evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele ShowroomDepozit. Hai sa evoluezi alaturi de noi.

Raporteaza o problema
Televizor LED Panasonic 125 cm (49") TX-49FX780E, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+
Panasonic Televizor LED Panasonic 125 cm (49") TX-49FX780E, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+ TX-49FX780E ​ Atunci când cineaştii îşi creează capodoperele cinematografice, ei au o viziune clară despre cum doresc să arate acestea   Ca o recunoaştere a acestui lucru, Panasonic a stabilit relaţii de-a lungul mai multor decenii cu comunitatea 3623932 3940.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Televizor LED Panasonic 125 cm (49") TX-49FX780E, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

COD: [ TX-49FX780E ] ID: 3623932

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Televizor LED Panasonic 125 cm (49") TX-49FX780E, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Produse recomandate

  • Suporturi TV
  • Cabluri HDMI
  • Sistem Home Cinema
  • Soundbar
  • Accesorii Smart TV

Scurta descriere

Atunci când cineaştii îşi creează capodoperele cinematografice, ei au o viziune clară despre cum doresc să arate acestea
 
Ca o recunoaştere a acestui lucru, Panasonic a stabilit relaţii de-a lungul mai multor decenii cu comunitatea cineaştilor de la Hollywood, în scopul de a se asigura că televizoarele sale se apropie mai mult decât oricare altă marcă de recrearea viziunii creative originale în propria dvs. casă. Companii de creaţie cheie de la Hollywood au contribuit la caracteristicile şi la sistemele de procesare video încorporate în cele mai recente televizoare Panasonic, iar imaginea acestora a fost reglată de către renumiţi profesionişti de la Hollywood. Televizoarele Panasonic au înregistrat un succes atât de mare în recrearea viziunii regizorale încât unele dintre ele sunt utilizate acum drept monitoare de referinţă pentru client în studiourile de masterizare a producţiilor TV şi de film. Astfel că iubitorii filmelor îşi pot atinge în sfârşit visul de a vedea efectiv un film pe acelaşi televizor pe care a fost creat.
 
 
Un produs de clasă, cu cadre de sticlă 
Transformaţi-vă televizorul într-o fereastră deschisă către lume 
 
Cadrele de sticlă din jurul noului model FX780 creează o impresie uimitoare prin care imaginile superbe par să iasă de nicăieri. Designul impecabil la 360 de grade şi aspectul minimalist, dar elegant arată uimitor în orice încăpere, iar prin eliminarea „tehnologiei” în sensul tradiţional din spatele imaginilor, aceste modele asigură o experienţă de vizionare captivantă.
 
 
Spectru larg de culori 
Redă culorile cu o precizie absolută într-un spectru larg 
 
Utilizând tehnologia specială Wide Colour Phosphor, capabilă să reproducă o gamă largă de culori, îndeplineşte peste 90 % din standardele DCI. Televizoarele cu tehnologie Wide Colour Spectrum vă oferă o paletă de culori în tonalităţi mult mai subtile şi mai nuanţate prin care, spre deosebire de majoritatea televizoarelor LCD, imaginea pare autentică în orice scenă.

Suport HDR multiplu cu funcţie de optimizare a scenelor dinamice 
Suport pentru mai multe formate HDR 
 
Televizoarele Panasonic acceptă mai multe formate HDR, cum ar fi HDR10 şi Hybrid Log Gamma. În plus, pentru a vă îmbunătăţi experienţa de vizionare în format HDR, Panasonic oferă şi anumite funcţii originale, cum ar fi funcţia de optimizare a scenelor dinamice, care optimizează imaginile HDR în funcţie de conţinut şi funcţia de îmbunătăţire automată a luminozităţii, care reglează semnalul video ca răspuns la iluminarea ambientală din mediul de vizualizare.
 
 
2 x CI+
 
Utilizaţi două abonamente TV cu plată fără a schimba modulul CAM (Conditional Access Module - Modul de acces condiţionat) şi cardul tip smartcard 
 
Fantele tip Dual Cl+ vă permit să beneficiaţi de două servicii de transmisie care necesită abonament. De exemplu, vă puteţi bucura de un serviciu de transmisie prin satelit şi de unul prin cablu, fără a fi nevoie să schimbaţi modulul CAM (Conditional Access Module - Modul de acces condiţionat) şi cardul tip smartcard.
 
 
Tehnologie Local
Dimming Pro 
Imagini realiste create cu contrast ridicat 
 
Funcţiile de control al retroiluminării şi de procesare a semnalului sunt combinate pentru a controla luminozitatea în mii de zone, pentru o expresivitate remarcabilă a contrastului. De asemenea, acestea redau nuanţe fine şi imagini cu o profunzime excepţională.
 
 
Detalii tehnice
GeneralModelTX-49FX780E
Diagonala cm / inch125 cm / 49 inch
Smart TVDa
FormatUltra HD 4K
Tip ecranLCD cu iluminare LED
Rezolutie (pixeli)3840 x 2160
Tuner DigitalDa (DVB-T/ T2/ C/ S2)
Difuzor integrat2 x 10W
ConectivitateWirelessDa
EthernetDa
Iesire audio digitala (optica)x 1
Componentx 1
Casti (3.5mm)Da
CI (Slot)2 x CI+
USB 2.0x 2
USB 3.0x 1
HDMIx 4
Caracteristici FiziceCuloareNegru
Montare perete VESA (mm)200 x 300
Putere consumata (W)84
Dimensiuni cu stand (mm)1098 x 699 x 254
Greutate (Kg)27