Soundbar Samsung Harman Kardon HW-Q80R, 5.1.2, 372W, Wireless, UHQ, Dolby Atmos, dts:X (Negru)
Samsung Soundbar Samsung Harman Kardon HW-Q80R, 5.1.2, 372W, Wireless, UHQ, Dolby Atmos, dts:X (Negru) HW-Q80R Sunet captivant cu sunet 5.1.2 adevărat Undele puternice proiectate în tavan fac ca sunetul să pară că vine de sus. Sunet uimitor, venit de sus, pentru o experiență de tip cinematografic, în inima casei tale. Proiectează sunetul pe verti 3776057 5 2
3299.99 Limited Availability
Soundbar Samsung Harman Kardon HW-Q80R, 5.1.2, 372W, Wireless, UHQ, Dolby Atmos, dts:X (Negru) Recomand cu placere
5
Soundbar Samsung Harman Kardon HW-Q80R, 5.1.2, 372W, Wireless, UHQ, Dolby Atmos, dts:X (Negru) Pe viitor introdusa plata in rate si pe online la toate bancile partenere .
5

Soundbar Samsung Harman Kardon HW-Q80R, 5.1.2, 372W, Wireless, UHQ, Dolby Atmos, dts:X (Negru)

COD: [ HW-Q80R ] ID: 3776057
3.299,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
3.300,00 Lei
(TVA inclus)
Soundbar Samsung Harman Kardon HW-Q80R, 5.1.2, 372W, Wireless, UHQ, Dolby Atmos, dts:X (Negru)

Scurta descriere

Sunet captivant cu sunet 5.1.2 adevărat

Undele puternice proiectate în tavan fac ca sunetul să pară că vine de sus. Sunet uimitor, venit de sus, pentru o experiență de tip cinematografic, în inima casei tale.

Proiectează sunetul pe verticală pentru o experiență cu adevărat cinematografică.
 
 
Difuzoare ce proiectează sunetul pe diagonală
 
Cu difuzoare ce proiectează sunetul pe verticală, aflate de fiecare parte a Soundbar-ului, vei fi complet integrat în sunetul surround. Lasă-te înconjurat de sunet din toate direcțiile.
 
 
Funcția Adaptive Sound îți asigură claritate pentru cele mai subtile detalii audio.
 
Soundbar-ul Samsung analizează semnalul audio pentru a oferi automat un sunet optimizat în funcție de fiecare scenă. Funcția Sunet adaptabil îți permite să auzi vocile clar, chiar și la volume reduse.
 
 
Sunet completat de Audio Masters
 
Prin combinarea soluțiilor inovatoare ale Samsung în domeniul divertismentului la domiciliu cu cei 65 de ani de expertiză audio-tehnică a Harmon Kardon, cele două mărci continuă să depășească limitele pentru a completa cu sunet de vârf experiența de divertisment la domiciliu.
 
 
Auzi mai bine. Te joci mai bine.
 
Fii gata pentru o experiență de joc puternică și captivantă, cu ajutorul subwooferelor care îmbunătățesc modul în care trăiești scena de acțiune și a difuzoarelor care oferă un sunet surround incredibil. Soundbar-ul trece automat la modul Joc atunci când este conectat la televizorul tău Samsung. Astfel, te poți concentra pe joc, și nu pe reglaje.
 
 
* Această funcție este disponibilă numai atunci când consola de jocuri este conectată la anumite televizoare Samsung din 2019 prin HDMI (toate televizoarele QLED, seria RU7400 și modelele superioare). Consolele de jocuri acceptate includ PlayStation 4 și Xbox. Televizoarele și consolele de jocuri compatibile se pot schimba. ** Consola de jocuri se achiziționează separat.
 
Se aude perfect, oriunde ai fi așezat
 
Fiecare loc e locul perfect. Bucură-te de un sunet incredibil în mod constant în orice loc din cameră, cu tweeterul de ultimă generație al Soundbar-ului.
 
