evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele Marketing onlineDepozitAgent Logistica. Hai sa evoluezi alaturi de noi.
Raporteaza o problema
Pachet solutie profesionala 15 TV-uri pentru Pensiuni Samsung 32", Montaj inclus, LED, HD Ready, HDMI
Samsung Pachet solutie profesionala 15 TV-uri pentru Pensiuni Samsung 32", Montaj inclus, LED, HD Ready, HDMI Montajul ecranelor este efectuat de catre o echipa profesionista care realizeaza lucrari in domeniu de 15 ani. Lucrarile sunt efectuate sub autorizatie Samsung Romania. Instalarea echipamentelor profesionale, transportul si consultanta tehnica sunt incl 3579222
22899.00 Out of stock

Pachet solutie profesionala 15 TV-uri pentru Pensiuni Samsung 32", Montaj inclus, LED, HD Ready, HDMI

COD: [ HE460 32" Pensiuni ] ID: 3579222

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Pachet solutie profesionala 15 TV-uri pentru Pensiuni Samsung 32", Montaj inclus, LED, HD Ready, HDMI

Scurta descriere

Montajul ecranelor este efectuat de catre o echipa profesionista care realizeaza lucrari in domeniu de 15 ani. Lucrarile sunt efectuate sub autorizatie Samsung Romania. Instalarea echipamentelor profesionale, transportul si consultanta tehnica sunt incluse in pretul produsului.

 

Termen instalare pachet 1 luna de zile.

 
Responsabil vanzari: vanzari@evoMAG.ro
 
Consultanta tehnica: documentare@evoMAG.ro
 

Extindeți posibilitățile ofertei de conținut în cameră cu ecranul HE460 Hospitality de la Samsung

Pe măsură ce oaspeții doresc un sejur tot mai luxos și confortabil, mediile hoteliere pot apela la ecrane versatile și elegante pentru o ambianță și funcționalitate suplimentare. Ecranele HE460 cu design subțire de la Samsung revitalizează divertismentul de cameră, permițând administratorilor de hoteluri să creeze și să ofere un conținut clar, ce se adresează unei varietăți de cerințe ale oaspeților. Prin soluția integrată de comunicații și administrare a conținutului LYNK REACH 4.0 de la Samsung, administratorii de hoteluri au acces la o varietate de șabloane de interfață cu utilizatorul pentru a oferi mesaje de întâmpinare personalizate, oferte promoționale și informații despre atracțiile locale. În plus, echipele de operatori pot administra sute de ecrane de cameră de la un singur centru de comandă aflat la distanță, reducând nevoia de întreținere și oferind o vizibilitate sporită. Aceste avantaje atotcuprinzătoare fac din modelul HE460 ecranul ideal care să genereze, cu cheltuieli reduse, o experiență diferențiată și memorabilă pentru oaspeți.

Principalele caracteristici și avantaje 1: SISTEM / ARHITECTURĂ DE DEFINIȚIE

Hotelurile pot utiliza cea mai recentă tehnologie de administrare hotelieră pentru a oferi oaspeților o experiență diferențiată. Soluția LYNK REACH 4.0 de la Samsung reunește avantajele tehnologiilor sale hoteliere SINC și REACH pentru a oferi o soluție cuprinzătoare de administrare a conținutului. Soluția LYNK REACH 4.0 îmbunătățește tehnologia de optimizare a experienței oaspeților și avantaje cum ar fi mai multe canale de transmitere a informațiilor, opțiuni convenabile de comunicare și administrarea eficientă a camerelor.
Ca soluție unitară de administrare a conținutului, LYNK REACH 4.0 funcționează cu infrastructuri LAN, Wi-Fi și de cablu coaxial pentru a îmbunătăți funcțiile de administrare a hotelului, monitorizare și servicii pentru oaspeți. Transferați prin serverul brevetat de administrare (proprietary management server – PMS) și șabloane personalizate, utilizatorii hotelieri pot crea și oferi servicii personalizate pentru o experiență și mai memorabilă. Aceasta include accesul la o serie de canale IPTV și RF, aplicații și servicii similare celor pe care oaspeții se așteaptă să le găsească acasă și pe dispozitivele lor mobile.
Soluția LYNK REACH 4.0 permite, în plus, comunicarea bidirecțională între administrația hotelului și oaspeți. Capacitatea soluției de control eficient la distanță al ecranului din cameră asigură livrarea în timp real a unor servicii de calitate fără lucrări și întreținere efectuate în cameră.
Cu suport optimizat pentru o varietate de canale, soluția LYNK Reach 4.0 de la Samsung permite hotelurilor să-și îmbunătățească procesele de comunicare internă, care oferă, la rândul lor, oportunități de a personaliza experiența oaspeților.

