Vă informăm că in perioada următoare vor fi întârzieri la livrarea coletelor între 1 şi 5 zile. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema
Solutie profesionala Samsung Display 55", Carcasa cu incalzitor termic si ventilator, Montaj inclus, Functionare: 24/7, EdgeLED, Full HD, Anti-Glare, HDMI, Wi-Fi
Samsung Solutie profesionala Samsung Display 55", Carcasa cu incalzitor termic si ventilator, Montaj inclus, Functionare: 24/7, EdgeLED, Full HD, Anti-Glare, HDMI, Wi-Fi Ecrane si carcase profesionale Business & Home   Exclusiv pentru Romania, evoMAG.ro va ofera solutii profesionale de afisaj pentru business-ul dumneavoastra.   Fie ca activati in domeniul afacerilor si doriti un nivel ridicat de profesiona 3578979
34999.00 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Solutie profesionala Samsung Display 55", Carcasa cu incalzitor termic si ventilator, Montaj inclus, Functionare: 24/7, EdgeLED, Full HD, Anti-Glare, HDMI, Wi-Fi

COD: [ Pachet Samsung 55F + carcasa ] ID: 3578979

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Solutie profesionala Samsung Display 55", Carcasa cu incalzitor termic si ventilator, Montaj inclus, Functionare: 24/7, EdgeLED, Full HD, Anti-Glare, HDMI, Wi-Fi

Scurta descriere

Ecrane si carcase profesionale Business & Home

 
Exclusiv pentru Romania, evoMAG.ro va ofera solutii profesionale de afisaj pentru business-ul dumneavoastra.
 
Fie ca activati in domeniul afacerilor si doriti un nivel ridicat de profesionalism care sa sporeasca vanzarile si imaginea companiei, fie ca va doriti un spatiu de relaxare la piscina, jacuzzi, zone destinate petrecerii timpului in aer liber - compania noastra va poate satisface cele mai exigente cerinte.
 
Montajul ecranelor este efectuat de catre o echipa profesionista care realizeaza lucrari in domeniu de 15 ani. Lucrarile sunt efectuate sub autorizatie Samsung Romania. Instalarea echipamentelor profesionale, transportul si consultanta tehnica sunt incluse in pretul produsului.
 
Termen instalare pachet 1 luna de zile.
 
Responsabil vanzari: vanzari@evoMAG.ro
 
Consultanta tehnica: documentare@evoMAG.ro
 

Noul player media încorporat cu sistem de operare TIZEN

Noile modele SMART Signage ale anului 2016 utilizează noua generaţie SSSP 4.0 care permite performanțe superioare în comparație cu modelele anterioare prin prisma vitezei şi fiabilităţii crescute. Trecând peste performanțele hardware, noul model SSSP 4.0 le permite partenerilor CMS să dezvolte și să implementeze aplicații web avansate, care îi pot ajuta să gestioneze eficient conținutul.

Performanță superioară

1) Grafică 3D îmbunătățită

Vă bucurați de conținut dinamic prin îmbunătățirea performanței grafice 3D, derularea textului făcându-se fără întreruperi; afișajul oferă un nivel de robustețe care poate reda simultan chiar și 3 filme pe un singur ecran.

2) Soluție tactilă fără PC

Performanța tactilă este completă datorită sistemului de operare TIZEN, ce permite utilizarea ecranului fără PC.

3) Securitate sporită

Aplicațiile, platforma și sistemul sunt susținute de sistemul de operare TIZEN, iar arhitectura sistemului oferă stabilitate și siguranţă prin intermediul a 3 straturi suplimentare.

- Dezvoltare simplă

Varietatea modalităţilor de utilizare a soluţiei este facilitată de diferite instrumente de dezvoltare, precum SW Development Kit (SDK) sau Remote Web Inspector (RW). În plus, fiind o platformă deschisă bazată pe standarde web, aceasta este perfect compatibilă cu HTML5.

- Utilizare simplificată

Simplitatea utilizării este determinată de interfața tactilă, iar browserele web pot afișa o pagină de pornire fără necesitatea dezvoltării unei aplicații web. A fost îmbunătățită și interfaţa pentru utilizatorul SSSP 4.0 (o nouă interfață de pornire), iar accesul rapid la aplicații web este acceptat prin intermediul URL Launcher.

Oferă opțiuni îmbunătăţite pentru creare de conținut, planificare și instrumente de implementare

Un aspect cheie al platformei îmbunătățite SSSP 4.0 compatibilă TIZEN, playerul MagicInfo Player S4 Samsung le permite utilizatorilor să beneficieze de puterea rețelei proprii de afișaje, din orice locație, prin intermediul unui server centralizat. Mai ușor de utilizat decât a fost vreodată, playerul MagicInfo Player S4 combină un player dedicat de backup cu capacitățile de redare în flux a conținutului DataLink, pentru a reduce efortul necesar partajării informațiilor esențiale.

- Performanță superioară

Prin intermediul playerului MagicInfo Player S4, noul motor grafic aplicat panourilor 2016 SMART Signage sporește performanța generală de afișare, asigurând în același timp o tranziție perfectă a conținutului și derulare mai lină a textului informativ.
Acesta permite utilizarea unor imagini de înaltă rezoluție (max. 5120 X 5120), punând la dispoziţia utilizatorului peste 100 de casete text. Prin folosirea elementului adiţional, Touch Overlay, utilizatorul poate naviga complet pe browserul web prin atingerea afișajului cu un singur deget, astfel reducând necesitatea unor PC-uri suplimentare.

- Utilizare facilă

Mai mult decât un player media, acesta funcționează și ca soluție avansată de gestionare a conținutului, care vă permite să redați fișiere media, să setați și să editați planificări de redare media și, în plus, să configurați afișajul ca sistem video wall și să controlați dispozitivul prin utilizarea conexiunii Wi-Fi a acestuia, a temporizatorului de pornire/oprire și nu numai. Interfața grafică cu utilizatorul, proiectată recent, permite utilizarea facilă și gestionarea locală a conținutului.

- Soluție totală

Serverul MagicInfo Samsung a fost, de asemenea, îmbunătăţit prin versiunea 4.0. Software-ul serverului MagicInfo este un software specializat în gestionarea conținutului, care le permite firmelor mari să gestioneze panouri publicitare digitale multiple prin intermediul unui singur server integrat. De asemenea, firmele pot monitoriza și gestiona de la distanță panoul SMART Signage, dintr-o locație centralizată.

Descoperiți afișajele care depășesc limitele stabilite anterior în ceea ce priveşte designul subțire

Noile modele Samsung beneficiază de designul cu cea mai mică adâncime din industrie (29,9 mm), oferind o soluție compactă, dar puternică de panouri publicitare pentru mediile limitate din punct de vedere al spaţiului. Disponibile într-o varietate de dimensiuni (modelele de 43, 49 și 55 de inchi pentru modelul PHF şi PMF), rama acestora este suficient de îngustă, pentru a nu atrage atenția privitorilor dela conținutul afişat pe ecran.

* Specificații precum dimensiunea, luminozitatea și timpul de funcționare sunt diferite în funcție de model. Consultați tabelul cu specificații pentru detalii suplimentare.

Control sporit prin receptorul cu infraroșu centralizat

Receptorul cu infraroșu (IR) centralizat integrat asigură un control simplu și flexibil pentru utilizator. Toate modelele pot recepționa semnalul IR pe panouri individuale cu ajutorul Central IR. Prin instalarea și montajul personalizat, utilizatorii pot utiliza funcția IR din diferite locații, fiind astfel îmbunătăţită performanța ecranelor.

Rezolvați problema reflexiei și asigurați în permanență vizibilitatea și lizibilitatea superioare

Echipate cu un panou frontal anti-reflexii, afișajele din seriile PHF și PMF reduc interferențele cu lumina naturală și cu cea ambiantă pentru a asigura lizibilitatea continuă, indiferent de locație. Vizibilitatea imaginilor și lizibilitatea informațiilor sunt considerate superioare, deoarece reflexiile provocate de lumină sau de soare sunt reduse, fără a prezenta probleme la utilizarea afișajelor cu panourile de meniu QSR sau cu plăcile din aeroporturi cu programarea zborurilor, unde lumina naturală este abundentă.

* Specificații precum dimensiunea, luminozitatea și timpul de funcționare, sunt diferite în funcție de model. Consultați tabelul cu specificații pentru detalii suplimentare.

Vă puteți relaxa, știind că afișajul dvs. este protejat împotriva unei game largi de condiții de mediu

Ecranele din seriile PMF și PHF Samsung sunt certificate IP5x, ceea ce înseamnă că au un design rezistent la praf și capacitatea de a rezista la o gamă de condiții de mediu.
Certificarea clarifică preocupările legate de acumularea prafului pe afișajele instalate în trenurile de metrou sau pe platforme externe. Clienții pot utiliza comod acest afișaj cu certificare IP5x, fără necesitatea de a pregăti carcase suplimentare în locurile pline de praf. Livrarea neîntreruptă a conținutului este asigurată permanent, indiferent de condițiile de mediu naturale sau interactive.

Detalii tehnice
GeneralTip produsDisplay profesional + Carcasa
Tip solutieBusiness / Home
AmplasareExterior
UtilizareSpatii comerciale
Piscine
Foisor
Zone de relaxare in aer liber
Diagonala (cm/inch)139 cm / 55 inch
Tip ecranEdge LED
Anti-GlareDa
Timpul de utilizare recomandat24 h / 7
FormatFull HD
Rezoutie1920 x 1080
Contrast4000:1
Reproducere culori1.07 miliard de culori
Intensitate luminoasa (cd/mp)700
Timp de raspuns (ms)8
Unghi de vizualizare (orizontal/vertical)178 / 178
Difuzor integrat2 x 10W
Conexiuni intrareDVIx 1
HDMIx 2
DisplayPortx 1
Casti (3.5mm)x 1
RS-232Cx 1
USB 2.0x 2
Conexiuni iesireDisplayPortx 1
Casti (3.5mm)x 1
RS-232Cx 1
TunerNu
LANDa
WiFiDa
Caracteristici suplimentareCarcasa includeIncalzitor termic
Ventilator
Aer conditionat carcasaNu
Culoare carcasaLa cererea clientului putem sa asiguram orice culoare disponibila in paletar
Set-Top-BoxSe achizitioneaza de la provider-ul de cablu TV (montajul este asigurat de echipa noastra de montaj)
Carcateristici fiziceAlimentareAC 100 - 240V, 50/60 Hz
Culoare display profesionalNegru
Putere consumata (W)165
Montare perete VESA (mm)400 x 400
Temperatura de functionare0 C - 40 C
Umiditate10 % - 80 %
Dimensiuni display profesional fara suport (mm)1092.6 x 624.8 x 29.9
Greutate display profesional fara stand (Kg)13.2