Raporteaza o problema
Dongle tv media player Anycast M4plus, dual core 1.2 ghz, dlna, miracast, airplay, ram 128mb, hdmi (negru)
Anycast Dongle tv media player Anycast M4plus, dual core 1.2 ghz, dlna, miracast, airplay, ram 128mb, hdmi (negru) Acordați atenție înainte de cumpărare:   1, dacă utilizați dispozitivele IOS, acesta acceptă pentru iphone 4S sau o versiune ulterioară, pentru iPad 3 sau o versiune ulterioară. 2, dacă utilizați pentru dispozitive Android, asigurați- 3798098
77.99 In stock

Dongle tv media player Anycast M4plus, dual core 1.2 ghz, dlna, miracast, airplay, ram 128mb, hdmi (negru)

COD: [ M4PLUS ] ID: 3798098
77,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.8 Lei
(Pret fara taxa verde: 77,19 Lei)
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 6 zile dupa ora 18:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 7 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
77,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.8 Lei
(Pret fara taxa verde: 77,19 Lei)
Dongle tv media player Anycast M4plus, dual core 1.2 ghz, dlna, miracast, airplay, ram 128mb, hdmi (negru)

Scurta descriere

Acordați atenție înainte de cumpărare:
 
1, dacă utilizați dispozitivele IOS, acesta acceptă pentru iphone 4S sau o versiune ulterioară, pentru iPad 3 sau o versiune ulterioară.
2, dacă utilizați pentru dispozitive Android, asigurați-vă că firmware-ul dispozitivului dvs. este Android 4.2 sau o versiune superioară și trebuie să accepte miracast. Puteți verifica dacă dispozitivele dvs. au „Afișaj wireless”, „Afișare WLAN”, „ecran de proiect”, „Oglindă ecran” sau „Allsharecast”. Dacă nu, atunci nu putem garanta că vă poate reflecta dispozitivele.
3. nu poate fi folosit pentru tabletă sau laptop!
4: Receptorul de afișare fără fir WiFi nu este compatibil cu Youtobe, Netflix, Amazon Video Client. Acceptă doar versiunea web.
5: Receptorul de afișare wireless WiFi utilizează protocolul standard Miracast. Datorită videoclipurilor Netflix și YouTube criptate, produsul nu va putea îndeplini funcția de a proiecta telefoanele inteligente / tableta PC pe alte dispozitive cu ecran mare.
6 Nu se poate utiliza aplicația „ezcast”, puteți utiliza alte aplicații care acceptă DLNA sau airplay
 
Când îl utilizați:
 
1, Vă rugăm să utilizați adaptorul de alimentare de 5V pentru alimentare, dacă curentul este mai mic de 1A, pot exista defecțiuni, cum ar fi WIFI care nu poate porni, nu poate modifica parametrii din pagina Setări și așa mai departe.
2, în modul Airplay, puteți vedea informațiile pe ecranul televizorului, acesta va afișa „SSID: RKCast ******** Parolă: 12345678”. Vă puteți conecta la acesta de pe telefon. Când vă conectați la Mirascreen ********, puteți intra în interfața de configurare (http: // 192.168.49.1), setați „Intelnet” să se conecteze la Internet.
3, are un buton pentru a comuta modul Airplay (DLNA) și modul Miracast, în modul Miracast, nu puteți vedea WIFI SSID, trebuie doar să vă conectați la acesta din opțiunile Miracast de pe telefonul dvs. Android, cum ar fi „afișajul wireless”.
4, în modul Airplay, care este echivalent cu modul DLNA. Puteți împinge videoclipuri, imagini, muzică de pe dispozitive Android, dispozitive Windows și alte dispozitive. Atâta timp cât aplicația dvs. poate accepta DLNA.
 
 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleMiracastDa
DLNADa
AirplayDa
ConectoriHDMIDa
Wi-FiDa
Caracteristici fiziceCuloareNegru