Raporteaza o problema
Soundbar Samsung HW-J6000, 300W, Bluetooth
Samsung Soundbar Samsung HW-J6000, 300W, Bluetooth HW-J6000 Accesoriul perfect pentru televizorul dvs. curbat   Acest soundbar curbat este accesoriul perfect pentru televizorul dvs. UHD Samsung curbat. Designul premium are un finisaj de aluminiu elegant, care face și mai atractiv designul televizoarelor cu 1512952
1670.99 Out of stock

Soundbar Samsung HW-J6000, 300W, Bluetooth

COD: [ HW-J6000/EN ] ID: 1512952

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Soundbar Samsung HW-J6000, 300W, Bluetooth

Scurta descriere

Accesoriul perfect pentru televizorul dvs. curbat
 
Acest soundbar curbat este accesoriul perfect pentru televizorul dvs. UHD Samsung curbat. Designul premium are un finisaj de aluminiu elegant, care face și mai atractiv designul televizoarelor curbate, livrând în același timp un sunet uimitor de imersiv.
* Modelele J6500 / J6501 sunt compatibile doar cu televizoarele din seriile 6 și 7 de 48", 55" și 65". * Modelele J6000 / J6001 sunt compatibile doar cu televizoarele din seriile 6 și 7 de 48", 55" și 65".
Experiența unui sunet puternic
 
Televizoarele extraordinare au nevoie de un sunet extraordinar. Soundbarul curbat oferă televizorului dvs. curbat un sunet și mai puternic, de 300 de wați, pe 6,1 canale.
Conectați-vă și partajați wireless pentru distracție dublă
 
Conectați-vă televizorul și soundbarul cu ușurință prin Bluetooth, cu TV Sound Connect.* Lipsa firelor dintre soundbar și televizor vă permite să vă bucurați de designul suplu și elegant al ambelor sisteme, păstrând aspectul ordonat al casei. Controlați soundbarul și televizorul cu o singură telecomandă TV.**Conectați-vă și partajați wireless pentru distracție dublă
* Compatibil doar cu anumite dispozitive Samsung. Pentru o listă completă a dispozitivelor, vizitați www.samsung.com/ro. ** Telecomanda TV controlează doar volumul și alimentarea soundbarului.
O aplicație convenabilă, pentru control simplu
 
Controlați manual soundbarul cu aplicația Samsung Audio Remote*. Această aplicație convenabilă este un hub de control pentru elemente de bază, precum alimentarea, volumul, controalele media și setările particularizate, precum EQ pe 7 benzi. Puteți selecta cu ușurință și sursa și puteți alege dintr-o gamă întreagă de efecte sonore, precum modul Muzică, modul Cinema și modul Sport. Asocierea automată conectează aplicația de la dispozitivul dvs. mobil la soundbar, prin Bluetooth, pentru un control audio facil.
* Disponibil doar pentru dispozitivele mobile Samsung care rulează Android OS.
Un sunet mai clar și mai precis, cu amplificatoare dedicate
 
Echipat cu tehnologie audio avansată, acest soundbar Samsung curbat oferă un sunet extraordinar de echilibrat. Spre deosebire de majoritatea sistemelor de sunet, aceasta utilizează amplificatoare separate pentru a procesa frecvențele înalte, medii și joase, spre deosebire de dispozitivele care utilizează un singur amplificator. Acest lucru creează frecvențe mai bine acordate, ca să puteți beneficia de un sunet pur.

 

Detalii tehnice
Caracteristici generaleModelHW-J6000
Canale6.1
Putere totala (W)300
Subwoofer wirelessDa
Format decodareAACDa
MP3Da
WAVDa
WMADa
OGGDa
FLACDa
Caracteristici audioDolby DigitalDa
Number of Sound Modes (DSP)4
Bluetooth HI-FI CodecDa
Mod NightDa
ConectivitateUSB 2.0 gazdaDa
BluetoothDa
HDMIDa
Intrare opticaDa
Anynet+ (HDMI-CEC)Da
NFCNu
Caracteristici specialeAuto Power LinkDa
Caracteristici fiziceDimensiune satelit (mm)1.078 x 47.5 x 129
Dimensiune Subwoofer (mm)452 x 335 x 154
Greutate satelit (Kg)2.7
Greutate subwoofer (Kg)6.8