 
Lasă sunetul original să îți completeze experiența cinematografică
 
Transformă-ți muzica într-un sunet mai detaliat și mai dinamic. Îmbunătățește calitatea fișierelor tale de muzică până la 32 de biți, pentru un sunet mai bogat.
 
 
Experiență HDR 10+ fluidă
 
Cu 4K Pass-Through integrat, este ușor să conectezi surse video 4K, cum ar fi UBD sau consola de jocuri. Funcționează chiar și cu surse HDR 10+, dându-ți posibilitatea de a te bucura de un sunet de o calitate impecabilă în perfectă armonie cu calitatea imaginii. Ai nevoie doar de o conexiune HDMI.
 
 
* Calitatea redării imaginii HDR 10+ este disponibilă numai cu surse echivalente.
 
Muzica prinde viață prin controlul vocal
 
Nu îți aduci aminte titlul? Bucură-te de Soundbar în modul hands-free, folosind controlul vocal Alexa. Roag-o pe Alexa să redea o melodie spunând doar titlul sau câteva versuri. Indiferent ce muzică ai chef să asculți, Alexa o va găsi.
 
 
* Pentru a utiliza această caracteristică este necesar un dispozitiv Echo Amazon. Acest serviciu este oferit de Amazon și poate fi încheiat oricând.
 
Redare wireless a muzicii
 
Soundbar-ul folosește Bluetooth pentru conectarea ușoară cu alte dispozitive. Bucură-te de muzica de pe telefonul tău mobil la o calitate audio înaltă oriunde, fără cabluri de legătură. surround.

Compatibil cu kit-ul pentru sunet wireless surround
 
Setul de difuzoare surround wireless* îți permite să extinzi îți transformi cu ușurință Soundbar-ul la într-un un sistem surround, fără aglomerare de cabluri**. Împreună cu Soundbar-ul, poți crea un sistem de canale pentru o experiență reală de sunet surround.
 
 
* Setul de difuzoare spate wireless al Samsung este disponibil pentru achiziție separată (Model accesoriu: SWA-9000S).** Modulul wireless necesită un cablu de alimentare. Difuzoarele spate sunt conectate la modul prin cablu.
 
Control cu One Remote (Telecomanda unică)
 
Nu ai nevoie de mai multe telecomenzi. Pentru pornire, volum și chiar efecte sonore, poți controla funcțiile tastelor de sunet cu ajutorul telecomenzii Samsung TV prin interfața TV.

* Produsul real poate varia în funcție de modelul televizorului și de regiune.** Compatibil cu anumite televizoare Samsung. Te rugăm să verifici în magazin pentru mai multe detalii.

Ascultare mai inteligentă cu SmartThings

SmartThings îți permite să-ți adaugi difuzoarele la rețeaua ta, oferindu-ți un control mai mare asupra sunetului în interiorul casei tale inteligente. Transformă viața conectată la tehnologie într-o experiență superioară.
 
* Dispozitivele compatibile cu SmartThings pot varia în funcție de regiune. Această funcție poate diferi în funcție de telefonul mobil și OS (sistem de operare). Este necesară descărcarea și instalarea aplicației SmartThings.
Detalii tehnice
Caracteristici generaleModelHW-Q80R
Canale5.1.2
Putere totala (W)372
Subwoofer wirelessDa
Format decodareAACDa
MP3Da
WAVDa
OGGDa
FLACDa
Caracteristici audioDolby DigitalDa
DTSDa
ConectivitateBluetoothDa
HDMIDa
Intrare opticaDa
Caracteristici fiziceDimensiune satelit (mm)1226 x 83 x 136
Dimensiune Subwoofer (mm)205 x 403 x 403
Greutate satelit (Kg)8.8
Greutate subwoofer (Kg)9.8
CuloareNegru
Adauga review

Review-uri

Petreus madalina 18.10.2020 10:05
Pe viitor introdusa plata in rate si pe online la toate bancile partenere .

Pro

Promptitudine , produsele ambalate corespunzator

Contra

Plata in rate la unele banci se poate face doar in magazin .
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Prisecaru Cristi 14.08.2020 07:33
Recomand cu placere

Pro

Recomand

Contra

NU am ce sa zic
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu