evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele Marketing onlineDepozitAgent Logistica. Hai sa evoluezi alaturi de noi.
Raporteaza o problema
Pick-up Sony PS-HX500
Sony Pick-up Sony PS-HX500 Capturează digital sunetul analogic în forma sa pură   Pick-up pentru redarea discurilor de vinil şi înregistrare la înaltă rezoluţie Daţi viaţă pieselor de artă analogice cu DSD. Doar cuplaţi pick-up-ul PS-HX500 la calculatorul dvs. 1707772
1999.99 Out of stock

Pick-up Sony PS-HX500

COD: [ PS-HX500 ] ID: 1707772

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Pick-up Sony PS-HX500

Scurta descriere

Capturează digital sunetul analogic în forma sa pură
 
Pick-up pentru redarea discurilor de vinil şi înregistrare la înaltă rezoluţie
Daţi viaţă pieselor de artă analogice cu DSD. Doar cuplaţi pick-up-ul PS-HX500 la calculatorul dvs. prin USB, redaţi un album şi capturaţi fiecare aspect al discului de vinil prin conversia nativă DSD 5,6 MHz. Arhivaţi-vă preţioasa colecţie de vinil în sunet de înaltă rezoluţie, luaţi-o cu dvs. la plimbare pe dispozitivul Walkman® sau doar relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de redarea discurilor dvs. originale de vinil.
Ieşire digitală USB
 
Conectaţi pick-up-ul la un calculator pentru a copia melodiile preferate în fişiere de muzică.
Egalizator încorporat pentru pick-up
 
Acceptă atât ieşire pentru pick-up, cât şi linie, astfel încât să puteţi reda pe amplificatorul integrat sau pe egalizatorul extern pentru pick-up.
Discurile de vinil devin portabile, în sunet de înaltă rezoluţie
 
Transformaţi-vă albumele în fişiere de muzică digitale de calitate superioară
PS-HX500 este dotat cu un convertor A/D de înaltă calitate. Doar conectaţi-l la calculator cu un cablu USB şi înregistraţi-vă discul de vinil ca fişiere audio de înaltă rezoluţie. Acesta este un mod excelent de a crea copii de rezervă pentru colecţia dvs. preţioasă pe discuri de vinil sau chiar de a lua muzica cu dvs. în aer liber, folosind dispozitivul Walkman®.
Aveţi albumele dvs. pregătite de plimbare
 
Sunetul discurilor de vinil, la mărime redusă
Sunetul autentic al discurilor de vinil, cald şi lin, poate fi ascultat cu plăcere de oriunde şi oricând, mulţumită confortului digital—acasă, în aer liber şi în maşină.
Transferaţi pe Walkman® şi porniţi la drum
 
Fişierele DSD pe care le-aţi înregistrat pot fi transferate pe un Walkman® compatibil, pentru a le putea asculta în aer liber. Duceţi cu dvs. acel sunet analogic autentic oricând şi oriunde.
Luaţi-le la o tură
 
Fişierele DSD pe care le-aţi înregistrat de pe discul de vinil pot fi salvate pe un dispozitiv de stocare USB. Doar conectaţi-l la sistemul audio din maşină şi ascultaţi melodiile dvs. preferate de pe discurile de vinil, în timp ce conduceţi.
Stocaţi-vă colecţia pe HDD
 
Fişierele DSD pe care le-aţi înregistrat de pe discul de vinil pot fi transferate şi stocate pe un player HDD. Bucuraţi-vă de sunetul discurilor de vinil acasă, cu acces comod şi mărime redusă.
Funcţii avansate de mare eficienţă
 
Doar conectaţi dispozitivul PS-HX500 la un port USB al calculatorului şi convertiţi melodiile de pe discurile de vinil în melodii digitale de calitate superioară. Aplicaţia furnizată pentru calculator vă permite să copiaţi, editaţi şi stocaţi melodiile de pe albumele dvs. pe discuri de vinil.
 
Convertor AD nativ DSD
 
Convertorul A/D intern acceptă conversia nativă de la analogic la digital DSD 2,8 MHz sau 5,6 MHz.
Aplicaţia gratuită „Hi-Res Audio Recorder”
 
Aplicaţia de editare pentru Windows şi Mac OS X vă permite să tăiaţi cu uşurinţă părţi din înregistrare pe care nu le doriţi, şi să divizaţi melodii.
DSD pentru o reproducere mai fideă sursei
 
Formatul de fişiere DSD reproduce chiar şi cele mai subtile nuanţe de sunet, inclusiv ambianţa prestaţiei. Această puritate îl face ideal pentru a captura şi reda expresia caldă a discurilor de vinil.
Retrăiţi prestaţiile excepţionale imediat
 
Integraţi-l în sistemul dvs. audio de calitate înaltă
Conectarea dispozitivului PS-HX500 la un sistem audio de calitate înaltă vă permite să vă bucuraţi de toate discurile dvs. de vinil cu tot realismul pe care îl pot oferi acestea.
Tehnologii de sunet pentru plăcere analogică
 
Bucuraţi-vă de toate expresiile line şi calde ale sunetului pe care la poate emite discul dvs. de vinil; PS-HX500 este dotat cu tehnologie audio de înaltă calitate, pentru a face acest lucru posibil.
 
Braţ de ton drept nou conceput, tip carcasă integrată
 
Carcasa integrată îmbunătăţeşte durabilitatea şi stabilizează cartuşul pentru focalizarea şi dimensionarea de calitate superioară a sunetului, în timp ce structura sa uşoară îmbunătăţeşte trasabilitatea.
Sistemul cu transmisie prin centură de înaltă stabilitate
 
Construcţia optimizată de susţinere a cutiei cilindrice stabilizează transmisia prin curea pentru a obţine o reproducere naturală a sunetului.
Suport de cauciuc de înaltă calitate, de 5 mm
 
Aderenţa excelentă la suprafaţa discului minimizează rezonanţa inutilă, pentru a obţine un sunet curat
Platou turnat din aluminiu
 
Platoul turnat din aluminiu cu inerţie ridicată oferă un echilibru superb între rezistenţă şi masă.
Dulapul MDF pentru sunet
 
Dulapul MDF cu grosime de 30 mm are caracteristici sonice excelente pentru o reproducere precisă a sunetului de scenă.
Structură izolată
 
Complet izolat, inclusiv cu amortizoare din cauciuc, pentru a elimina vibraţiile din rafturi şi alte elemente periferice.
Placă de circuite epoxidică din sticlă
 
Utilizarea răşinii pentru sticlă epoxidică pentru placa de circuite ajută la obţinerea unei calităţi a sunetului şi a unei stabilităţi mai bune.

 

Detalii tehnice
Caracteristici generaleViteza (rpm)33, 1/3 / 45
Conexiune USBDa
CuloareNegru
Alte informatiiConvertor A/D intern si iesire USB pentru a converti cu usurinta discurile de vinil la DSD
Accepta atat iesire pentru pick-up, cat si linie, multumit? egalizatorului de pick-up integrat
Sistem de transmisie prin curea de stabilitate ridicata pentru obtinerea unei reproduceri naturale a sunetului