Raporteaza o problema
Televizor LED Sony 190 cm (75") KD75ZH8BAEP, Full Ultra HD 8K, Smart TV, WiFi, CI+
Sony Televizor LED Sony 190 cm (75") KD75ZH8BAEP, Full Ultra HD 8K, Smart TV, WiFi, CI+ KD75ZH8BAEP Ecran mare. Detalii 8K. Imagini superbe.   Puternicul procesor subliniază profunzimea și detaliile intense ale acestui televizor 8K, indiferent de conținutul vizionat. Veți vedea un negru mai profund și lumini mai strălucitoare pe un telev 3799692
18699.99 In stock
Clasa energetica noua: Afla tot ce trebuie sa stii despre modificarile de pe eticheta energetica vezi detalii
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Televizor LED Sony 190 cm (75") KD75ZH8BAEP, Full Ultra HD 8K, Smart TV, WiFi, CI+

COD: [ KD75ZH8BAEP ] ID: 3799692
20.599,99 Lei
-9%
(mai ieftin cu 1.900,00 lei)
18.699,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 18.698,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 17 zile dupa ora 12:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 18 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
Televizor LED Sony 190 cm (75") KD75ZH8BAEP, Full Ultra HD 8K, Smart TV, WiFi, CI+
Mini tastatura wireless EVO i8, iluminata, Air Mouse (Negru)
Cartela SIM Orange PrePay, 6 euro credit, 6 GB internet 4G, 2,000 minute nationale si internationale fix sau SMS nationale din care 300 minute/SMS internationale mobil UE
 18.883,99 Lei  18.759,99 Lei Cumpara impreuna si economisesti 124,00 Lei
Televizor LED Sony 190 cm (75") KD75ZH8BAEP, Full Ultra HD 8K, Smart TV, WiFi, CI+ + Mini tastatura wireless EVO i8, iluminata, Air Mouse (Negru) + Cartela SIM Orange PrePay, 6 euro credit, 6 GB internet 4G, 2,000 minute nationale si internationale fix sau SMS nationale din care 300 minute/SMS internationale mobil UE
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
20.599,99 Lei
-9%
(mai ieftin cu 1.899,99 lei)
18.700,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 18.699,00 Lei)
Televizor LED Sony 190 cm (75") KD75ZH8BAEP, Full Ultra HD 8K, Smart TV, WiFi, CI+

Scurta descriere

Ecran mare. Detalii 8K. Imagini superbe.
 
Puternicul procesor subliniază profunzimea și detaliile intense ale acestui televizor 8K, indiferent de conținutul vizionat. Veți vedea un negru mai profund și lumini mai strălucitoare pe un televizor cu ecran Full Array LED și estompare locală.
 
 
Rezoluție extraordinară, indiferent ce vizionați
 
Orice tip de conținut poate fi convertit la rezoluția realistă 8K grație funcțiilor unice oferite de Sony. Procesorul X1™ Ultimate, de două ori mai rapid decât modelul X1™ Extreme, analizează și prelucrează precis datele pentru a îmbogăți imaginile 8K, oferind o rezoluție de patru ori mai bună decât 4K, pentru scene bogate în profunzime, textură și detalii. Chiar și imaginile 4K și 2K sunt convertite aproape de rezoluția 8K prin tehnologia 8K X-Reality™ PRO, folosind o bază de date 4K unică. Rezoluția fiecărui subiect este apoi optimizată prin caracteristica Rezoluție superioară bazată pe obiecte, pentru a reproduce texturi realiste. 
 
 
Contrast veritabil, controlat cu precizie
 
Generarea luminozității pe un panou 8K poate fi dificilă ca urmare a ratei de transmisie reduse. Acest televizor 8K echilibrează cu exactitate generarea luminozității pe întregul ecran pentru a vă asigura că scenele sunt dominate de un contrast uluitor. La televizoarele Full Array LED, zonele cu LED-uri sunt aprinse independent, oferind un contrast mai realist și amplificând zonele luminoase și pe cele întunecate. Contrastul este îmbunătățit și mai mult prin tehnologia 8K X-Tended Dynamic Range™ PRO, care ajustează luminozitatea pentru a oferi mai multă intensitate zonelor puternic iluminate și umbrelor.
 
 
Culorile şi contrastul devin mai reale
 
Object-based HDR remaster
 
Cu Remasterizare HDR în funcție de obiect, culoarea obiectelor este analizată și contrastul este reglat, spre deosebire de alte TV-uri, la care contrastul este reglat doar de-a lungul unei curbe de contrast de la negru la alb. Grație remasterizării individuale, acest TV poate reproduce o profunzime și texturi mai ample.
 
 
Reproduce o gamă de culori mai largă și mai precisă
 
Prin extinderea spectrului cromatic, ecranul TRILUMINOS, dublat de procesoarele noastre X1, reproduce mai multe culori decât un televizor convențional. Acesta analizează și prelucrează datele din fiecare imagine pentru a oferi culorilor naturalețe și precizie, astfel încât imaginile să fie mai apropiate ca niciodată de cele din viața reală.
 
 
Culori frumoase din toate unghiurile
 
Privitul la televizor din părțile laterale oferă acum aceleași satisfacții precum vizionarea din zona centrală. Un design al sistemului optic original de la Sony pentru a controla iluminarea din spate, panoul X-Wide Angle asigură fidelitatea culorilor indiferent din ce parte vizionați conținutul.
 
Scene rapide mai luminoase și mai clare
 
Pe unele ecrane, sporturile și scenele cu derulare rapidă pot părea neclare. Cea mai recentă tehnologie a noastră, X-Motion Clarity™, menține totul egal, luminos și clar. Fiecare moment este controlat individual, durata sa este optimizată, iar luminozitatea este amplificată când este cazul, ca să nu pierdeți nimic.
 
Armonie între sunet și imagine - rama este difuzorul 
 
Auziți sunetul din locul potrivit în fiecare scenă, grație integrării boxelor în ramă. Prin plasarea boxelor mai aproape de centrul ecranului, se creează armonia perfectă între sunet și imagine.
 
Auziți sunetul din locul potrivit în fiecare scenă
 
Adesea, la televizoarele convenționale, sunetul emis dintr-un difuzor situat sub ecran nu este sincronizat cu imaginea. Tehnologia noastră Acoustic Multi-Audio™ include un tweeter cu cadru vibrator, o boxă care permite sunetului să urmeze acțiunea pentru a oferi o experiență cu adevărat captivantă. Amplificatoarele independente sunt controlate separat pentru a poziționa cu precizie sunetul acestei boxe, crescând presiunea și stabilitatea sunetului pentru și mai mult realism.
 
 
Elementul central al unui sunet uluitor
 
Folosiți dispozitivul BRAVIA ca boxă centrală și ascultați dialogurile, vocile și instrumentele cu o claritate excepțională. Pur și simplu conectați sistemul home theater pentru a dezlănțui o experiență captivantă, ca în sala de cinema.
 
 
Sunetul vă înconjoară cu Dolby Atmos® 
 
Sunetul vă înconjoară ca și cum ați fi pe scenă. Cu Dolby Atmos, sunetul este emis de sus și din lateral, deci puteți auzi obiectele care se mișcă deasupra capului cu mai mult realism, pentru o experiență cu adevărat multidimensională.
 
 
Sunet multidimensional cu S-Force Front Surround
 
Auziți sunetul exact așa cum doriți printr-o boxă surround multidimensională. Prin convertirea intrărilor, S-Force Front Surround reproduce un sistem de boxe surround multidimensionale, pentru a genera toate emoțiile unui sunet captivant.
 
 
Auziți vocile clar
 
Cu funcția Zoom vocal, puteți auzi clar vocile oamenilor fără a fi nevoie să creșteți volumul, ideal pentru buletine de știri și documentare.
 
 
Imagini și sunet supreme, indiferent de mediu
 
Așezați-vă comod și bucurați-vă de cea mai bună experiență posibilă de vizionare. Tehnologia unică Sony de optimizare în funcție de mediu ajustează automat imaginea și sunetul după analizarea mediului dvs.
 
 
Luminozitate rafinată în funcție de cameră
 
La televizoarele convenționale, luminozitatea rămâne aceeași indiferent de lumina din cameră, rezultând imagini prea întunecate sau prea luminoase. Acest televizor 8K încorporează un senzor de lumină care optimizează luminozitatea imaginii în funcție de condițiile camerei, sporind luminozitatea în camerele luminoase și reducând-o în cele întunecate, astfel încât să aveți o experiență de vizionare perfectă.
 
 
Sunet adaptat la mediul dvs.
 
Experiența de sunet se poate schimba în funcție de mediul camerei. Draperiile, de exemplu, absorb sunetul, iar obiectele din fața televizorului pot perturba trecerea sunetului, ceea ce compromite calitatea a ceea ce auziți. Acest televizor detectează obiectele și reproduce sunet îmbunătățit și optimizat pentru camera dvs.
 
 
Ecran mare, creat pentru a vă captiva 
 
Cu un design minimalist de tip monobloc și o ramă subțire, acest televizor LED 8K aduce în casa dvs. experiența unui ecran mare cu rezoluție 8K. Cufundați-vă complet în divertisment, fără nicio distragere.
 
Ramă subțire din aluminiu
 
Vă menține atenția la imagine, nu la aparatul TV. 
 
 
Suport discret, două poziții
 
Suportul nostru silențios stă discret pe raft și nu compromite experiența de vizionare. Cu poziție lată și îngustă, îl puteți folosi pe rafturi mari sau mici.
 
Aglomerație minimă de cabluri
 
Suporturile de cablu ascund firele, pentru un aspect ordonat și plăcut al televizorului, atât din față, cât și din lateral și din spate.
 
 
Acces simplu, o viață mai ușoară
 
Cu acces facil la întregul dvs. conținut preferat, la servicii și la dispozitive, televizoarele noastre inteligente Android fac viața mai simplă.
 
