Raporteaza o problema
Televizor LED Samsung 222 cm (88") UE88KS9802, Ultra HD 4K, Smart TV, Ecran curbat, WiFi, CI+
Samsung Televizor LED Samsung 222 cm (88") UE88KS9802, Ultra HD 4K, Smart TV, Ecran curbat, WiFi, CI+ UE88KS9802 Descoperă revoluționara tehnologie SUHD Quantum Dot Modelele Samsung SUHD integrează cea mai nouă tehnologie, Quantum Dot, pentru a vă oferi o experiență de vizionare incredibilă. Toate modelele SUHD de anul acesta sunt omologate ULTRA HD Premi 2761166
73599.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Televizor LED Samsung 222 cm (88") UE88KS9802, Ultra HD 4K, Smart TV, Ecran curbat, WiFi, CI+

COD: [ UE88KS9802 ] ID: 2761166

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Televizor LED Samsung 222 cm (88") UE88KS9802, Ultra HD 4K, Smart TV, Ecran curbat, WiFi, CI+

Scurta descriere

Descoperă revoluționara tehnologie SUHD Quantum Dot

Modelele Samsung SUHD integrează cea mai nouă tehnologie, Quantum Dot, pentru a vă oferi o experiență de vizionare incredibilă. Toate modelele SUHD de anul acesta sunt omologate ULTRA HD Premium, fiind compatibile cu standardul HDR1000, ceea ce înseamnă că asigură o luminozitate de până la 1000 de niți, un miliard de culori vibrante, detalii la rezoluție UHD și un contrast intens pentru nuanțe uimitoare de negru.

Imagini de o luminozitate incredibilă

Toate modelele SUHD de anul acesta sunt compatibile cu cel mai recent standard pentru conținutul UHD Premium, High Dynamic Range, reușind să afișeze imagini la o luminozitate de până la 1.000 de niți. Diferența oferită de tehnologia HDR1000 asigură o experiență de vizionare superioară, luminozitate și nivel de detalii uimitoare, coluri mai naturale, similare celor observate în natură.

Un miliard de culori cu tehnologia Quantum Dot

Experimentați noul univers de un miliard de culori vibrante, de 64 de ori mai multe comparativ cu un model UHD convențional. Lumea de culori incredibil de realistă, reușește să redea imagini la fel de fidele ca cele din natură, aducând viață și realism fiecărei scene vizionate.

Optimizați conținutul la o calitate superioară

Motorul Samsung SUHD de procesare a imaginii analizează și optimizează automat conținutul, astfel încât acesta să poată fi afișat cât mai aproape de versiunea originală intenționată de regizor.

* Calitatea optimizată a imaginii poate varia, în funcție de rezoluția sursei.

Definire excelentă a imaginii

Precision Black Pro oferă nuanțe de negru intense, profunde, precum și nuanțe de alb pur cu un raport de contrast extrem de ridicat și control local al Led-urilor de iluminare a ecranului.

Descoperiți fiecare detaliu cu uluitoarea rezoluție UHD

Experimentați detaliile pline de viață redate de televizoarele de rezoluție UHD, de 4 ori mai multe comparativ cu cele redate de un televizorFull HD. Conținutul vizionat va avea o calitate superioară, datorită atțt detaliilor, cât și culorilor naturale și luminozității.

Descoperă experiența imersivă

Tehnologia Auto Depth Enhancer aplică niveluri variate de contrast în diferite zone ale ecranului, pentru a oferi imaginii o profunzime suplimentară și astfel veți putea săviziona un conținut captivant.

Experiența de vizionare captivanță și confortabilă

Curbura optimizată în funcție de diagonală a televizoarelor cu ecran curbat de la Samsung, vă ajută să vă plasați chiar în centrul acțiunii, oferind un câmp de vizualizare mai larg și o distanță de vizualizare unitară față de TV și poziția dvs. preferată, comparativ cu un ecran plat.

Acces intuitiv și rapid la o varietate de surse de conținut

Noul Samsung Smart Hub integrează într-un meniu intuitiv, un singur punct de acces atât pentru canalul TV, variate aplicații de conținut, cât și jocuri sau propriul conținut. Astfel, puteți accesa conținutul preferat de îndată ce porniți televizorul.

* Este necesar acces la internet. Poate să nu fie disponibil în toate limbile sau regiunile.

Contrast îmbunătățit pentru experiență de vizualizare îmbunătățită

Tehnologia UHD Dimming asigură un contrast optimizat, culori mai bogate și detalii mai bine definite, pentru o calitate îmbunătățită a imaginii. Toate acestea fac posibilă o experiență de vizionare captivantă.

Distribuiți cu ușurință conținutul direct pe televizor

Acum puteți crea o conexiune rapidă între laptop, tabletă sau telefon și Samsung Smart TV, care vă va permite să vizionați conținutul la o calitate superioară a imaginii pe ecranul TV, în timp ce dispozitivul conectat poate fi folosit independent, pentru alte funcții. Acest lucru este posibil cu aplicația gratuită Smart View de la Samsung, care vă oferă o convergență uimitoare și conectivitate simplă, cu o varietate de dispozitive smart.

*Configurarea necesită ca televizorul și dispozitivul mobil să fie în aceeași rețea (AP) *Caracteristicile acceptate pot varia în funcție de sistemul de operare și de dispozitive. *Pentru informații suplimentare despre dispozitivele acceptate, accesați www.samsung.com/smartview

Viteze mai mari, performanță mai ridicată

Procesorul Quad Core menține viteza Samsung Smart TV la un nivel superior, astfel încât să acesta să reacționeze instantaneu la comenzile și aplicațiile rulate. De asemenea, vă oferă viteza necesară pentru a vă bucura de multitasking, cu diferite dispozitive smart sau utilizarea de multiple aplicații.

Descoperă experiența Smart cu noul sistem de operare Tizen

Sistemul de operare Tizen optimizează performanța televizorului Samsung Smart TV, asigurând un timp redus de pornire și acces rapid atât la canalul TV, cât și la aplicațiile smart. În plus, chiar și aplicațiile locale de conţinut video, sunt optimizate, pentru o experiență intuitivă și rapidă.

Transformă televizorul într-un centru de divertisment

Folosind ConnectShare, puteți viziona un conținut variat, conectând pur și simplu stickul USB sau HDD-ul la televizor. Vă veţi delecta astfel cu filme, muzică și imagini direct pe ecranul televizorului.

* Printre formatele acceptate se numără AVI, ASF, MP3, JPEG și altele. Consultați manualul modelului TV pentru o listă completă a formatelor acceptate

Creați-vă propriul centru de divertisment

Televizoarele Samsung integrează intrări HDMI, care vă permit să creați un centru multimedia de divertisment în propria sufragerie. Conectați HDMI direct la televizor, pentru a vizualiza diferite tipuri de conținut de la o varietate de dispozitive.

Detalii tehnice
GeneralModelUE88KS9802
Diagonala cm / inch222 cm / 88inch
Smart TVDa
FormatUltra HD 4K
Ecran curbatDa
Tip ecranLCD cu iluminare LED
Tuner DigitalDa (DVB-T2 /C/ S2/ X2)
Difuzor integratDa
ConectivitateWirelessDa
EthernetDa
Iesire audio digitala (optica)x 1
CI (Slot)PLUS
USB 2.0x 3
HDMIx 4
Caracteristici FiziceCuloareNegru
Putere consumata (W)575
Dimensiuni cu stand (mm)1963.1 x 1217.3 x 435.8
Greutate (Kg)64.8