Radio cu ceas Philips AJ3115 (Negru/Alb)
Philips Radio cu ceas Philips AJ3115 (Negru/Alb) Treziţi-vă cu postul de radio preferat sau cu o sonerie Treziţi-vă cu sunete de la postul radio preferat sau cu o sonerie. Pur şi simplu setaţi soneria radioului cu ceas Philips pentru a vă trezi cu postul de radio ascultat ultima dată sau aleg 2838031 5 1
92.99 In stock
Radio cu ceas Philips AJ3115 (Negru/Alb) Comanda mea a fost preluata si onorata in timp scurt, fiind anuntata pe adresa de e-mail si prin SMS pe telefon de stadiul ei, curierul la fel m-a informat ca urmeaza sa vina cu coletul si totul a fost chiar mai repede decat m-am asteptat. Eu obisnuiesc sa fac cumparaturi online si acuma fiind si perioada de pandemie cu atat mai mult apelez la astfel de cumparaturi. Va multumesc pentru colaborare si mult succes si sanatate.

Radio cu ceas Philips AJ3115 (Negru/Alb)

COD: [ AJ3115/12 ] ID: 2838031
92,99 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
easybox Ridica din easybox
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 11 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 12 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
92,99 Lei
(TVA inclus)
Radio cu ceas Philips AJ3115 (Negru/Alb)

Descrierea produsului Radio cu ceas Philips AJ3115 (Negru/Alb)

Treziţi-vă cu postul de radio preferat sau cu o sonerie

Treziţi-vă cu sunete de la postul radio preferat sau cu o sonerie. Pur şi simplu setaţi soneria radioului cu ceas Philips pentru a vă trezi cu postul de radio ascultat ultima dată sau alegeţi să vă treziţi cu un sunet de sonerie. La ora trezirii, radioul cu ceas Philips va porni automat postul de radio sau va declanşa soneria.

Tuner digital FM cu posturi presetate

Radioul FM digital oferă opţiuni muzicale suplimentare colecţiei de muzică pe sistemul audio Philips. Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.

Gentle wake, pentru o experienţă de trezire plăcută

Începeţi ziua trezindu-vă uşor cu o alarmă care dispune de un volum progresiv. Sunetul alarmelor normale cu volum presetat este fie prea scăzut pentru a vă trezi, fie prea zgomotos, încât vă treziţi prea brusc. Aveţi posibilitatea să vă treziţi cu o melodie preferată, un post de radio sau alarma buzzer. Volumul alarmei pentru trezire blândă creşte treptat de la un nivel fin până la unul destul de ridicat, pentru a vă trezi uşor.

Repetaţi alarma pentru reluare suplimentară

Pentru a nu dormi prea mult, radioul cu ceas Philips are o funcţie de amânare. Dacă alarma sună şi doriţi să mai dormiţi puţin, apăsaţi butonul Repetare alarmă o dată şi culcaţi-vă la loc. După nouă minute alarma va suna din nou. Puteţi continua să apăsaţi butonul Repetare alarmă la fiecare nouă minute până când opriţi alarma complet.

Alarmă dublă pentru a vă trezi astfel încât dumneavoastră şi partenerul vă puteţi trezi la ore diferite

Sistemul audio Philips este furnizat cu două ore de alarmă. Setaţi o oră de alarmă pentru trezirea dvs. şi a doua oră pentru trezirea partenerului.

Ecran mare pentru vizionare uşoară

Ecranul mare facilitează citirea uşoară a conţinutului. Acum puteţi citi ora, data şi alarma cu uşurinţă, chiar de la distanţă. Este ideal pentru persoanele în vârstă sau cu deficienţe vizuale.

Temporizator de standby pentru a adormi ascultând melodia preferată

Temporizatorul de standby vă permite să alegeţi câtă vreme doriţi să ascultaţi muzică sau un post de radio la alegere, înainte de a adormi. Este suficient să setaţi limita de timp (până la o oră) şi să selectaţi CD-ul sau postul de radio pe care doriţi să-l ascultaţi până ce adormiţi. Aparatul de radio Philips va continua să redea muzica pe durata de timp selectată, apoi va trece automat în modul Standby silenţios şi economic. Temporizatorul de standby vă permite să adormiţi în sunetele CD-ului sau DJ-ului radio favorit, fără a fi nevoit să număraţi oi sau să vă îngrijoraţi la gândul consumului de curent electric.

Detalii tehnice

Specificatii produsLungimi de undaFM
Baterii2 baterii x AAA
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)130 x 46 x 130
Greutate250 g
Adauga review

Review-uri

Antoniu Lucretia 08.10.2021 12:47
★★★★★
Comanda mea a fost preluata si onorata in timp scurt, fiind anuntata pe adresa de e-mail si prin SMS pe telefon de stadiul ei, curierul la fel m-a informat ca urmeaza sa vina cu coletul si totul a fost chiar mai repede decat m-am asteptat. Eu obisnuiesc sa fac cumparaturi online si acuma fiind si perioada de pandemie cu atat mai mult apelez la astfel de cumparaturi. Va multumesc pentru colaborare si mult succes si sanatate.

Pro

Da
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult