Raporteaza o problema
Soundbar Samsung HW-K360, 2.1, 130W (Negru)
Samsung Soundbar Samsung HW-K360, 2.1, 130W (Negru) HW-K360 Creați-vă propriul sistem de sunet surround wireless Setul Wireless Surround Kit vă permite să vă extindeți cu ușurință sistemul de sunet surround, fără a vă încurca în cabluri. Împreună cu dispozitivul Soundbar puteți crea un sistem 4 3245651 5 2
785.99 Out of stock
Soundbar Samsung HW-K360, 2.1, 130W (Negru) Sunet decent pentru o incapere de 25mp. Mi-ar fi placut ca basul sa fie un pic mai pregnant, dar per toal sunt multumit de acizitia facuta
5
Soundbar Samsung HW-K360, 2.1, 130W (Negru) Se aude mai bine decat ma asteptam, si vine cu cam tot ce ai nevoie cablu d. Optic pentru sounbar si suporturi pentru prinderea soundbarului pe perete. Subwoofer wifi, se conecteaza singur si nu trebuie sa faci nimica decat sa-l bagi in priza. Is merita bani!!!
5

Soundbar Samsung HW-K360, 2.1, 130W (Negru)

COD: [ HWK360 ] ID: 3245651
1.099,00 Lei
-28%
(mai ieftin cu 313,01 lei)
785,99 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.099,00 Lei
-28%
(mai ieftin cu 313,00 lei)
786,00 Lei
(TVA inclus)
Soundbar Samsung HW-K360, 2.1, 130W (Negru)

Scurta descriere

Creați-vă propriul sistem de sunet surround wireless

Setul Wireless Surround Kit vă permite să vă extindeți cu ușurință sistemul de sunet surround, fără a vă încurca în cabluri. Împreună cu dispozitivul Soundbar puteți crea un sistem 4.1 pentru o veritabilă experiență de sunet surround.*

* Setul Samsung Wireless Rear Speaker Kit este disponibil separat (Model accesorii: SWA-8000S). * Modulul Wireless necesită un cablu de alimentare. Difuzoarele din spate sunt conectate la acest modul prin cabluri.

Utilizați sistemul TV SoundConnect pentru a conecta componentele

Sistemul TV SoundConnect contribuie la unificarea cu ușurință a sistemului audio cu televizorul, evitând cablurile incomode. Veți putea să vă bucurați pe loc de conținutul dvs. cu un sunet mai clar și mai de efect.

*disponibil numai pe anumite modele de televizoare Samsung

Trăiți experiența unui bas mai puternic

Cu designul său wireless convenabil, subwooferul este incredibil de ușor de montat oriunde, ceea ce vă asigură rapid libertatea de a vă bucura de calitatea supersonică a basului și de o experiență auditivă complet naturală.

O singură aplicație comandă tot sunetul

Gestionați dispozitivul Soundbar cu aplicația Samsung Audio Remote de pe un dispozitiv mobil.* Vă puteți conecta prin Bluetooth pentru a comanda toate funcțiile cheie ale dispozitivului Soundbar și pentru a reda cu ușurință listele de redare favorite.

*Funcționalitate disponibilă numai pe smartphone sau tabletă cu sistem de operare Android.

Bluetooth® Power On

Acum vă puteți porni sistemul audio și îl puteți comanda prin Bluetooth de pe telefonul mobil. După asocierea inițială veți putea găsi rapid dispozitivele dorite, le puteți activa și puteți reda în streaming muzica.

Sunet mobil prin conexiune Bluetooth

Dispozitivul Soundbar utilizează Bluetooth pentru conexiuni facile la celelalte dispozitive. Bucurați-vă de muzică pe telefonul mobil sau PC la calitate audio maximă, oriunde v-ați afla, fără limitări.

Detalii tehnice
Caracteristici generaleModelHW-K360
Canale2.1
Putere totala (W)130
Subwoofer wirelessDa
TelecomandaDa
Format decodareAACDa
MP3Da
WAVDa
WMADa
OGGDa
FLACDa
Caracteristici audioDolby DigitalDa
DTSDa
ConectivitateUSB 2.0 gazdaDa
BluetoothDa
Intrare audioDa
Intrare opticaDa
Caracteristici fiziceDimensiune satelit (mm)907.5 x 53.5 x 70.5
Dimensiune Subwoofer (mm)155 x 300 x 293
Greutate satelit (Kg)1.5
Greutate subwoofer (Kg)2.9
CuloareNegru
Adauga review

Review-uri

Adela Hermann 21.06.2018 18:26
Se aude mai bine decat ma asteptam, si vine cu cam tot ce ai nevoie cablu d. Optic pentru sounbar si suporturi pentru prinderea soundbarului pe perete. Subwoofer wifi, se conecteaza singur si nu trebuie sa faci nimica decat sa-l bagi in priza. Is merita bani!!!

Pro

Se aude mai bine decat ma asteptam, si vine cu cam tot ce ai nevoie cablu d. Optic si suporturi pentru prinderea soundbarului pe perete.

Contra

Nu pres am...
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Necunoscut 18.04.2018 15:54
Sunet decent pentru o incapere de 25mp. Mi-ar fi placut ca basul sa fie un pic mai pregnant, dar per toal sunt multumit de acizitia facuta
8 din 11 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu