Soundbar LG SL8Y, 440W, 3.1.2 , High Res Audio, Meridian Technology, Dolby Atmos & DTS:X, Wireless Rear Speaker-Ready (Negru)
Lg Soundbar LG SL8Y, 440W, 3.1.2 , High Res Audio, Meridian Technology, Dolby Atmos & DTS:X, Wireless Rear Speaker-Ready (Negru) SL8Y Tehnologia MERIDIAN pentru un sunet de exceptie   Bara de sunet LG SL10Y este dotata cu tehnologia avansata de prelucrare a semnalului digital Meridian. Aceasta creeaza o difuzare ampla a sunetului, ridicandu-l la nivelul urechilor si extinzand int 3774186 4 1
2284.99 Out of stock
Soundbar LG SL8Y, 440W, 3.1.2 , High Res Audio, Meridian Technology, Dolby Atmos & DTS:X, Wireless Rear Speaker-Ready (Negru) Un soundbar f ok. Sunet bun . L-am achizitionat pt a ma bucura de sunet Dolby Atmos pentru filmele si serialele de pe platforma Netflix care ofera astfel de sunet. Se potriveste estetic bine cu televizoarele LG Oled seriile B si C. Recomand achizitionarea boxelor surround LG SPK8 S. Recomand conectarea tv-ului cu soundbar-ul prin cablu HDMI ARC pentru o a va bucura de sunet Dolby Atmos, acolo unde este cazul
5

Soundbar LG SL8Y, 440W, 3.1.2 , High Res Audio, Meridian Technology, Dolby Atmos & DTS:X, Wireless Rear Speaker-Ready (Negru)

COD: [ SL8Y ] ID: 3774186
2.284,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.285,00 Lei
(TVA inclus)
Soundbar LG SL8Y, 440W, 3.1.2 , High Res Audio, Meridian Technology, Dolby Atmos & DTS:X, Wireless Rear Speaker-Ready (Negru)

Descrierea produsului Soundbar LG SL8Y, 440W, 3.1.2 , High Res Audio, Meridian Technology, Dolby Atmos & DTS:X, Wireless Rear Speaker-Ready (Negru)

Tehnologia MERIDIAN pentru un sunet de exceptie
 
Bara de sunet LG SL10Y este dotata cu tehnologia avansata de prelucrare a semnalului digital Meridian. Aceasta creeaza o difuzare ampla a sunetului, ridicandu-l la nivelul urechilor si extinzand intrarea pe 2 canale la 3 canale, fara distorsiuni.
 
 
Sunet perfect pentru o imersiune sonora completa
 
Bara de sunet LG SL8Y se combina cu Dolby Atmos si DTS:X, pentru a-ti oferi o imersiune completa in filmele pe care le indragesti. SL8Y este compatibila cu Dolby Atmos 3.1.2 ch de 440 W cu un difuzor cu propagare ascendenta a sunetului.
 
 
Sunet de inalta rezolutie
 
Sunetul de inalta rezolutie ofera rate de esantionare de 96 kHz si o adancime de 24 biti, care imbunatatesc precizia sunetului si ofera o experienta de ascultare mai placuta.
 
 
Video 4k cu sunet de inalta rezolutie
 
Datorita tehnologiei care ii permite sa redea continuturi video in format HDR 4K si Dolby Vision fara reducerea performantelor, bara de sunet LG SL8Y ofera o experienta de vizionare completa.
 
 
Chromecast integrat
 
Asculta in streaming muzica preferata cu Chromecast integrat. E suficient sa deschizi o aplicatie care permite emiterea pe dispozitive, ca Spotify, sa atingi butonul de emitere si bara de sunet LG SL8Y va reda muzica instantaneu.
 
 
Conecteaza si actualizeaza la tehnologia surround
 
Imbunatateste cu usurinta performantele barei de sunet LG SL8Y cu difuzorul optional SPK8-S. Acest difuzor posterior wireless adauga doua canale audio, pentru a creste puterea sistemului tau cu 140 de Wati. Bucura-te de o experienta puternica si extatica a sunetului surround.
 
 
Conectivitate versatila
 
Bara de sunet LG SL8Y ofera mai multe intrari si optiuni practice, printre care HDMI, conector optic si Bluetooth®.
 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleModelSL8Y
Putere totala (W)440
TelecomandaDa
Caracteristici audioDTSDa
ConectivitateUSB 2.0 gazdaDa
HDMIDa
Intrare opticaDa
Caracteristici fiziceCuloareNegru
Adauga review

Review-uri

CHELARU CRISTIAN 28.12.2020 16:11
★★★★☆
Un soundbar f ok. Sunet bun . L-am achizitionat pt a ma bucura de sunet Dolby Atmos pentru filmele si serialele de pe platforma Netflix care ofera astfel de sunet. Se potriveste estetic bine cu televizoarele LG Oled seriile B si C. Recomand achizitionarea boxelor surround LG SPK8 S. Recomand conectarea tv-ului cu soundbar-ul prin cablu HDMI ARC pentru o a va bucura de sunet Dolby Atmos, acolo unde este cazul
1 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult