Raporteaza o problema
Soundbar Samsung HW-K450, 300W, 2.1, Bluetooth (Negru)
Samsung Soundbar Samsung HW-K450, 300W, 2.1, Bluetooth (Negru) HW-K450 Creați-vă propriul sistem de sunet surround wireless Setul Wireless Surround Kit vă permite să vă extindeți cu ușurință sistemul de sunet surround, fără a vă încurca în cabluri. Împreună cu dispozitivul Soundbar puteți crea un sistem 4 2494725 5 10
878.99 Out of stock
Soundbar Samsung HW-K450, 300W, 2.1, Bluetooth (Negru) RECOMAND CU INCREDERE. pRETUL MEU A FOST DE BALCK FRIDAY, 599 LEI. best buy!
5
Soundbar Samsung HW-K450, 300W, 2.1, Bluetooth (Negru) O imbunatatire semnificativa data de sunetul tv
5
Soundbar Samsung HW-K450, 300W, 2.1, Bluetooth (Negru) Sunet de calitate, poate prea puternice pentru un apartament, diferenta uriasa fata de boxele tv-ului, cu DTS Neo 2.5 activat. Se coneteaza imediat la laptop / telefon prin bluetooth, la tv prin cablu optic. La tv se poate regla volumul din telecomanda tv-ului, dupa ce am tinut apasat 10 secunde pe butonul sound de pe telecomanda boxelor. Tecomanda boxelor o folosesc doar pt schimbarea sursei de semnal, bluetooth/D.IN Achizitionat de blackfriday la 599 ron, cel mai bun produs la raport pret/calitate. Mai mult de 700 ron.nu merita.
5
Soundbar Samsung HW-K450, 300W, 2.1, Bluetooth (Negru) Am achizitionat acest produs si pot sa spun ca e super. Il folosesc impreuna cu un smart tv de la philips cu hdmi arc. Trebuie activata functia DTS Neo 2:5 pt o calitate superioara a sunetului. Luati-l cu incredere!
5
Soundbar Samsung HW-K450, 300W, 2.1, Bluetooth (Negru) Foare buna
5
Soundbar Samsung HW-K450, 300W, 2.1, Bluetooth (Negru) sunet excelent, claritate la volum maxim, merita banii intrucat l-am luat la reducere :)
Soundbar Samsung HW-K450, 300W, 2.1, Bluetooth (Negru) Recomand pentru un buget mai strans
Soundbar Samsung HW-K450, 300W, 2.1, Bluetooth (Negru) foarte multumit de serviciile Evomag
Soundbar Samsung HW-K450, 300W, 2.1, Bluetooth (Negru) Un produs calitativ, l am prins la reducere la un super pret. Face ce promite, nu as mai folosi televizorul fara el, sunetul este net superior mai bun.
Soundbar Samsung HW-K450, 300W, 2.1, Bluetooth (Negru) Am ramas placut surprins cum s-a "combinat" cu un tv LG 3D (ne smart) mai vechi, conectat prin cablul optic venit in pachet si printr-un cablu hdmi, astfel incat pot folosi exclusiv telecomanda televizorului LG, atat pentru pornire (pornesc televizorul si sound bar-ul in acelasi timp) cat si pentru reglarea volumului. Inchiderea sound bar-ului se face automat dupa 5 minute de la oprirea tv-ului, dar asta nu deranjeaza. Cu telecomanda Samsung reglez doar parametrii audio, dar asta la inceput, apoi uit de ea. Sunt foarte multumit de sound bar, atentie insa, sa nu va inchipuiti ca poate substitui un home cinema 5.1!
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Soundbar Samsung HW-K450, 300W, 2.1, Bluetooth (Negru)

COD: [ HW-K450/EN ] ID: 2494725

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Informatii garantie
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Soundbar Samsung HW-K450, 300W, 2.1, Bluetooth (Negru)

Scurta descriere

Creați-vă propriul sistem de sunet surround wireless

Setul Wireless Surround Kit vă permite să vă extindeți cu ușurință sistemul de sunet surround, fără a vă încurca în cabluri. Împreună cu dispozitivul Soundbar puteți crea un sistem 4.1 pentru o veritabilă experiență de sunet surround.*

* Setul Samsung Wireless Rear Speaker Kit este disponibil separat (Model accesorii: SWA-8000S). * Modulul Wireless necesită un cablu de alimentare. Difuzoarele din spate sunt conectate la acest modul prin cabluri.

Utilizați sistemul TV SoundConnect pentru a conecta componentele

Sistemul TV SoundConnect contribuie la unificarea cu ușurință a sistemului audio cu televizorul, evitând cablurile incomode. Veți putea să vă bucurați pe loc de conținutul dvs. cu un sunet mai clar și mai de efect.

*disponibil numai pe anumite modele de televizoare Samsung

Sunet surround îmbunătățit.

Sistemul Surround Sound Expansion lărgește pe lateral zona de audiție, astfel încât sunetul este mai realist și pare să vină dinspre ecran. Acum vă puteți bucura de o experiență sonoră deosebită, cu efecte sonore cu adevărat captivante.

Trăiți experiența unui bas mai puternic

Cu designul său wireless convenabil, subwooferul este incredibil de ușor de montat oriunde, ceea ce vă asigură rapid libertatea de a vă bucura de calitatea supersonică a basului și de o experiență auditivă complet naturală.

Bluetooth® Power On

Acum vă puteți porni sistemul audio și îl puteți comanda prin Bluetooth de pe telefonul mobil. După asocierea inițială veți putea găsi rapid dispozitivele dorite, le puteți activa și puteți reda în streaming muzica.

O singură aplicație comandă tot sunetul

Gestionați dispozitivul Soundbar cu aplicația Samsung Audio Remote de pe un dispozitiv mobil.* Vă puteți conecta prin Bluetooth pentru a comanda toate funcțiile cheie ale dispozitivului Soundbar și pentru a reda cu ușurință listele de redare favorite.

*Funcționalitate disponibilă numai pe smartphone sau tabletă cu sistem de operare Android.

Sunet mobil prin conexiune Bluetooth

Dispozitivul Soundbar utilizează Bluetooth pentru conexiuni facile la celelalte dispozitive. Bucurați-vă de muzică pe telefonul mobil sau PC la calitate audio maximă, oriunde v-ați afla, fără limitări.

Detalii tehnice
Caracteristici generaleModelHW-K450
Canale2.1
Putere totala (W)300
Subwoofer wirelessDa
Format decodareAACDa
MP3Da
WAVDa
WMADa
OGGDa
FLACDa
Caracteristici audioDolby DigitalDa
DTSDa
ConectivitateUSB 2.0 gazdaDa
BluetoothDa
HDMIDa
Intrare audioDa
Intrare opticaDa
ARC (canal returnare audio)Da
Caracteristici fiziceDimensiune satelit (mm)908.5 x 53.5 x 70.5
Dimensiune Subwoofer (mm)179 x 361 x 299.5
Greutate satelit (Kg)2
Greutate subwoofer (Kg)4.6
CuloareNegru
Adauga review

Review-uri

Octav 12.12.2018 06:40
Am ramas placut surprins cum s-a "combinat" cu un tv LG 3D (ne smart) mai vechi, conectat prin cablul optic venit in pachet si printr-un cablu hdmi, astfel incat pot folosi exclusiv telecomanda televizorului LG, atat pentru pornire (pornesc televizorul si sound bar-ul in acelasi timp) cat si pentru reglarea volumului. Inchiderea sound bar-ului se face automat dupa 5 minute de la oprirea tv-ului, dar asta nu deranjeaza. Cu telecomanda Samsung reglez doar parametrii audio, dar asta la inceput, apoi uit de ea. Sunt foarte multumit de sound bar, atentie insa, sa nu va inchipuiti ca poate substitui un home cinema 5.1!

Pro

Samsung HW-K450 imbunatateste clar sonorul unui televizor led din dormitor unde nu doream sa pun un sistem home cinema serios.

Contra

Mai nimic. Poate ar fi fost bine daca subwooferul ar fi avut pufere si pe alta latura, sa-l pot pune si culcat.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alina Ema 12.11.2018 18:50
Un produs calitativ, l am prins la reducere la un super pret. Face ce promite, nu as mai folosi televizorul fara el, sunetul este net superior mai bun.

Pro

Raport calitate-pret este un produs foarte bun

Contra

Nu am
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Topuzaru Mircea 10.11.2018 11:44
foarte multumit de serviciile Evomag

Pro

Sunetul nu este distorsionat la volum maxim instalare foarte usoara

Contra

nimic
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Anghel Dragos 08.11.2018 15:59
Recomand pentru un buget mai strans

Pro

Sunet clar, puternic, umple o camera normala. Imbunatateste considerabil boxele TV-ului.

Contra

Este pentru nepretentiosi. Nu va asteptati la mare minune de inalte, bass.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Necula Alex 08.11.2018 15:49
sunet excelent, claritate la volum maxim, merita banii intrucat l-am luat la reducere :)
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
CARAUSU MUGUREL 14.11.2017 07:56
Foare buna

Pro

pret foarte bun, calitate buna produs.

Contra

nu
16 din 31 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
preda florin 09.11.2017 23:48
Am achizitionat acest produs si pot sa spun ca e super. Il folosesc impreuna cu un smart tv de la philips cu hdmi arc. Trebuie activata functia DTS Neo 2:5 pt o calitate superioara a sunetului. Luati-l cu incredere!
17 din 31 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cezar Marin 09.11.2017 16:15
Sunet de calitate, poate prea puternice pentru un apartament, diferenta uriasa fata de boxele tv-ului, cu DTS Neo 2.5 activat. Se coneteaza imediat la laptop / telefon prin bluetooth, la tv prin cablu optic. La tv se poate regla volumul din telecomanda tv-ului, dupa ce am tinut apasat 10 secunde pe butonul sound de pe telecomanda boxelor. Tecomanda boxelor o folosesc doar pt schimbarea sursei de semnal, bluetooth/D.IN Achizitionat de blackfriday la 599 ron, cel mai bun produs la raport pret/calitate. Mai mult de 700 ron.nu merita.
20 din 31 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Marius 08.11.2017 17:39
O imbunatatire semnificativa data de sunetul tv

Pro

Imbunatatirea calitatii sunetului fata de tv

Contra

Nimic
15 din 29 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cristian c 06.11.2017 19:38
RECOMAND CU INCREDERE. pRETUL MEU A FOST DE BALCK FRIDAY, 599 LEI. best buy!

Pro

UN SOUNDBAR BUN SI PUTERNIC! sE CONECTEAZA AUTOMAT SUBWOOREUL CU UNITATEA CENTRALA! sE CONECTEAZA RAPID TOT AUTOMAT PRIN BLUETOOTH, ODATA CE AI FACUT SETAREA DIN PC, LAPTOP, ETC,,

Contra

NIMIC
15 din 35 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu