iPod Touch Apple, Generatia #5 16GB (Negru cu argintiu)
Apple iPod Touch Apple, Generatia #5 16GB (Negru cu argintiu) touch Design nou strălucit.Când vezi noul iPod touch pentru prima dată, nu-ţi vine să-ţi crezi ochilor. ?i abia când îl ţii în mână realizezi cu adevărat cât de incredibil este. Cântăreşte cât o pană, dar nu e la categoria uşoară: fa 113843
1199.99 Out of stock

iPod Touch Apple, Generatia #5 16GB (Negru cu argintiu)

COD: [ ME643RP/A ] ID: 113843
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
iPod Touch Apple, Generatia #5 16GB (Negru cu argintiu)

Scurta descriere
Design nou strălucit.

Când vezi noul iPod touch pentru prima dată, nu-ţi vine să-ţi crezi ochilor. ?i abia când îl ţii în mână realizezi cu adevărat cât de incredibil este. Cântăreşte cât o pană, dar nu e la categoria uşoară: face în continuare ca jocurile, navigarea web, mesageria şi orice altceva iubeşti să fie mai puternice ca niciodată.

Căşti Apple EarPods complet noi

Proiectanţii şi inginerii de la Apple au testat 124 de prototipuri diferite de EarPods, pe mai mult de 600 de persoane, pentru a crea căştile Apple EarPods complet noi. Rezultatul? Sunt foarte confortabile şi au un sunet incredibil.

?nurul

?nurul iPod touch are aceeaşi culoare cu iPod-ul tău touch sau poţi cumpăra separat şi alte culori. Este o modalitate nouă şi distractivă să-ţi ţii iPod-ul touch sigur şi la îndemână.Unele momente pur şi simplu trebuie imortalizate. Sosia fantomatică a celui mai bun prieten pe care o zăreşti pe stradă. Un perete întreg de artă graffiti. Un apus de soare suprarealist. Camera iSight de pe iPod touch are cinci megapixeli de şapte ori mai mult decât generaţia precedentă  şi face poze atât de grozave, că poţi să renunţi definitiv la aparatul de fotografiat.

Optica avansată, funcţia atingere pentru focalizare, bliţul cu LED şi detectarea facială te ajută să obţii fotografia perfectă de fiecare dată. Camera iSight înregistrează video HD la 1080p, iar camera frontală este upgradată pentru apeluri FaceTime mai bune. Iar cu aplicaţia iPhoto, disponibilă în App Store, poţi să editezi, să trunchezi şi să îmbunătăţeşti fotografiile direct pe iPod touch.


Panoramă

Foloseşte caracteristica Panoramă de pe iPod touch pentru a fotografia întregul orizont sau clasa de şcolari la sfârşit de an sau şoricarul tău întins la soare. Atinge butonul, mută camera ca să cuprinzi scena, iar iPod touch creează fotografia panoramică perfectă.
Creşte-ţi cota de distracţie.

Fiecare iPod e făcut pentru muzică. Dar iPod touch e făcut pentru muzică şi multe altele pe lângă. Cu iPod touch poţi să cari cu tine întreaga ta colecţie de muzică şi filme pentru o doză instantă de distracţie, indiferent unde te afli.

Muzică şi iTunes

Ultimul hit pe care îl ai pe repetare continuă. Melodia indie pe care ţi-a recomandat-o un prieten. Albumul de rock clasic pe care părinţii tăi îl adorau — şi, se pare, îl adori şi tu. Colecţia ta de muzică are amprenta ta personală, iar iPod touch este scena pe care se cântă.

Video


Videoclipurile nu au arătat niciodată atât de bine pe iPod touch. Videoclipurile şi conţinutul HD sunt redate în format cu adevărat widescreen pe ecranul Retina de 4 inchi, iar culorile sar în evidenţă datorită saturării cu 44% mai ridicate.

Pregăte?te-te de meciul cel mare.

Datorită performanţei dual-core rapide şi a graficii clare, iPod touch este cel mai râvnit, mai apreciat şi mai popular dispozitiv portabil de jocuri din lume. App Store oferă 700 000 de aplicaţii — inclusiv peste 100 000 de jocuri — dintre care multe sunt gratuite.2 Spune adio plictiselii.

Game Center

Aici este locul unde jucătorii devin prieteni. Iar prietenii devin inamici. Game Center este centrul tău de jocuri sociale, unde poţi să creezi un profil, să inviţi alţi jucători în următoarea ta misiune şi să îţi câştigi dreptul de a te lăuda cu cel mai bun scor. Începe o provocare împotriva unui jucător ales aleatoriu din întreaga lume sau a prietenului tău din cartier. Eşti în stare să-i domini?

Mai multe de la App Store

Să spunem că vrei să înveţi cum să pronunţi numele tău în rusă. Sau să afli cine cântă melodia aceea grozavă pe care o auzi la cafenea. Sau să-ţi iei filtrul acela de fotografii care face ca pozele tale să arate super de epocă. Mai mult ca sigur, dacă tu te-ai gândit la ceva, deja există în App Store. ?i chiar dacă nu te-ai gândit, probabil îl găseşti în App Store.
Detalii tehnice
SpecificatiiModelTouch
Generatie#5
Capacitate32GB
Diagonala display (inch)4
FormatAAC (8 to 320 Kbps), Protected AAC (from iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 to 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formats 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX, and AAX+), Apple Lossless, AIFF, and WAV
Caracteristici fiziceCuloareNegru cu argintiu