 
Un mod distractiv de a explora lumi noi doar vorbind
 
Găsiți orice conținut de divertisment, pe cât de repede puteți vorbi. Având o funcție de comandă vocală avansată, televizorul inteligent Android vă permite să vă bucurați instantaneu de filme și emisiuni TV din aplicații sau transmisii.
 
 
Peste 5000 de aplicații, mai multe decât pe orice alt televizor inteligent
 
Televizorul inteligent Android de la Sony are un număr neegalat de aplicații. Alegeți-le pe cele care vă fac viața mai amuzantă și plină de divertisment.
 
Gata cu așteptarea
 
Aplicațiile pornesc rapid și nu mai aveți de așteptat când comutați între aplicații. Aplicația Netflix pornește de 3 ori mai repede decât înainte.
 
TV-urile Android sunt recomandate de Netflix
 
Netflix simplifică găsirea TV-urilor mai performante, cu acces mai uşor la aplicaţii şi funcţii noi, adică TV-uri mai inteligente. TV-urile Netflix Recommended TV vă ajută să vă delectaţi cu emisiuni şi filme de succes printr-un buton dedicat şi control vocal.
 
Bucurați-vă de Netflix Calibrated Mode
 
Acest mod a fost conceput pentru ca utilizatorii să se poată bucura de filmele originale Netflix și pentru a reproduce aceeași calitatea imaginii pe un televizor. Netflix Calibrated Mode păstreză viziunea și intenția creatorului.
 
 
Intraţi în acţiune apăsând pe un singur buton
 
Deoarece televizoarele Sony au un buton Netflix dedicat, puteţi începe redarea în timp real doar printr-un singur clic.
 
 
Funcționează cu Apple AirPlay/Apple HomeKitCu Apple AirPlay, puteți transmite video și audio la televizor chiar de pe iPhone, iPad sau Mac. Vizionați filme și emisiuni din aplicația Apple TV, aplicațiile preferate sau chiar Safari. Partajează-ți fotografiile cu toți cei din cameră.
 
Un design superb
 
Telecomanda premium din aluminiu mat cu finisaj cu linii fine se simte bine în mână și se armonizează cu camera de zi. Controlați televizorul, chiar dacă sunt interpuse obiecte, cu conexiunea Bluetooth și folosiți diverse butoane cu o apăsare pentru a gestiona ușor funcții cheie.
 
Vizibilitate în întuneric, grație telecomenzii iluminate 
 
Pur și simplu ridicați telecomanda cu iluminare din spate integrată pentru a schimba canalele și volumul când priviți la televizor pe întuneric.
 
 
Control facil cu o telecomandă inteligentă
 
Conectați set top box-urile și alte dispozitive prin HDMI la TV și controlați-le cu o telecomandă inteligentă. Utilizarea este mai ușoară datorită designului subțire și echilibrat, cu microfon pentru control vocal și dispunerea optimă a butoanelor.
 
 
Conținut la nivelul viziunii creatorului 
 
Când imaginile sunt comprimate digital, calitatea este compromisă și experiența de vizionare nu se ridică la nivelul viziunii regizorului. Funcțiile unice vă permit să vă bucurați de divertisment la calitate de studio, acasă, la înălțimea așteptărilor regizorului.
 
 
Fiori ca într-o sală de cinema
 
Bucurați-vă de fiorul din cinema la dvs. acasă. Caracteristica Dolby Vision™ aduce scenele la viață pentru o experiență de vizionare autentică, în timp ce caracteristica Dolby Atmos™ umple camera cu un sunet surround pătrunzător.
 
 
Păstrăm pasiunea creatorilor
 
Pentru a păstra variațiile de culoare din producție, acest televizor este compatibil cu software-ul de calibrare automată Calman. Acest lucru oferă un nivel de calibrare fără precedent și capacitate de reglare fină, imposibilă prin setările convenționale. Oferă o reproducere a culorilor fidelă semnalului TV original și poate să se adapteze la cele mai fine schimbări de culoare. Acest televizor este compatibil cu tehnologia Calman, permițând clienților să beneficieze de software-ul folosit de creatorii de conținut vizual în post-producție și de controlul calității, demonstrând în continuare angajamentul nostru de a vă oferi imagini cu o precizie de calibrare de calitate profesională.
Detalii tehnice
GeneralModelKD75ZH8BAEP
Diagonala cm / inch190 cm / 75 inch
Smart TVDa
FormatFull Ultra HD 8K
Tip ecranLED
Rezolutie (pixeli)7680 x 4320
Tuner DigitalDa (DVB-T2 / C / S2)
Difuzor integrat60 W
Suport TV recomandat (inch)75
ConectivitateWirelessDa
Iesire audio digitala (optica)x 1
Compozit (AV)x 1
Casti (3.5mm)Da
CI (Slot)PLUS
USB 2.0x 3
HDMIx 4
Caracteristici FiziceCuloareNegru
Montare perete VESA (mm)400 x 400
Putere consumata (W)361
Dimensiuni cu stand (mm)1696 x 986 x 356
Greutate (Kg)49.9