Raporteaza o problema
Soundbar Sony HT-CT381S, 2.1, 300W, Bluetooth, NFC
Sony Soundbar Sony HT-CT381S, 2.1, 300W, Bluetooth, NFC HT-CT381S Design subţire, sunet care umple camera   Bară de sunet pe 2.1 canale pentru ecrane de peste 101,6 cm (40") Concepută să se potrivească perfect sub ecranele de dimensiuni mijlocii pe un raft sau pe perete, cu această bară de sunet modernă 1555904 1099.99 Out of stock

Soundbar Sony HT-CT381S, 2.1, 300W, Bluetooth, NFC

COD: [ HT-CT381S ] ID: 1555904
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Soundbar Sony HT-CT381S, 2.1, 300W, Bluetooth, NFC

Scurta descriere

Design subţire, sunet care umple camera
 
Bară de sunet pe 2.1 canale pentru ecrane de peste 101,6 cm (40")
Concepută să se potrivească perfect sub ecranele de dimensiuni mijlocii pe un raft sau pe perete, cu această bară de sunet modernă înaltă de 5,1 cm (2 "), vă veţi bucura de vizualizarea pe tot ecranul fără distragerea atenţiei. Două difuzoare stereo şi un subwoofer wireless se combină pentru a oferi toată gama de frecvenţe, cu sunet care umple camera la fiecare film.
Sunet puternic
 
Auziţi mai multe detalii cu un sistem puternic de boxe de 300 W pe 2.1 canale şi subwoofer wireless.
Compatibilă 4K
 
Sunteţi gata să vizionaţi conţinut Ultra HD 4K - tranziţia 4K permite datelor să treacă prin bara de sunet fără a compromite calitatea imaginii.
Folosiţi sistemul wireless
 
Redaţi muzică wireless în timp real de pe smartphone-uri şi tablete compatibile, folosind audiţia printr-o singură atingere prin NFC şi Bluetooth®.
Sunet captivant pentru toate filmele dvs.
 
Auziţi mai multe detalii din tot ceea ce vizionaţi. Cele două difuzoare stereo se unesc cu subwooferul wireless pentru a reda un sunet captivant pe toată gama de frecvenţe, în timp ce filtrul pentru difuzoare stabilizează frecvenţele înalte pentru a distribui în mod uniform sunetul în încăpere.
Bucuraţi-vă de filme HD cu sunet surround clar, de înaltă fidelitate. Aduceţi filmele şi muzica la viaţă cu precizia originalului masterizat în studio.
Ascultaţi o scenă de sunet autentică
 
Sunet S-Force PRO Front Surround
Tehnologia captivantă de sunet surround virtual imită în mod natural câmpurile de sunet tridimensional, astfel încât să vă puteţi bucura de un sunet bogat, de înaltă fidelitate pe o zonă largă de audiţie.
Fidelitate muzicală
 
Prin restabilirea şi optimizarea semnalelor audio, cu amplificatorul digital S-Master sunetul este mai clar şi îmbogăţit pentru dialogurile, muzica şi sunetul ambiental din orice sursă.
Redare optimizată
 
Prin îmbinarea tehnologiilor de sunet de la Sony, ClearAudio+ optimizează sunetul pentru a putea asculta muzică, dialoguri şi efecte de sunet mai clare şi mai distincte.
Creată pentru a fi compatibilă cu televizorul dvs.
 
Bară subţire de sunet pentru ecrane mai mari de 101,6 cm (40")
Cu o înălţime de numai 5,1 cm (2"), această bară de sunet subţire încape subtil sub televizorul dvs. pentru a vizualiza acţiunea pe tot ecranul. Asociaţi modelul HT-CT381 cu orice televizor de 127 cm (50"), 114,3 cm (45") sau 101,6 cm (40") pentru a vă completa configuraţia Home Cinema cu un sunet ce umple camera.
Amplasaţi bara sub ecran
 
Poziţionaţi bara de sunet pe un raft sub televizor şi bucuraţi-vă de sunetul proiectat la înălţimea ideală atunci când vizionaţi de pe canapea.
Montaţi-o pe perete
 
Sunetul este direcţionat înspre dvs. de către cele două boxe orientate frontal, pentru o experienţă de cinematograf captivantă.
Libertate fără fire
 
Aşezat pe verticală sau pe o parte, subwooferul wireless de 34,2 cm (13,5") x 17 cm (6,7") cu sunet direcţionat frontal oferă o experienţă audio bogată, cu bas răsunător, pentru a putea ascunde oriunde boxa, fără compromisuri în materie de sunet.
Pregătit pentru 4K
 
Tranziţie 4K acceptată
Menţineţi calitatea 4K de la sursă la ecran. Conectaţi un dispozitiv 4K la HT-CT381 pentru a permite informaţiei să treacă prin bara de sunet direct la televizor - fără a compromite calitatea, pentru imagini bogate, reale şi sunet ce umple camera.

 

Detalii tehnice
Caracteristici generaleModelHT-CT381S
Canale2.1
Putere totala (W)300
Subwoofer wirelessDa
Caracteristici audioDolby DigitalDa
DTSDa
Alte caracteristiciDolby® Digital, Dolby® Digital+, Dolby® Dual Mono, Dolby® TrueHD, DTS-HD™ MASTER AUDIO, DOLBY® TRUEHD/DOLBY® DIGITAL+, LPCM – 2 canale, LPCM – 5.1 canale, LPCM – 7.1 canale, PCM 96 k/24 biti, DTS, DTS-HD™, DTS 96/24™
ConectivitateBluetoothDa
HDMIDa
Intrare audioDa
ARC (canal returnare audio)Da
Anynet+ (HDMI-CEC)Da
NFCDa
Caracteristici fiziceDimensiune satelit (mm)900 x 51 x 117
Dimensiune Subwoofer (mm)170 x 342 x 381
Greutate satelit (Kg)2.4
Greutate subwoofer (Kg)6.6
CuloareArgintiu