Soundbar Samsung HW-N650, 5.1, 360 W (Negru)
Samsung Soundbar Samsung HW-N650, 5.1, 360 W (Negru) HW-N650 Știința sunetului   Testat și calibrat la renumitul California Audio Lab pentru a-ți oferi un sunet perfect echilibrat, care umple camera.     Pășește în mijocul acțiunii cu sunetul panoramic.   Dă viață divertismentului 3624699
2054.99 Out of stock

Soundbar Samsung HW-N650, 5.1, 360 W (Negru)

COD: [ HW-N650 ] ID: 3624699
2.054,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.055,00 Lei
(TVA inclus)
Soundbar Samsung HW-N650, 5.1, 360 W (Negru)

Scurta descriere

Știința sunetului
 
Testat și calibrat la renumitul California Audio Lab pentru a-ți oferi un sunet perfect echilibrat, care umple camera.
 
 
Pășește în mijocul acțiunii cu sunetul panoramic.
 
Dă viață divertismentului. Soundbarul umple fiecare colț al camerei tale cu un sunet dinamic și bogat care îți transformă cu adevărat casa.
 
 
Sunetul care învăluie. Samsung Acoustic Beam
 
Oferă dinamism sunetului. Tehnologia Samsung Acoustic Beam mixează și adaptează sunetul astfel încât pare sa vină exact de unde se defașoară acțiunea pe ecran. Perfect pentru filme și jocuri, divertismentul prinde viață.
 
 
O experiență 4K incredibilă
 
Conținutul tău UHD, Blu-ray Disk Player UHD și Soundbarul sunt combinația perfectă pentru divertisment incredibil. Cu 4K Pass-Through, conținutul tău 4K se aude perfect cu sistemul dinamic surround suplimentar. Nu pierde calitatea uimitoare a conținutului.
 
Sunet optimizat pentru jocuri, la un buton distanță.
 
Conectează-ți consola și bucura-te instant de sunetul uimitor pe care ti-l doresti. Setările automate ale Soundbarului îți optimizează sunetul in functie de jocul pe care il rulezi. Nu-i așa că este simplu? Joacă-te în continuare!
 
 
*Această funcție este suportată doar când consola de joc este conectată la anumite televizoare Samsung 2018 prin HDMI (toate televizoarele QLED, si incepand cu seria NU7400). Consolele de joc compatibile sunt PlayStation 4 și Xbox. Lista cu televizoarele compatibile și consolele de joc poate fi modificata.
 
Canal central pentru dialog clar
 
Bucură-te de experiența unui dialog clar cu un canal central dedicat. Redă un sunet echilibrat și completează armonios experiența ta de divertisment acasă.
 
 
Bas puternic
 
Nu lăsa cablurile să stea în calea basului tău. Montează subwoofer-ul wireless oriunde dorești și înconjoară-te de un bas mai puternic, mai profund.
 
 
Surround sound expansion
 
Surround Sound Expansion extinde zona de ascultare atât pe laterale, cât și în sus pentru a emite un sunet de o calitate înaltă constant. Acum te poți bucura de un sunet excelent, cu efecte surround cu adevărat captivante.
 
 
Conexiune wireless cu televizorul.
 
Conectează Soundbar-ul la televizorul tău Samsung* cu ușurință, fără cabluri încurcate, prin Bluetooth. Te vei putea bucura de tot conținutul instantaneu, cu un sunet mai clar și cu impact mai puternic.
 
 
*Compatibil cu televizoarele selectate Samsung. Solicită în magazin detalii suplimentare.
 
Streaming de muzică prin Bluetooth
 
Soundbar-ul folosește Bluetooth pentru conectarea ușoară, wireless, cu alte dispozitive. Bucură-te de muzica de pe telefonul mobil, la o calitate audio de excepție.
 
 
One Remote
 
Nu ai nevoie de mai multe telecomenzi. Putere, volum și chiar efecte sonore, poți controla funcțiile cheie ale Soundbar-ului cu ajutorul telecomenzii One Remote a televizorului tău Samsung.
 
*Compatibil cu televizoarele selectate Samsung. Solicită în magazin detalii suplimentare.
 
 
Wireless surround sound ready
 
Kitul Wireless Surround îți transformă Soundbar-ul într-un sistem surround, fără a te încurca în cabluri**. Acum poti crea uşor un sistem multi canal, pentru a te bucura de adevarata experienţă de cinema*
 
 
*Samsung Wireless Rear Speaker Kit se vinde separat (Model accesorii: SWA-8500S). **Modulul wireless necesită un cablu de alimentare. Difuzoarele din spate sunt conectate la acest modul printr-un cablu.
 
Aplicația Samsung Audio Remote
 
Controlează-ți Soundbar-ul cu ajutorul aplicației Samsung Audio Remote de pe smartphone sau tabletă, cu sistem Android™. Conectează-te pur şi simplu prin Bluetooth™ pentru a controla toate funcțiile cheie ale Soundbar-ului și ascultă cântecele preferate pe telefonul mobil cu ajutorul unei singure aplicații.
 
*Android este o marcă înregistrată Google Inc., Bluetooth este marcă înregistrată Bluetooth SIG Inc.
 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleModelHW-N650
Canale5.1
Putere totala (W)360
Subwoofer wirelessDa
TelecomandaDa
Format decodareAACDa
MP3Da
WAVDa
OGGDa
FLACDa
Caracteristici audioDolby DigitalDa
DTSDa
Number of Sound Modes (DSP)3
Expansiune Sunet SurroundDa
Alte caracteristiciDolby Digital 5.1
DTS Digital Surround
ConectivitateUSB 2.0 gazdaDa
BluetoothDa
HDMIDa
Intrare audioDa
Intrare opticaDa
Wi-FiDa
Caracteristici specialeAuto Power LinkDa
Caracteristici fiziceDimensiune satelit (mm)1100 x 59 x 100
Dimensiune Subwoofer (mm)215 x 384.5 x 304
Greutate satelit (Kg)10.6
Greutate subwoofer (Kg)7
CuloareNegru