Raporteaza o problema
MP4/MP3 Player Philips GoGear SA5AZU08KF, LCD 2.2", 8GB Flash, Bluetooth (Negru)
Philips MP4/MP3 Player Philips GoGear SA5AZU08KF, LCD 2.2", 8GB Flash, Bluetooth (Negru) FullSound™ pentru a aduce la viaţă muzica MP3   Tehnologia inovatoare FullSound Philips reface detaliile audio ale muzicii comprimate în format MP3, îmbunătăţind-o şi amplificând-o în mod substanţial, astfel încât să experimentaţi 1270394
450.00 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

MP4/MP3 Player Philips GoGear SA5AZU08KF, LCD 2.2", 8GB Flash, Bluetooth (Negru)

COD: [ SA5AZU08KF/12 ] ID: 1270394
450,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 449,00 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Informatii garantie
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
450,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 449,00 Lei)
MP4/MP3 Player Philips GoGear SA5AZU08KF, LCD 2.2", 8GB Flash, Bluetooth (Negru)

Scurta descriere

FullSound™ pentru a aduce la viaţă muzica MP3
 
Tehnologia inovatoare FullSound Philips reface detaliile audio ale muzicii comprimate în format MP3, îmbunătăţind-o şi amplificând-o în mod substanţial, astfel încât să experimentaţi o muzică impresionantă - fără distorsiuni. Pe baza unui algoritm de postprocesare audio, FullSound combină experienţa renumită a Philips în reproducerea muzicii cu puterea Procesorului de Semnal Digital (DSP) de ultimă generaţie. Rezultatul constă într-un bas mai amplu, cu o profunzime şi un impact superioare, o voce intensificată şi o claritate a instrumentelor, precum şi detalii bogate. Redescoperiţi melodiile comprimate în format MP3 cu un sunet natural care vă va sensibiliza şi vă va invita să dansaţi.
 
Cod fără pierderi pentru sunet precis APE, FLAC, MP3 şi WMA
 
Puneţi-vă melodiile pe player-ul dvs. GoGEAR şi savuraţi un sunet precis în totalitate, fără a pierde din claritate sau detalii. Cele mai recente tehnologii de comprimare audio pot reduce dimensiunea fişierelor de până la 10 ori. Sunt capabile de acest lucru fără a scădea calitatea sunetului şi salvează fişierele comprimate în formate precum MP3 şi WMA. GoGEAR poate reda fişiere APE, FLAC, MP3 şi WMA prin intermediul unui suport codec fără pierderi - oferind sunet de calitate, făcându-vă cadou o lume de muzică în format digital. Acum puteţi să vă descărcaţi melodiile sau să convertiţi muzica de pe CD-uri şi să o transferaţi pe GoGEAR pentru divertisment infinit din mers.
 
Radio FM cu 30 de presetări pt. mai multe opţiuni muzicale
 
Vizualizarea dosarelor pentru organizarea şi vizualizarea fişierelor media ca pe PC
 
Vizualizarea dosarelor este un mod opţional al playerului GoGear de vizualizare a directoarelor, care vă permite vizualizarea tuturor fişierelor de pe playerul dvs. ca şi cum acesta ar fi un calculator. Odată selectată opţiunea de vizualizare a dosarelor, deschiderea oricărui fişier acceptat (de ex, muzică, imagini sau clipuri video) se face prin selectarea fişierului şi apăsarea butonului de redare.
Detalii tehnice
SpecificatiiTip Media PlayerMP3/MP4
Capacitate8GB
Diagonala Display2.2"
Tip DisplayLCD
Radio FMDa
BaterieLi-polymer
AutonomieMuzica: 35 ore
Video: 6 ore
FunctiiBluetooth
AudioMP3, WAV, WMA, APE, FLAC
FotoJPEG
BMP
PNG
VideoWMV 9
MicrofonIncorporat
InterfataUSB 2.0
Dimensiuni (mm)51 x 10 x 93.5
Greutate (g)65
AccesoriiPachetul includeCasti
Cablu USB
Manual de utilizare