Raporteaza o problema
Set Reportofon + Set transcriere Olympus DS-2500, RS28H, E102, DSS-Player Standard
Olympus Set Reportofon + Set transcriere Olympus DS-2500, RS28H, E102, DSS-Player Standard Tot ce ai nevoie, de la dictare la transcriere Beneficiu 1: Bucurați-vă de simplitate Sunteți în căutarea unui dispozitiv de dictare care încorporează simplitatea cu care sunteţi obişnuit de la dispozitivul analogic, dar care să vă ofe 1747102
1699.00 Out of stock

Set Reportofon + Set transcriere Olympus DS-2500, RS28H, E102, DSS-Player Standard

COD: [ V403121SE010 ] ID: 1747102
1.699,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.8 Lei
(Pret fara taxa verde: 1.698,20 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.699,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.8 Lei
(Pret fara taxa verde: 1.698,20 Lei)
Set Reportofon + Set transcriere Olympus DS-2500, RS28H, E102, DSS-Player Standard

Scurta descriere

Tot ce ai nevoie, de la dictare la transcriere
Beneficiu 1: Bucurați-vă de simplitate
Sunteți în căutarea unui dispozitiv de dictare care încorporează simplitatea cu care sunteţi obişnuit de la dispozitivul analogic, dar care să vă ofere toate avantajele digitale? Bucurați-vă de uşurinţa de utilizare a aceluiași buton pentru 4 operațiuni: Record, Rewind, Fast Forward şi Stop. Datorită ergonomiei remarcabile, dispozitivul este confortabil la funcționare chiar și atunci când se utilizează pe o perioadă lungă de timp. Se bazează pe calitatea de neegalat Olympus: ca toate soluțiile profesionale de dictare, acest dispozitiv este construit într-un corp metalic solid, fiind astfel foarte rezistent. Este ușor de utilizat și se poate transporta într-un design argintiu elegant.
Beneficiu 2: Reduceți costurile
Doriți să opriți cheltuielile pentru microcasete? Vă place să predaţi fizic dictările pentru transcriere? Vreți să nu fiți deranjați de un timp de înregistrare limitat? Cardul SD furnizează cu cca 166 de ore mai mult timp de înregistrare dictare. Acesta poate fi introdus în orice slot SD standard al unui PC sau Mac. Deci, nici tu, nici dactilograful ta trebuie să vă adaptați la noi modalități - dacă nu doriți. Și veţi economisi bani.
Beneficiu 3: Economisiți timp
Te-ai saturat de dactilografiere? Cauți alternative? Începeți să dictaţi digital! Iar crearea documentelor va fi de până la șapte ori mai rapidă. Puteți creşte și mai mult eficiența cu recunoaștere a vorbirii opțională de la Nuance.
Beneficiu 4: Bucurați-vă de frumusețea calităţii digitale
Ca dactilograf, desigur că știți toate dezavantajele utilizării microcasetelor analogice: slaba calitate a sunetului, mult zgomot de fond, derulări consumatoare de timp pentru a găsi momentul dorit al dictării și, nu în ultimul rând, cabluri supărătoare. Vă prezentăm frumuseţea calităţii digitale în transcriere: sunet clar, perfect și inteligibilitate, gestionare ușoară a dictării și control al software-ului de transcriere (de exemplu: redare, stop, înapoi, rapid înainte) prin intermediul pedalei de picior. Nu veţi mai dori să folosiţi altă soluție de transcriere!
Hard-and Software inclus
 
Dispozitiv digital de dictare DS-2500
 
Ergonomia dispozitivului de dictare și calitatea sa premium de înregistrare sunt proiectate pentru utilizarea pe termen lung. Nuance a certificat dispozitivul cu cel mai mare rating disponibil pentru o precizie de recunoaștere a vorbirii cu Dragon NaturallySpeaking. Am asigurat o interfața simplificată pentru utilizator pentru a fi ușor de înțeles. Dispozitivul este completat cu un toc elegant din piele, inclusiv o clemă pentru curea și un card SD extern de 2 GB. Toate dictările pot fi ușor prelucrate sau trimise prin e-mail.
Pedală de picior & căști sub-bărbie
 
Pedala de picior plug and play USB oferă un control complet jucătorului, eliminând necesitatea de a lua mâinile de pe tastatură pentru a controla player-ul cu mouse-ul. Pedalele sunt ușor accesibile, potrivite pentru toate dimensiunile de încălțăminte și oferă o funcționare convenabilă și intuitivă. Dactilografii vor aprecia beneficiile căştilor stereo ale telefonului: se pot instala şi da jos, sunt confortabil de purtat un număr mare de ore și poziţionarea sub bărbie va proteja coafura.
DSS Player Standard
 
Cu DSS Player Standard beneficiaţi de o prezentare completă a tuturor dictărilor. Acesta oferă o gestionare ușoară a dictării, afișarea tuturor informațiilor relevante cu privire la starea dictărilor: numele de dictare, creație și data de finalizare, durata dictării, documente încorporate etc. Software-ul permite, de asemenea, importul automat al tuturor dictărilor, inclusiv oportunități de depunere directă la computer.
Audio codec DSS Pro
 
Înregistrarea în DSS Pro - standardul internațional stabilit pentru dictarea profesională - permite editarea completă a dictării (Insert, Suprascriere, Cut, Erase, Append). Calitatea audio este optimizată pentru vocea umană. În plus, acest standard oferă compresie mare de date (5 min egal cu 1 MB). Autorii beneficiază de corecție ușoară a greșelilor de dictare, în timp ce secretarii beneficiază de inteligibilitate audio perfectă și fără secțiuni lungi de tăcere care să necesite să fie sărite.

 

Detalii tehnice
Specificatii produsDurata de inregistraremod QP: 184 ore (cu memorie 2GB)
SP: 303 ore (cu memorie 2GB)
Raspuns in frecventaQP: 16 kHz / 28 kbps
SP: 16 kHz / 29 kbps
Format inregistrareDSS Pro
Memorie2 GB
Tip baterii2 x AAA
Durata de utilizare a baterii la inregistrareSP: 37 ore
Durata de utilizare a baterii la redareSP: 50 ore
Diametru difuzor23 mm
Puterea de iesire300 mW
Fisa tehnicaSet reportofon + Set transcriere
ConectivitateMicrofonDa
USBDa
Functie de inregistrareInregistrare VCVADa
SuprascriereDa
Stergere partialaDa
Stergere fisierDa
Functie de redareControl viteza de redareDa
Functie de editareEditareDa
MutareNu