evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele Marketing onlineDepozitAgent Logistica. Hai sa evoluezi alaturi de noi.
Raporteaza o problema
Radio cu ceas Philips AE8000/10, portabil (Argintiu)
Philips Radio cu ceas Philips AE8000/10, portabil (Argintiu) Bucură-te de mii de posturi radio pe Internet ·         DAB+ ·         Tuner digital FM ·         Jack pentru căşti   Ascultaţi posturi de radio gratuite pe Internet, pentru orice stare de spirit Colecţia bog 3528525
591.99 Out of stock

Radio cu ceas Philips AE8000/10, portabil (Argintiu)

COD: [ AE8000/10 ] ID: 3528525
591,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.8 Lei
(Pret fara taxa verde: 591,19 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
592,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.8 Lei
(Pret fara taxa verde: 591,20 Lei)
Radio cu ceas Philips AE8000/10, portabil (Argintiu)

Scurta descriere

Bucură-te de mii de posturi radio pe Internet

·         DAB+

·         Tuner digital FM

·         Jack pentru căşti

 

Ascultaţi posturi de radio gratuite pe Internet, pentru orice stare de spirit

Colecţia bogată de posturi de radio gratuite de pe Internet vă oferă în permanenţă muzică de calitate, în funcţie de starea dvs. de spirit.

Radio DAB+ clar şi fără bruiaj

Tehnologia radio digitală DAB+ (Digital Audio Broadcasting) este nu numai un sistem de transmisie FM analogică, ci şi o nouă modalitate de a difuza programe radio prin intermediul unei reţele de emiţătoare terestre. Aceasta oferă ascultătorilor mai multe opţiuni şi informaţii la o calitate a sunetului clară şi fără bruiaj. De asemenea, permite unităţii receptoare să reţină semnalele cele mai puternice. Pentru posturile digitale DAB+, nu trebuie să memoraţi frecvenţe, iar posturile sunt memorate după nume, deci nu mai este nevoie să căutaţi frecvenţele.

Compatibilitate DAB şi FM pentru o experienţă radio completă

Tehnologia radio digitală DAB (Digital Audio Broadcasting) este nu numai un sistem de transmisie FM analogică, ci şi o nouă modalitate de a difuza programe radio prin intermediul unei reţele de emiţătoare terestre. Aceasta oferă ascultătorilor mai multe opţiuni şi informaţii la o calitate excepţională a sunetului, clar şi fără bruiaj. De asemenea, permite unităţii receptoare să reţină semnalele cele mai puternice. Pentru posturile digitale DAB, nu trebuie să memoraţi frecvenţe, iar posturile sunt memorate după nume, deci nu mai este nevoie să căutaţi frecvenţele.

Reglare digitală cu 20 de presetări pentru mai mult confort

Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.

Difuzor integrat pentru a asculta la radio la volum ridicat şi o calitate bună

Un difuzor oferă o calitate bună a sunetului pentru o audiţie mai plăcută.

Scanare rapidă a posturilor DAB pentru mai mult confort

Tehnologia radio digitală DAB (Digital Audio Broadcasting) este nu numai un sistem de transmisie FM analogică, ci şi o nouă modalitate de a difuza programe radio prin intermediul unei reţele de emiţătoare terestre. Aceasta oferă ascultătorilor mai multe opţiuni şi informaţii la o calitate a sunetului clară şi fără bruiaj. De asemenea, permite unităţii receptoare să reţină semnalele cele mai puternice. Pentru posturile digitale DAB, nu trebuie să memoraţi frecvenţe, iar posturile sunt memorate după nume, deci nu mai este nevoie să căutaţi frecvenţele.

Ecran mare pentru vizionare uşoară

Ecranul mare facilitează citirea uşoară a conţinutului. Acum puteţi citi ora, data şi alarma cu uşurinţă, chiar de la distanţă. Este ideal pentru persoanele în vârstă sau cu deficienţe vizuale.

Funcţie ceas integrată

Un ceas încorporat arată ora cu precizie. Când radioul este oprit, afişajul ceasului se activează pentru comoditate sporită.

Mufă pentru căşti stereo pentru o audiţie muzicală superioară

Conectează-ţi căştile la acest dispozitiv Philips pentru o experienţă de ascultare mai intimă ori de câte ori doreşti. Te poţi bucura de muzica favorită cu un sunet de excepţie, fără a-i deranja pe ceilalţi, conectând căştile la acest dispozitiv.

 

 

Detalii tehnice
Specificatii produsLungimi de undaFM
Putere (W)5
Alimentare 220VDa
DiverseDAB (afisare informatii, meniu, smart scan)
10 presetari de posturi
Benzi pentru tuner(FM, stereo FM, DAB (Banda III), Radio prin Internet)
Reglare automata digitala
Adaptor CA-CC
9V tensiune de intrare CC
Sursa de alimentare retea c.a. 5,5V, 1,5A
Rezolutie 128 x 64 pixeli
Caracteristici fiziceLungime (mm)220
Latime (mm)143
Inaltime (mm)116
Greutate1,2 Kg