Îmbunătățiți vizibilitatea brandului și ofertelor hotelului cu un canal video de întâmpinare

Soluția LYNK REACH 4.0 permite hotelurilor să utilizeze canale video de întâmpinare pentru a oferi oaspeților informații utile într-un mod mai interesant. Prin încărcare simplă sau inserare de linkuri, administratorii de hotel pot personaliza o listă de canale de videoclipuri ce prezintă dotările hotelului sau publicitate pentru oferte speciale, evenimente sau atracții locale. Astfel, hotelurile pot utiliza până la patru canale pentru a prezenta simultan materiale video orientate către anumite zone publice ale hotelului, cum ar fi afișarea în holuri sau restaurante, precum și în camerele de oaspeți. Capacitatea de a reda aceste promoții oferă o sursă suplimentară de venit pentru hoteluri și îmbunătățește recunoașterea brandului.

Îmbunătățiți experiența oaspeților cu acces simplu la informații prețioase în timp real

Cu soluția LYNK REACH 4.0, hotelurile pot oferi oaspeților o experiență specializată, adaptată programului sau motivelor vizitei acestora. Oaspeții pot avea acces ușor la conținuturi web, video sau aplicații, inclusiv servicii hoteliere, informații turistice, buletine meteo, informații privind cursele aeriene și altele, cu suport multilingvistic, pe televizoarele din cameră. De exemplu, televizoarele din camerele participanților la o conferință pot afișa o interfață personalizată și un meniu specific conferinței, inclusiv locațiile evenimentelor, alerte de întâlnire și opțiuni de divertisment. În plus, pentru accesul rapid și simplu al oaspeților, pot fi afișate materiale video sau imagini ce promovează informații turistice și evenimente locale, discounturi disponibile și altele.

Oferiți-le oaspeților o tratație cu ajutorul unui meniu principal personalizat și rentabil

Furnizați oaspeților un conținut bogat prin intermediul unui meniu principal îmbunătățit care nu necesită achiziționarea suplimentară a unei soluții sau instalarea unei infrastructuri de rețea. Noile funcții îmbunătățite oferă hotelurilor posibilitatea de a-și întâmpina oaspeții cu o scurtă prezentare video cu sigla hotelului înainte de a începe transmisia în direct a posturilor TV. Astfel, hotelurile își pot crește renumele fără a apela la o soluție suplimentară. Oaspeții pot vizualiza în mod convenabil elemente precum ora, data și informații despre hotel, și pot accesa funcțiile TV utilizate frecvent în modul pentru utilizator. Meniul principal ce poate fi personalizat reduce costurile hotelurilor care nu au bugetul necesar pentru o soluție suplimentară, prin simplificarea creării unui meniu principal de pe un televizor hotelier cu soluții încorporate.

Protejați conținutul cu ajutorul tehnologiei avansate DRM

Tehnologia Samsung LYNK DRM oferă o alternativă sigură și eficientă economic la sistemele hardware tradiționale de protecție a conținutului. Soluția permite transmiterea securizată și afișarea pe televizoarele hotelului a posturilor transmise în direct și conținutului VoD codificate. Fiind implementată numai ca software, tehnologia LYNK DRM reduce nevoia de echipamente suplimentare și asigură remedierea mai rapidă a problemelor sistemului de acces condiționat (CAS). Pentru a asigura fiabilitatea sistemului, acoperirea se extinde la dezvoltarea echipamentelor head-end ale operatorilor de cablu.

Beneficiați de o instalare mai eficientă prin capabilități plug-and-play îmbunătățite

Într-un mediu hotelier aglomerat, timpul cheltuit cu instalarea și întreținerea ecranelor ar putea fi dedicat altor activități, mai importante pentru dezvoltare. Cu ajutorul setărilor plug-and-play avansate, administratorii de hotel pot activa sute de ecrane de cameră cu un efort minim. Echipele de operatori trebuie doar să facă trei setări de lansare de bază pentru a sincroniza ecrane și servere multiple și pentru a defini conectivitatea și cerințele de limbă:
• Basic Setup (Configurare de bază): O interfață accesibilă permite administratorilor hotelieri să definească limba, imaginea și reglajele, precum și setările ceasului.
• Cloning Mode (Modul clonare): Pentru a extinde controlul asupra ecranelor multiple, administratorii hotelieri pot copia funcționalitatea de comunicație și transmitere de conținut pe toate ecranele din locație. Odată ce procesul de clonare s-a încheiat, utilizatorii își pot activa ecranele fără a necesita instalări suplimentare sau confirmări de compatibilitate.
• Factory Mode (Modul fabrică): Administratorii hotelieri pot personaliza, în plus, operații avansate ale ecranelor, cum ar fi parametrii audio și setările de conectivitate, printr-un portal în modul fabrică ușor de accesat.
Funcționalitățile plug-and-play permit, de asemenea, anumitor medii nehoteliere să beneficieze de același conținut și aceleași avantaje ale administrării de sistem. O setare unică Commercial Mode (mod comercial) satisface cerințele specializate ale utilizatorilor comerciali, cum ar fi instituții guvernamentale și entități educaționale, fără a compromite performanțele.

Compatibilitate Headphone ID

Oferiți oaspeților luxul de a asculta televizorul în pat, fără impedimentul de a trebui să extindă cablul căștilor. Funcția inclusă Headphone ID detectează căștile conectate la mufele de extensie de lângă pat, unde oaspeții pot să conecteze pur și simplu căștile pentru a asculta televizorul, fără a-i deranja pe ceilalți ocupanți ai camerei.
Disponibilitatea compatibilității funcției Headphone ID poate varia în funcție de regiune/țară.

Security Mode

Gestionați în mod unic și ferm conținutul de pe ecran cu ajutorul modului Security al televizoarelor Seria HD470. Folosind această funcție, puteți dezactiva funcțiile critice ale ecranelor pentru a preveni cu ușurință modificarea setărilor ecranelor. De asemenea, puteți bloca un conținut neconform sau transmisia unui Teletext (TTX) nedorit cu ajutorul unui semnal pentru a menține controlul deplin asupra conținutului de pe ecranele din camerele de oaspeți, inclusiv asupra intrărilor prin porturile HDMI® și USB. Această funcție este, de asemenea, foarte utilă pentru controlarea ecranelor în medii care necesită o securitate strictă, cum ar fi închisorile.

Compatibilitate Sound Bar

Conectați un televizor Samsung pentru hoteluri cu un sistem de sunet Sound Bar pentru ca oaspeții să se bucure într-adevăr de sunetul programelor. Datorită conexiunii printr-un cablu High-Definition Multimedia Interface®, setările se aplică automat, astfel încât instalarea este extrem de simplă. O telecomandă unică permite oaspeților să aibă întregul control atât asupra televizorului, cât și asupra sistemului de sunet Sound Bar.

Telecomandă multi-cod

Sporiți plăcerea vizionării la televizor de către oaspeți eliminând din aplicații interferențele deranjante de la alte telecomenzi, cum se poate întâmpla în centrele de fitness ale hotelului, unde mai multe televizoare se află aproape unele de altele. Telecomanda cu coduri multiple poate comanda până la 10 televizoare individual, în aceeași cameră.

My Channel

Permite oaspeților să găsească ușor și să se bucure de programele alese, fără a trebui să navigheze manual printre sute de canale TV. Funcția de căutare rapidă My Channel permite oaspeților să găsească diverse canale în funcție de gusturi, de țară și de gen.

Software Clock (Ceas software)

Oferiți oaspeților dvs. posibilitatea să verifice ora curentă pe televizor oricând au nevoie. Software Clock este o soluție de afișare a ceasului disponibilă pe televizoarele hoteliere cu telecomandă. Oaspeții pot verifica cu ușurință ora apăsând butonul Info al telecomenzii, chiar dacă televizorul este oprit.

Connect Share

Divertismentul media, inclusiv filme, muzică și imagini, prinde viață pe ecran prin simpla atașare la televizor a unui dispozitiv USB de stocare.

Mod Sport

Fanii sportului nu trebuie să rateze jocurile lor preferate pe durata șederii la hotel. Aceștia pot urmări fiecare gol sau punct marcat bucurându-se de o calitate superioară a imaginii și a sunetului, chiar în camera lor. În modul Sport, oaspeții pot folosi o tastă rapidă pentru a activa îmbunătățirea calității sunetului și imaginii. Sunetul îmbunătățit dă spectatorului senzația că se află pe stadion și calitatea sporită a imaginii afișează terenul de joc în culori vii. Datorită acestei funcții, oaspeții pot avea o experiență captivantă de divertisment în cameră, completată de momentele cheie ale jocului și ovațiile publicului.

Disponibilitatea modului Sport poate varia în funcție de regiune/țară.

Detalii tehnice
GeneralTip produsPachet solutie profesionala 15 TV-uri pentru Pensiuni
Tip solutieBusiness
AmplasareInterior
UtilizarePensiuni
Hoteluri
Diagonala (cm/inch)81 cm / 32 inch
Tip ecranLED
FormatHD Ready
Rezoutie1366 x 768
Difuzor integrat2 x 5W
TelecomandaDa
Conexiuni intrareHDMIx 1
ComponentDa
USB 2.0x 1
Conexiuni iesireTunerDa (DVB- T/C/T2/S2)
Carcateristici fiziceCuloare display profesionalNegru
Putere consumata (W)29
Dimensiuni display profesional fara suport (mm)745.4 x 442.2 x 69
Dimensiuni display profesional cu suport (mm)745.4 x 484.2 x 163.4
Greutate display profesional fara stand (Kg)4
Greutate display profesional cu stand (Kg)4.4