În această perioadă pot exista întârzieri în livrarea comenzilor. Scrieți-ne la vanzari@evomag.ro. Mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema
Televizor LED Sony BRAVIA 109 cm (43") KDL-43W756C, Full HD, Smart TV, Motionflow XR 800 Hz, X-Reality PRO, Android TV, CI+
Sony Televizor LED Sony BRAVIA 109 cm (43") KDL-43W756C, Full HD, Smart TV, Motionflow XR 800 Hz, X-Reality PRO, Android TV, CI+ KDL43W756CSAEP Vedeţi cât de bine poate să arate un televizor Cu tehnologiile avansate care fac ca tot ceea ce vizionaţi să fie mai clar, mai cursiv şi mai realist, televizorul BRAVIA® oferă o experienţă cu adevărat inedită. Redescoperiţi fiecare detal 1089095
2599.99 Out of stock

Televizor LED Sony BRAVIA 109 cm (43") KDL-43W756C, Full HD, Smart TV, Motionflow XR 800 Hz, X-Reality PRO, Android TV, CI+

COD: [ KDL43W756CSAEP ] ID: 1089095

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Televizor LED Sony BRAVIA 109 cm (43") KDL-43W756C, Full HD, Smart TV, Motionflow XR 800 Hz, X-Reality PRO, Android TV, CI+

Scurta descriere

Vedeţi cât de bine poate să arate un televizor

Cu tehnologiile avansate care fac ca tot ceea ce vizionaţi să fie mai clar, mai cursiv şi mai realist, televizorul BRAVIA® oferă o experienţă cu adevărat inedită.

Redescoperiţi fiecare detaliu
Detalii uimitoare indiferent ce vizionaţi


Fiecare pixel este îmbunătăţit splendid cu tehnologia puternică de procesare a imaginii de la Sony. Părţi individuale ale fiecărei scene sunt analizate şi comparate cu o bază de date specială cu imagini. Reducerea zgomotului asigurată de tehnologia X-Reality PRO elimină diverse tipuri de zgomote din semnalele TV analogice şi digitale, de pe DVD-uri şi discurile Blu-ray Disc™ şi chiar şi din fotografiile digitale.

Mişcare mai fluidă şi mai naturală

Indiferent ce vizionaţi, vă veţi bucura de o afişare extrem de cursivă a secvenţelor de acţiune cu mişcare rapidă cu tehnologia Motionflow XR.

BRAVIA® face cunoştinţă cu Android TV™

Televizorul dvs. inteligent tocmai a devenit mai inteligent. Gândiţi-vă la experienţele pe care le apreciaţi pe smartphone sau tabletă. Acum sunt mai bogate şi mai bune decât oricând pe BRAVIA®.

Vedeţi totul pe televizorul dvs.

Partajaţi în mod wireless fotografii, clipuri video şi multe altele într-o clipă cu NFC şi conectivitatea MHL.

Conectaţi prin NFC

Oglindiţi în sistem wireless dispozitivul mobil Xperia™ pe televizorul BRAVIA® cu conectarea printr-o atingere prin NFC.

Fotografii şi clipuri video de pe smartphone

Fotografiile şi clipurile video de pe smartphone pot fi afişate la calitate Full HD, datorită conectivităţii MHL.

Vizionare optimizată cu TV SideView

Găsiţi, înregistraţi şi discutaţi despre emisiunile TV preferate utilizând SideView. Această aplicaţie inteligentă vă permite să controlaţi televizorul şi să căutaţi programele emisiunilor cu ajutorul smartphone-ului.

Creat pentru audiţie

Experienţa de audiţie poate fi la fel de realistă ca cea de vizionare. ClearAudio+ reglează fin sunetul televizorului pentru o experienţă captivantă şi emoţionantă care pare că vă învăluie. Auziţi mult mai clar şi mai distinct muzica, dialogurile şi efectele surround, indiferent ce vizionaţi.

Bucuraţi-vă de mai multe detalii indiferent de ceea ce ascultaţi. DSEE este o combinaţie de tehnologii audio care funcţionează împreună pentru a oferi constant un sunet clar şi bogat.

S-Force Front procesează semnalele audio pentru o experienţă de audiţie captivantă. Procesarea directă multicanal asigură un sunet surround clar la 360°.

Clear Phase reglează fin răspunsul în frecvenţă al boxelor televizorului pentru reproducerea mai cursivă şi mai echilibrată a tuturor frecvenţelor - sunete joase, medii şi înalte.

Detalii tehnice
GeneralModelKDL43W756CSAEP
Diagonala cm / inch109 cm / 43 inch
Smart TVDa
FormatFull HD
Tip ecranLCD cu iluminare LED
Rezolutie (pixeli)1920 x 1080
Unghi de vizualizare orizontal/vertical178 / 178
Tuner DigitalDa (DVB-T / T2 / C)
Difuzor integrat2 x 10W
DiverseClear Phase Speaker
Dolby Digital
Dolby Digital Plus
Dolby Digital Pulse
Advanced Contrast Enhancer (ACE)
24p True Cinema
EPG
BRAVIA Sync
Control parental
Inregistrare pe HDD prin USB
Oglindirea ecranului
WiFi Direct
TV Side View
Aplicatii
Browser Web
MHL 2.0
Bluetooth
Home Network
ConectivitateComponentx 1
Compozit (AV)x 1
CI (Slot)CI+
CI
USB 2.0x 3
Scart (RGB)x 1
HDMIx 4
Caracteristici FiziceCuloareArgintiu
Putere consumata (W)55
Dimensiuni cu stand (mm)962 x 602 x 179
Greutate (Kg)11.8