ac pentru conectarea fara fir, permitandu-i sa fie plasat oriunde cu usurinta, fara a necesita cablare. DCS 2136L este o solutie de supraveghere auto-suficienta, capabila sa inregistreze imagini si video pe un card microSD incorporat, fara a necesita un PC sau un dipozitiv de stocare in retea.

Detalii tehnice
SpecificatiiModel produsCamera supraveghere
Utilizare cameraInterior
SenzorCMOS
Rezolutie (pixeli)1280 x 720
WirelessDa