evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele Marketing onlineDepozitAgent Logistica. Hai sa evoluezi alaturi de noi.
Raporteaza o problema
Soundbar Samsung HW-K650, 340W, 3.1 (Negru)
Samsung Soundbar Samsung HW-K650, 340W, 3.1 (Negru) HW-K650 Voci mai clare cu difuzorul central Savurați experiența unui dialog clar cu un difuzor dedicat în centrul dispozitivului Soundbar. Acesta oferă un sunet echilibrat de la un capăt la celălalt al dispozitivului și orientează sunetul astfel încâ 3454074
1742.99 Out of stock

Soundbar Samsung HW-K650, 340W, 3.1 (Negru)

COD: [ HW-K650 ] ID: 3454074

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Soundbar Samsung HW-K650, 340W, 3.1 (Negru)

Scurta descriere

Voci mai clare cu difuzorul central

Savurați experiența unui dialog clar cu un difuzor dedicat în centrul dispozitivului Soundbar. Acesta oferă un sunet echilibrat de la un capăt la celălalt al dispozitivului și orientează sunetul astfel încât vocile par să vină din ecran.

Sunet clar de la 6 difuzoare încorporate

Dispozitivul Soundbar a fost proiectat cu 6 difuzoare separate, fiecare cu amplificatorul său dedicat, pentru a asigura un sunet clar și precis. Configurația și alinierea difuzoarelor a fost proiectată și rafinată de Samsung Audio Lab.

Redați cu ușurință în streaming serviciul muzical favorit

Dispozitivul Soundbar vă permite să vă bucurați cu ușurință și la o înaltă calitate de diverse servicii muzicale cu ajutorul aplicației Samsung Multiroom.*

*Furnizorii de servicii de muzică în streaming cu abonament din aplicația Samsung Multiroom pot varia în funcție de regiune.

Creați un sunet surround veritabil fără cabluri

Extindeți oricând cu ușurință sunetul surround. Pentru a crea un sistem complet, conectați dispozitivul Soundbar la două unități Wireless Audio 360 plasate în spate pentru a amplifica efectul. Nu este nevoie de cabluri suplimentare.

Utilizați sistemul TV SoundConnect pentru a conecta componentele

Sistemul TV SoundConnect contribuie la unificarea cu ușurință a sistemului audio cu televizorul, evitând cablurile incomode. Veți putea să vă bucurați pe loc de conținutul dvs. cu un sunet mai clar și mai de efect.

*disponibil numai pe anumite modele de televizoare Samsung

Sunet surround îmbunătățit.

Sistemul Surround Sound Expansion lărgește pe lateral zona de audiție, astfel încât sunetul este mai realist și pare să vină dinspre ecran. Acum vă puteți bucura de o experiență sonoră deosebită, cu efecte sonore cu adevărat captivante.

Un mod ușor și amuzant de a vă controla muzica

Utilizați la maximum instalația audio Multiroom cu ajutorul aspectuoasei aplicații Multiroom concepută pentru telefon mobil și smartwatch. Butonul tactil rotativ ușurează și mai mult accesul și controlul muzicii.

* Aplicația pentru PC va fi lansată în trimestrul doi al anului. * Aplicația Samsung Multiroom este disponibilă pentru Android și iOS.

Trăiți experiența unui bas mai puternic

Cu designul său wireless convenabil, subwooferul este incredibil de ușor de montat oriunde, ceea ce vă asigură rapid libertatea de a vă bucura de calitatea supersonică a basului și de o experiență auditivă complet naturală.

Bluetooth® Power On

Acum vă puteți porni sistemul audio și îl puteți comanda prin Bluetooth de pe telefonul mobil. După asocierea inițială veți putea găsi rapid dispozitivele dorite, le puteți activa și puteți reda în streaming muzica.

Apropiați-vă de realitate cu HD Audio

Simțiți sunetul și treceți la acțiune cu sunetul HD Audio uimitor de realist. Acesta reproduce calitatea și bogăția sunetului original folosind eșantionarea pe 192 kHz/24 bit.

Sunet mobil prin conexiune Bluetooth

Dispozitivul Soundbar utilizează Bluetooth pentru conexiuni facile la celelalte dispozitive. Bucurați-vă de muzică pe telefonul mobil sau PC la calitate audio maximă, oriunde v-ați afla, fără limitări.

Detalii tehnice
Caracteristici generaleModelHW-K650
Canale3.1
Putere totala (W)340
Subwoofer wirelessDa
Format decodareAACDa
MP3Da
WAVDa
WMADa
OGGDa
FLACDa
Caracteristici audioDolby DigitalDa
DTSDa
ConectivitateBluetoothDa
HDMIDa
Intrare audioDa
Intrare opticaDa
Caracteristici fiziceDimensiune satelit (mm)1010.5 x 54 x 87.5
Dimensiune Subwoofer (mm)452 x 335 x 154
Greutate satelit (Kg)2.6
Greutate subwoofer (Kg)6.8
CuloareNegru