Tableta pentru scris si desenat Allview AllBoard, 8.5"
Allview Tableta pentru scris si desenat Allview AllBoard, 8.5" AllBoard - Tableta pentru scris si desenat Creati, amuzati-va impreuna, stergeti!   Surprinzatoarea tableta Allboard pe care se poate scrie si desena este ideala pentru activitati artistice, dar este foarte utila si la birou, acasa sau la scoa 3673450
99.00 Out of stock

Tableta pentru scris si desenat Allview AllBoard, 8.5"

COD: [ ALLBOARD 8.5”r ] ID: 3673450
99,00 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
99,00 Lei
(TVA inclus)
Tableta pentru scris si desenat Allview AllBoard, 8.5"

Scurta descriere

AllBoard - Tableta pentru scris si desenat

Creati, amuzati-va impreuna, stergeti!
 
Surprinzatoarea tableta Allboard pe care se poate scrie si desena este ideala pentru activitati artistice, dar este foarte utila si la birou, acasa sau la scoala.
Cu un design suplu si un display potrivit de 8,5”, aceasta ofera un spatiu de creatie generos, prezentand functionalitati menite sa faca viata utilizatorilor mai confortabila.
 
 
A petrece timpul cu cei mici nu a fost niciodata atat de distractiv!
 
Cu Allboard aveti oportunitatea de a le oferi celor mici un instrument care ii ajuta in dezvoltarea creativitatii. 
Fiind prevazuta cu un buton de stergere ecran, acestia isi pot exercita necontenit abilitatile de scriere sau de desen, stergand cu usurinta de cate ori doresc.
 
Noteaza esentialul in sedinte
 
Foarte folositoare atunci cand se anunta o intalnire de afaceri spontana. Va fi remarcata negresit eficacitatea device-ului tau, de catre toti cei prezenti.
In plus, diminetile iti vor zambi cand vei trasa cu atata usurinta sarcinile fiecarei zile, putand in acest fel sa te organizezi mai bine.
 
 
Dimineti voioase!
 
Renuntand la postit-uri sau la scrisul pe oglinda, le poti arata celor dragi intr-un mod inedit cum incepe o zi cu zambetul pe buze!
Acum ai posibilitatea sa-ti asterni gandurile, conturand elegant orice mesaj cu creionul special al tabletei. Ca sa fii sigur ca mesajul nu va fi ratat de catre destinatar, poti sa pozitionezi tableta pe frigider sau in alt loc dorit de tine, deoarece aceasta este prevazuta cu doi magneti, meniti sa-ti plaseze mesajul exact acolo unde este nevoie.