Raporteaza o problema
Camera Video de Supraveghere D-Link DCS-5222L, HD, 2,4 mm
D-link Camera Video de Supraveghere D-Link DCS-5222L, HD, 2,4 mm Cu totii suntem atenti sa ne protejam locuinta. Camerele web sunt excelente pentru apeluri video via internet si teleconferinte, insa cand vine vorba de supraveghere acestea nu sunt suficiente, indeosebi fiindca este necesara conexiunea la un PC. Asadar 120227
767.99 Out of stock

Camera Video de Supraveghere D-Link DCS-5222L, HD, 2,4 mm

COD: [ DCS-5222L ] ID: 120227

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Camera Video de Supraveghere D-Link DCS-5222L, HD, 2,4 mm

Scurta descriere

Cu totii suntem atenti sa ne protejam locuinta. Camerele web sunt excelente pentru apeluri video via internet si teleconferinte, insa cand vine vorba de supraveghere acestea nu sunt suficiente, indeosebi fiindca este necesara conexiunea la un PC. Asadar, pentru monitorizarea locuintei veti avea nevoie de camere IP pentru a transmite continutul prin intermediul aplicatiilor de supraveghere si inregistrare.

Daca este nevoie, un card micro SD preinstalat de 16 GB poate stoca inregistrarile de pana la o saptamana. Cu ajutorul aplicatiei gratuite mydlink pentru dispozitive mobile tip iPhone, iPad si Android, utilizatorii pot vizualiza in orice moment imaginile de pe camera in timp real.

D-ViewCam este o functie foarte utila si la indemana, prezenta pe orice camera ce dispune de optiunea mydlink, permitandu-va astfel sa vizualizati pana la 32 de camere pe un singur ecran.

Zero Configuration este functia ce va permite sa fiti gata de utilizarea aparatului dumneavoastra in cel mai scurt timp. Cu o simpla apasare de buton sau o conexiune la cablul ethernet, Zero Configuration va ofera in mod automat o configurare si o conexiune inteligenta la camera dumneavoastra.

DCS-5222L Cloud PTZ este o camera wireless cu o rezolutie de 1 megapixel creata pentru supravegherea spatiilor interioare. Aceasta camera este ideala pentru monitorizarea unui spatiu larg folosind imagini de mare rezolutie (HD) si o inregistrare video de inalta calitate. Iluminatorul IR incorporat ajuta la monitorizarea spatiilor cu luminozitate redusa. DCS-5222L poate fi conectat la reteaua wireless, astfel nemaifiind nevoie de instalarea de cabluri de retea aditionale. Datorita procesorului incorporat, DCS-5222L functioneaza ca un sistem de monitorizare de sine statator, astfel permitand inregistrari continue la detectarea de miscari sau dupa un program predefinit.

Detalii tehnice
SpecificatiiUtilizare cameraInterior
SenzorCMOS
Lentile4.57 mm, F1.9
Rezolutie redare1280x720 @ 30 fps
Caracteristici4x IR LED
mydlink
Slot microSD
Caracteristici fiziceLungime (mm)125
Latime (mm)114
Inaltime (mm)114