Soundbar Trust Lino XL 2.0, Bluetooth, 60 W (Negru)
Trust Soundbar Trust Lino XL 2.0, Bluetooth, 60 W (Negru) Trust Lino XL 2.0 Soundbar-ul Trust Lino XL este un difuzor versatil, care va anima atmosfera, cum ar fi vizionarea unui film la TV, ascultat muzica, jocuri. Cei 120W sunt suficienti pentru a umple camera cu un sunet de cristal.     Acesta are in componenta un 3684728 5 2
355.99 Out of stock
Soundbar Trust Lino XL 2.0, Bluetooth, 60 W (Negru) Este un soundbar bun pentru o cameră de apartament, oferind un sunet clar și cald, dar nu foarte puternic în cazul în care sursa este televizorul. În schimb, pe Bluetooth volumul este considerabil mai mare. Un aspect demn de menționat este faptul că ledul de stare poate fi stins în timpul funcționării dacă lumina lui este deranjantă.
Soundbar Trust Lino XL 2.0, Bluetooth, 60 W (Negru) Voiam o modalitate de a masca sunetele din timpul nopții (viața la bloc) și pare să își facă treaba, dar nu am apucat încă să-l folosesc prea mult. Amplasat deasupra patului, cu setarea 3D, volumul suficient pentru a masca zgomotele normale de la vecini, împreună cu niște sunete relaxante (vezi myNoise sau Relax Melodies), dorm noaptea fără întrerupere. Pare suficient și pentru un party la bloc, fiind un sunet plăcut pentru o cameră de până la 20 mp.

Soundbar Trust Lino XL 2.0, Bluetooth, 60 W (Negru)

COD: [ 23031 ] ID: 3684728
355,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
356,00 Lei
(TVA inclus)
Soundbar Trust Lino XL 2.0, Bluetooth, 60 W (Negru)

Scurta descriere

Soundbar-ul Trust Lino XL este un difuzor versatil, care va anima atmosfera, cum ar fi vizionarea unui film la TV, ascultat muzica, jocuri. Cei 120W sunt suficienti pentru a umple camera cu un sunet de cristal.
 
 
Acesta are in componenta un amplificator digital cu tehnologie DSP si doua difuzoare de 2.25". DSP optimizeaza sunetul pentru a va oferi o experienta mai detaliata in modul 3D surround.
 
 
Cu ajutorul cablurilor incluse, puteti alege intre intrarea audio digitala (optica) si analogica (3.5 mm).
Optiunile de conectare sunt numeroase: la televizor, consola, smartphone sau tableta. Puteti conecta chiar si un stick USB cu muzica preferata.
 
 
Pentru un control usor, utilizati telecomanda wireless sau butoatenele de pe partea laterala a barei de sunet.
De asemenea, vine cu modul integrat Smart Power Management. Pentru a economisi energie, acesta intra automat in modul de asteptare atunci cand nu este utilizat.
 
 
Accesorii:
 
- cablu adaptor;
- cablu digital;
- telecomanda.
Detalii tehnice
Caracteristici generaleModelTrust Lino XL 2.0
Canale2.0
Putere totala (W)60
TelecomandaDa
ConectivitateBluetoothDa
Caracteristici fiziceDimensiune satelit (mm)750 x 75 x 70
CuloareNegru
Adauga review

Review-uri

Mihai 27.08.2020 16:02
Voiam o modalitate de a masca sunetele din timpul nopții (viața la bloc) și pare să își facă treaba, dar nu am apucat încă să-l folosesc prea mult. Amplasat deasupra patului, cu setarea 3D, volumul suficient pentru a masca zgomotele normale de la vecini, împreună cu niște sunete relaxante (vezi myNoise sau Relax Melodies), dorm noaptea fără întrerupere. Pare suficient și pentru un party la bloc, fiind un sunet plăcut pentru o cameră de până la 20 mp.

Pro

Funcția 3D oferă un sunet foarte plăcut.

Contra

Conectat la Philips TV prin bluetooth, sunetul este desincronizat față de imagine.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Dan 26.05.2020 09:26
Este un soundbar bun pentru o cameră de apartament, oferind un sunet clar și cald, dar nu foarte puternic în cazul în care sursa este televizorul. În schimb, pe Bluetooth volumul este considerabil mai mare. Un aspect demn de menționat este faptul că ledul de stare poate fi stins în timpul funcționării dacă lumina lui este deranjantă.

Pro

Design elegant, calitatea materialelor, cablu optic inclus, sunet cald, bas profund, conectivitate bună (optic, aux, Bluetooth)

Contra

Nu poate fi controlat din telecomanda TV-ului, nu afișează nivelul volumului, pașii volumuluu prea mici.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu