Killer Deals! Oferte de nerefuzat! Vezi oferte

Playere MP3 - MP4 Energy Sistem

Filtrare produse
Ordonare dupa
CRITERIILE DE FILTRARE SELECTATE DE DUMNEAVOASTRA NU AU RETURNAT NICI UN REZULTAT!
Ordonare dupa

Intrebari frecvente

De ce sa folosesti un player MP3?

Chiar daca majoritatea smartphone-urilor au incorporate aplicatii de muzica, precum Spotify sau Deezer, un MP3 ramane in continuare in topul iubitorilor de muzica. Cele mai multe modele de player MP3 sau MP4 au numeroase functionalitati care iti permit sa asculti si/sau sa vizualizezi videoclipul preferat in cele mai bune conditii. Rezistenta mare a bateriei si capacitatea de stocare si organizare sunt cateva dintre avantajele utilizarii unui MP3 player. Modelele mai performante au multiple optiuni, fiind rezistente la intemperii, apa salina sau praf, cu un timp foarte scurt de incarcare a bateriei.

Ce modele de playere MP3-MP4 exista?

Un player MP3 este asemanator cu playerul MP4, diferenta constand in faptul ca un player MP4 reda fisierele audio, dar si video. Exista mai multe modele pe piata, ele diferentiindu-se prin forma, culoare si functionalitate. Unele modele sunt de mici dimensiuni, cu un ecran foarte mic ce iti permite sa vizualizezi titlul melodiei redate. Alte modele au tehnologie Bluetooth incorporata si o memorie ce poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSD. Daca vrei sa urmaresti videoclipul in timp ce asculti melodia preferata, un player MP4 este dispozitivul ideal. In functie de caracteristicile dorite, pe piata vei gasi mai multe modele: unele cu display si rezolutie mare, altele cu ecran tactil si baterie cu o autonomie mare. Totul depinde de cat esti dispus sa cheltui.

Ce functii are un MP3 player?

Modelele de MP3 player variaza de la un producator la altul. Cele mai multe modele au tehnologie Bluetooth, comenzi tactile, functia radio FM ce iti permite sa salvezi automat toate posturile de radio favorite si o memorie interna suficient de mare. Exista modele care au in plus mai multe moduri de redare si repetare, inregistrare vocala digitala si care vin accesorizate cu casti sport si cablu USB pentru incarcare si conectare la PC.