evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele ShowroomDepozit. Hai sa evoluezi alaturi de noi.

Raporteaza o problema
Camera Video de Actiune BenQ SP2 + Ceas Live-View, Filmare Full HD, 16MP, Wi-Fi
Benq Camera Video de Actiune BenQ SP2 + Ceas Live-View, Filmare Full HD, 16MP, Wi-Fi SP2   Camera Video de Actiune BenQ SP2 + Ceas Live-View Time-Lapse pentru fotografii; durată de viață extinsă a bateriei de 2260mAh; înregistrare la rezoluție 1080p 60p; carcasă rezistentă la apă după standardul IPX8, conectivitate Wi-F 835555 4 1 1343.99 Out of stock
Camera Video de Actiune BenQ SP2 + Ceas Live-View, Filmare Full HD, 16MP, Wi-Fi Pentru cei care vor să imortalizeze fiecare coborâre pe pârtie în zilele de sărbătoare, BenQ SP2 este soluția ideală pentru înregistrare Full HD 1080p la 60 de cadre pe secundă. Controlul camerei este intuitiv și facil datorită ceasului telecomandă Live-View care îți arată în timp real încadrarea scenelor surprinse, îți permite să declanșezi sau să oprești înregistrarea printr-o singură apăsare de buton atunci când încadrarea sau experiența momentului dezvăluie imagini uimitoare.
5

Camera Video de Actiune BenQ SP2 + Ceas Live-View, Filmare Full HD, 16MP, Wi-Fi

COD: [ 9H.A3501.8GE ] ID: 835555

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Camera Video de Actiune BenQ SP2 + Ceas Live-View, Filmare Full HD, 16MP, Wi-Fi

Produse recomandate

  • Accesorii camere video pentru sporturi extreme

Scurta descriere

 

Camera Video de Actiune BenQ SP2 + Ceas Live-View

Time-Lapse pentru fotografii; durată de viață extinsă a bateriei de 2260mAh; înregistrare la rezoluție 1080p 60p; carcasă rezistentă la apă după standardul IPX8, conectivitate Wi-Fi.

 

  Noua cameră de acțiune SP2, cu înregistrare Full HD la 1080p și cu cu ceas telecomandă Live-view (permite redarea în timp real a imaginilor surprinse de camera). Camera surprinde imagini video ultra wide la o rezoluție 1080p cu 60 de cadre pe secundă, poate fotografia în mod Time-Lapse, se bucură de o durată de viață extinsă a bateriei, are conexiune Wi-Fi, iar patentul IPX8 certifică rezistența carcasei la apă până la o adâncime de 60m, astfel încât ca utilizatorul să fie sigur că este mereu pregătit să înregistreze fiecare moment încărcat cu adrenalină.

  Ce diferențiază SP2 de alte camere de acțiune este ceasul de mână cu Live-view și telecomanda care vine în pachetul de bază. Acesta este perfect pentru utilizarea facilă a camerei, oferind utilizatorilor un control permanent și precis al imaginilor care trec prin fața obiectivului, pentru a declanșa, a porni sau a opri înregistrarea cu ușurință atunci când încadrarea sau experiența momentului dezvăluie imagini uimitoare. În plus față de controlul și vizionarea live a înregistrărilor ceasul oferă și funcțiile clasice ale unui ceas pentru sport: cronometru, timer și alarmă, putând fi folosit independent de camera video ca orice ceas pentru sport.

  Pentru pasionații de natură, modul Time-Lapse disponibil pe camera BenQ SP2 cu un senzor de 16Mpix este cel mai la îndemână mod de a “relata” povești fascinante ale descoperirilor pe care le fac. Utilizatorii pot înregistra în timp schimbările din natură, scene și evenimente precum mișcările norilor, apusuri, florile care înfloresc, cadru după cadru la intervale de 13/5/10/30/60 de secunde și le pot salva automat sub forma unei inregistrări video Full HD redate în câteva secunde. Pentru realizarea filmelor nu este necesar niciun efort de post-producție.

  Altă caracteristică ce transformă camera în companionul perfect de călătorie este posibilitatea de a realiza neîntrerupt fotografii sau clipuri video. Camera SP2 este echipată cu o baterie de 2260 mAh care oferă o autonomie de două ori mai extinsă decât cea oferită în mod curent de alte camere de acțiune – respectiv până la 3 ore sau 500 de fotografii. Indiferent de lumina ambientală, ecranul OLED al camerei rămâne vizibil chiar și în bătaia soarelui. Action Camera BenQ SP2 are și iluminare proprie a ecranului pentru o utilizare cât mai ușoară.

  Aplicația “BenQ Action Cam App” permite sincronizarea cu orice dispozitiv inteligent prin conexiune Wi-Fi, pentru ca până la 6 utilizatori să vadă simultan în direct pe smartphone sau tabletă imaginile în timp ce le înregistrează sau fotografiază. Standardul IPX permite submersia camerei în carcasă până la adâncimi de 60 de metri. Accesoriile disponibile și caracteristicile performante transformă camera BenQ SP2 în răspunsul perfect pentru cei care caută să surprindă momentele unice.
 

Detalii tehnice
Caracteristici GeneraleTip cameraCamera sport
ModelSP2
InregistrareFilmareFull HD
Rezolutii filmare1080p (16:9): 60,30fps
960P (4:3): 60,30fps
720P (16:9): 120,60fps
WVGA (16:9): 240fps
Imagine16 MP
Rezolutii Imagine16M, 12M, 8M, 5M
Suport InregistraremicroSD
FormatH.264 codec, mp4
ObiectivDimensiune Senzor1/2.3"
Tip senzorCMOS
Lentilef/2.8 mm
ConectivitateHDMI (mini)Da
USBMicroUSB
Intrare MicrofonJack microfon 3,5mm
Functii SpecialeAlteleWiFi
AlimentareTip AcumulatorAcumulator Li-ion maxim 2260 mAh
Caracteristici fiziceDimensiuni59.2 x 42.7 x 26.4
Greutate80g
Adauga review

Review-uri

florin 30.07.2015 13:12
Pentru cei care vor să imortalizeze fiecare coborâre pe pârtie în zilele de sărbătoare, BenQ SP2 este soluția ideală pentru înregistrare Full HD 1080p la 60 de cadre pe secundă. Controlul camerei este intuitiv și facil datorită ceasului telecomandă Live-View care îți arată în timp real încadrarea scenelor surprinse, îți permite să declanșezi sau să oprești înregistrarea printr-o singură apăsare de buton atunci când încadrarea sau experiența momentului dezvăluie imagini uimitoare.

Pro

Camera surprinde imagini ultra wide la 1080p cu 60 de cadre pe secundă și poate fotografia în mod Time-Lapse. BenQ SP2 are încorporată tehnologia Wi-Fi, iar patentul IPX8 certifică rezistența carcasei la apă (60m). - are funcțiile clasice ale unui ceas pentru sport: cronometru, timer și alarmă, putând fi folosit independent de camera video ca orice ceas pentru sport. - aplicație de smartphone, BenQ Action Cam App, care suportă până la 6 utilizatori simultan. - Bateria ma tine mai mult de 3 ore, cat imi ia sa umplu cardul de memorie de 32GB cu care a venit la pachet. (cam 4. 5ore cu oprire si porniri succesive)
70 din 143 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu