Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Soundbar Samsung HW-S61B, 5.0, 200W, Dolby Atmos, DTS Virtual:X, Wi-Fi (Alb)
Samsung Soundbar Samsung HW-S61B, 5.0, 200W, Dolby Atmos, DTS Virtual:X, Wi-Fi (Alb) HW-S61B   Soundbar compact pentru a va umple spatiul cu sunet de oriunde din camera   Pentru un sunet holistic, tot ce aveti nevoie este intr-o singura bara de sunet. Sistemul all-in-one ofera un sunet surround puternic furnizat de 5.0ch impreuna cu 4028584
999.99 Out of stock

Soundbar Samsung HW-S61B, 5.0, 200W, Dolby Atmos, DTS Virtual:X, Wi-Fi (Alb)

COD: [ HW-S61B/EN ] ID: 4028584
1.163,99 Lei PRP
999,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 164,00 Lei
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Offer
1.163,99 Lei PRP
999,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 164,00 Lei
Soundbar Samsung HW-S61B, 5.0, 200W, Dolby Atmos, DTS Virtual:X, Wi-Fi (Alb)

Descrierea produsului Soundbar Samsung HW-S61B, 5.0, 200W, Dolby Atmos, DTS Virtual:X, Wi-Fi (Alb)

 
Soundbar compact pentru a va umple spatiul cu sunet de oriunde din camera
 
Pentru un sunet holistic, tot ce aveti nevoie este intr-o singura bara de sunet. Sistemul all-in-one ofera un sunet surround puternic furnizat de 5.0ch impreuna cu 4 woofere si 3 tweetere integrate intr-un cadru compact pe care il puteti plasa oriunde in camera.
 
Prima conexiune wireless Samsung Smart TV incorporata la bara de sunet Dolby Atmos
 
Dolby Atmos fara fir
 
Puterea de a face sunetul surround sa prinda viata. Samsung Soundbar accepta Dolby Atmos si DTS Virtual:X, care recreeaza sunetul pentru a-l aduce la noi culmi si pentru a va duce sunetul in 3D. *Transmisie wireless Dolby Atmos prin Wi-Fi, functioneaza cu televizoarele Samsung 2022 (selectate)* Dolby Atmos si DTS:X se aplica tuturor barelor de sunet din seria Q 2022.* Este necesar continutul sursa Dolby Atmos si Virual:X.
 
Soundbar si televizor, armonia perfecta
 
Q-Symphony
 
Aceasta bara de sunet se sincronizeaza cu televizorul dvs. Samsung, lucrand impreuna pentru a crea un sunet captivant, combinand difuzoarele frontale si laterale ale barei de sunet cu difuzoarele televizorului. Acest lucru va ofera un nou nivel de imersiune acustica, astfel incat sa puteti experimenta continut ca niciodata. * Q-Symphony este compatibil cu anumite televizoare Samsung.* Este posibil ca functiile sa nu fie compatibile cu toate televizoarele Samsung. Verificati specificatiile produsului in functie de modelul televizorului.* Functia necesita conexiune HDMI, optica sau Wi-Fi la televizor.
 
 
Canal central pentru dialog clar
 
Difuzor central incorporat
 
Experimentati un dialog clar cu un difuzor dedicat canalului central. Ofera un sunet echilibrat de la un capat la altul si completeaza frumos experienta de divertisment acasa.
 
 
Sunetul care te invaluie
 
Dolby Atmos/DTS Virtual:X
 
Puterea de a face sunetul surround sa prinda viata. Samsung Soundbar accepta Dolby Atmos si DTS Virtual:X, care recreeaza sunetul pentru a-l aduce la noi culmi si pentru a va duce sunetul in 3D.
 
 
Redati in flux muzica pe care o iubiti si controlati-o cu vocea
 
Bixby Voice Assistant & Cast Services
 
Controlati-va Soundbar-ul cu vocea folosind un dispozitiv compatibil cu Asistentul Google. Sau transmiteti muzica in flux direct de pe dispozitivele dvs. mobile. Doar atingeti pictograma AirPlay de pe dispozitivul dvs. Apple sau butonul Cast din aplicatiile compatibile cu Chromecast.
 
 
Muzica asa cum este menita sa fie auzita
 
Modul muzical
 
Asculta muzica asa cum au vrut creatorii sai. Echilibrand inovatia audio cu contributia creativa a producatorilor si artistilor, modul Muzica va permite pur si simplu sa va conectati mobilul la bara de sunet pentru a recunoaste si a optimiza ceea ce redati, astfel incat calitatea acestuia sa fie pastrata pe masura ce petrecerea continua.
 
 
Redati muzica in flux liber
 
Streaming prin Wi-Fi si Bluetooth
 
Samsung Soundbar utilizeaza Wi-Fi si Bluetooth pentru conexiuni fara fir usoare la alte dispozitive. Bucurati-va de muzica de pe mobil la o calitate audio de top oriunde, fara obligatii. * Numai dispozitive mobile compatibile.
 
 
Pur si simplu atingeti si jucati
 
Pentru momentele in care vrei sa te bucuri de muzica ta la un alt nivel. Cand ascultati preferintele pe telefon, pur si simplu atingeti-l pe bara de sunet. Bara de sunet recunoaste dispozitivul si se conecteaza si reda fara probleme melodia pe care o ascultati, dar cu un sunet incredibil de bara de sunet.
 
* Sunetul la atingere functioneaza prin Bluetooth si este compatibil cu dispozitivele mobile Samsung cu Android 8.1 si versiuni ulterioare.
 
 
Sunet optimizat pentru a se potrivi spatiului dumneavoastra
 
Sunete SpaceFit
 
SpaceFit Sound ofera un sunet clar si captivant prin optimizarea sunetului pentru a se potrivi cu spatiul dumneavoastra. Bara de sunet poate chiar analiza automat camera pe cont propriu, calibrand campul sonor pentru a se potrivi perfect in camera dumneavoastra.
 
 
Sunet optimizat pentru fiecare scena
 
Sunet adaptiv
 
Bara de sunet Samsung analizeaza semnalul sonor pentru a furniza automat un sunet optimizat in functie de fiecare scena. Sunetul adaptiv va permite sa auzi vocile clar chiar si la un volum scazut, astfel incat sa se auda chiar si conversatiile linistite.
 
 
Prinde fiecare cuvant fara distragere
 
Amplificator activ de voce (AVA)
 
Asculta clar conversatiile de pe ecran, chiar si printre zgomot. Active Voice Amplifier izoleaza si clarifica dialogul din emisiunile si filmele tale preferate, in timp ce bara de sunet preia si ridica vocile, astfel incat sa poti sta pe loc si sa urmaresti povestea. * Soundbar trebuie sa fie conectat la o retea pentru actualizarea serviciului.
 
 
Conectati-va, ascultati, bucurati-va
 
Conexiune TV wireless
 
Sincronizati bara de sunet cu televizorul dvs. fara cabluri sau conexiune. Utilizati optiunea de Wi-Fi sau Bluetooth pentru a va conecta in doar cativa pasi, astfel incat sa va puteti face timpul la televizor si mai placut cu sunetul cinematografic al Soundbar-ului.
 
* Va rugam sa verificati daca televizorul dvs. este compatibil Wi-Fi / Bluetooth®.
 
 
Conectati-va, ascultati, bucurati-va
 
HDMI ARC
 
Bara de sunet este compatibila HDMI ARC (Audio Return Channel) pentru o configurare usoara intre bara de sunet si televizor. Este o modalitate convenabila de a va bucura de videoclipurile TV cu audio bara de sunet.
 
 
Incepeti cu elementele esentiale
 
Kit de montare pe perete inclus
 
In interiorul cutiei, exista tot ce aveti nevoie pentru o instalare usoara, inclusiv un kit convenabil de montare pe perete.

 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleModelHW-S61B
Canale5.0
Putere totala (W)200
Format decodareAACDa
MP3Da
WAVDa
OGGDa
AALCDa
ConectivitateBluetooth4.0
HDMIDa
ARC (canal returnare audio)Da
Wi-FiDa
Caracteristici fiziceDimensiune satelit (mm)670 x 62 x 105
Greutate satelit (Kg)2.7
CuloareAlb
Vezi mai mult