Raporteaza o problema
Soundbar Sony HT-XT3, 2.1, 350W, Bluetooth, NFC (Negru)
Sony Soundbar Sony HT-XT3, 2.1, 350W, Bluetooth, NFC (Negru) HT-XT3 Creată pentru cei pasionaţi de sunetul surround   Treceţi fără probleme de la un sunet cinematografic captivant la un sunet bogat de înaltă rezoluţie. Cu tehnologia virtual surround pe 2.1 canale şi subwooferele încorporate, HT-XT3 oferă 1707767 2499.00 Out of stock

Soundbar Sony HT-XT3, 2.1, 350W, Bluetooth, NFC (Negru)

COD: [ HT-XT3 ] ID: 1707767
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Soundbar Sony HT-XT3, 2.1, 350W, Bluetooth, NFC (Negru)

Scurta descriere

Creată pentru cei pasionaţi de sunetul surround
 
Treceţi fără probleme de la un sunet cinematografic captivant la un sunet bogat de înaltă rezoluţie. Cu tehnologia virtual surround pe 2.1 canale şi subwooferele încorporate, HT-XT3 oferă un sunet puternic, profund care vă transpune în mijlocul acţiunii. Designul multifuncţional a fost conceput pentru a fi amplasat sub televizor, astfel că veţi economisi spaţiu.
Coloane sonore puternice
 
Această boxă de bază pe 2.1 canale conferă coloanelor sonore profunzimea pe care o merită, datorită puterii de ieşire de 350 W şi subwooferelor cu configuraţie duală.
Concepută pentru conectare
 
Conectaţi-vă la o multitudine de alte dispozitive cu intrări HDMI, analogice şi optice.
Obţineţi tot ce e mai bun de la Bluetooth®
 
Redaţi în timp real sunete de înaltă rezoluţie prin Bluetooth® cu LDAC, care acceptă o rată de biţi de până la trei ori mai mare decât cea a unui Bluetooth® normal.
 
Ascultaţi o scenă de sunet autentică
Sunet S-Force PRO Front Surround
 
Tehnologia captivantă de sunet surround virtual imită în mod natural câmpurile de sunet tridimensional, astfel încât să vă puteţi bucura de un sunet bogat, de înaltă fidelitate pe o zonă largă de audiţie.
Bază sonoră
 
Boxa de bază are subwoofere puternice cu configuraţie duală, oferind un sunet profund pentru frecvenţele joase şi medii. De asemenea, dispune de difuzoare coaxiale bidirecţionale şi un super-tweeter, pentru o audiţie pe toată gama de frecvenţe.
Bucuraţi-vă de filme HD cu sunet surround clar, de înaltă fidelitate.
Aduceţi filmele şi muzica la viaţă cu precizia originalului masterizat în studio.
Ce este sunetul de înaltă rezoluţie?
 
Sunetul de înaltă rezoluţie se referă la o colecţie de procese digitale care permit codificarea şi redarea muzicii folosind rate de eşantionare mai ridicate decât cele folosite pentru CD-uri.
Amplificator digital S-master HX
 
Amplificatorul digital S-Master HX reproduce subtilităţile şi o gamă largă de formate audio de înaltă rezoluţie, fără nici un fel de distorsiuni.
Motor de accentuare a sunetului digital HX
 
Tehnologia DSEE realizează conversia muzicii digitale comprimate (MP3, ACC, ATRAC şi WMA). Aceasta restaurează sunetele înalte şi joase care se pierd la compresie, producând un sunet bogat, mai apropiat de calitatea sunetului de înaltă rezoluţie.
Redare optimizată
 
Prin îmbinarea tehnologiilor de sunet de la Sony, ClearAudio+ optimizează sunetul pentru a putea asculta muzică, dialoguri şi efecte de sunet mai clare şi mai distincte.
Sunet precis, pe toată gama de frecvenţe
 
Sunet maxim, spaţiu minim. Designul boxei coaxiale combină un difuzor woofer şi un tweeter într-o singură boxă bidirecţională, pentru a reproduce o gamă largă de tonuri finale înalte şi joase. Lucrând la unison cu subwooferele încorporate, aceasta permite modelului HT-XT3 să reproducă sunete pe întreaga gamă de frecvenţe, la detalii de înaltă rezoluţie.
Conceput pentru sunet excepţional
 
Super-tweeterul boxei de bază completează gama de frecvenţe extrem de largă, asigurând reproducerea fidelă a sunetelor înalte şi joase.
Redare în timp real de cea mai bună calitate prin Bluetooth®
 
Duceţi redarea în timp real la un nou nivel. Dezvoltat de Sony, codecul LDAC acceptă o rată de biţi de până la trei ori mai mare decât cea tipică redării în timp real prin Bluetooth®, rate de eşantionare de 96 kHz şi o codificare mai eficientă, un sunet wireless de calitate mai bună decât de pe CD.
Conectaţi-vă într-o clipă
 
Pur şi simplu atingeţi smartphone-urile şi tabletele compatibile de boxa de bază şi stabiliţi o conexiune instantanee prin Bluetooth® cu o singură atingere.
Redare wireless prin Bluetooth®
 
Bucuraţi-vă de toată muzica dvs. la o calitate excelentă atunci când vă conectaţi tableta sau smartphone-ul direct la boxa de bază prin Bluetooth®.
Fără cabluri
 
Wi-Fi® încorporat vă oferă conectivitate pe scară largă, permiţându-vă să redaţi în timp real muzica şi fişierele audio de la un furnizor de servicii online.
Modul simplu de a transmite muzică prin boxa dvs.
 
HT-XT3 are Google Cast™ încorporat, astfel încât puteţi transmite muzică, posturi de radio online şi podcasturi de pe dispozitivul mobil la boxe 
Uniţi-vă muzica
Personalizaţi-vă experienţa de audiţie cu SongPal3
 
Aplicaţia SongPal stochează toată muzica dvs. într-un singur loc creat în mod intuitiv. Grupaţi dispozitive de la Sony şi creaţi liste pentru audiţie în mai multe camere, modificaţi setările de sunet şi navigaţi între biblioteci de muzică şi furnizori online.
Ascultaţi muzică în altă cameră
 
Puteţi asculta aceeaşi melodie superbă în întreaga casă cu audiţia în mai multe camere, controlată prin aplicaţia SongPal3. Conectaţi anumite bare de sunet şi boxe de la Sony, apoi redaţi muzică în timp real de pe PC-ul dvs. sau reţeaua DLNA în mai multe încăperi.

 

Detalii tehnice
Caracteristici generaleModelHT-XT3
Canale2.1
Putere totala (W)350
Caracteristici audioDolby DigitalDa
DTSDa
Alte caracteristiciDolby® Digital+, Dolby® Dual Mono, Dolby® TrueHD, LPCM – 2 canale, LPCM – 5.1 canale, LPCM – 7.1 canale, PCM 96 k/24 biti, DTS-HD™ Master Audio, Dolby® TrueHD/Dolby® Digital+, DTS, DTS-HD™, DTS 96/24™
ConectivitateUSB 2.0 gazdaDa
BluetoothDa
HDMIDa
Intrare audioDa
Intrare opticaDa
NFCDa
Caracteristici fiziceDimensiune satelit (mm)750 x 83 x 358
Greutate satelit (Kg)10.5
CuloareNegru