Raporteaza o problema
Sony Sistem Audio Sony GTK-XB7B, Bluetooth, NFC (Negru)
Sony Sony Sistem Audio Sony GTK-XB7B, Bluetooth, NFC (Negru) Simţiţi puterea EXTRA BASS   Personalizată pentru muzica dance, tehnologia inovatoare EXTRA BASS asigură un sunet de bas puternic şi energic.   Entuziasmaţi publicul   Acesta este pentru iubitorii de bas. Apăsaţi butonul EX 1707783
1307.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Sony Sistem Audio Sony GTK-XB7B, Bluetooth, NFC (Negru)

COD: [ GTKXB7B.CEL ] ID: 1707783

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Sony Sistem Audio Sony GTK-XB7B, Bluetooth, NFC (Negru)

Scurta descriere

Simţiţi puterea EXTRA BASS
 
Personalizată pentru muzica dance, tehnologia inovatoare EXTRA BASS asigură un sunet de bas puternic şi energic.
 
Entuziasmaţi publicul
 
Acesta este pentru iubitorii de bas. Apăsaţi butonul EXTRA BASS pentru un sunet profund şi energic, şi pierdeţi-vă în mişcările de dans, lăsându-vă ghidat de ritm.
Sunet pentru orice locaţie
 
GTK-XB7 este creat pentru a se mişca odată cu dvs. Mulţumită unei game de caracteristici utile, puteţi umple orice spaţiu cu sunetul de petrecere. 
 
Configurare flexibilă
 
Un senzor încorporat activează automat cele două tweetere din partea superioară, astfel încât să vă bucuraţi de sunet stereo de la sistemul dvs. de difuzoare, în poziţie verticală sau orizontală.
Conectare instantanee 
 
Redaţi instantaneu melodii în timp real din biblioteca dvs. muzicală digitală, cu o conexiune printr-o singură atingere cu NFC.
Redare USB
 
Conectaţi-vă smartphone-ul sau tableta printr-un port USB pentru încărcare şi redarea melodiilor.
Lumea e un ring de dans
 
LED-urile creează o atmosferă de club
Daţi tonul cu luminile şi cu efectele de sunete DJ. Vă puteţi pune semnătura pe melodii cu efecte de sunete, în timp ce luminile intermitente, liniare şi de la difuzor se sincronizează cu ritmul pentru o atmosferă de petrecere.
Petrecere în mişcare
 
Duceţi distracţia cu dvs., oriunde cu un mâner de transport şi design cu o singură incintă. Vă puteţi bucura de sunet excepţional, pe verticală sau orizontală, mulţumită unei configurări flexibile cu două căi.
Alegeţi luminozitatea şi frumuseţea
 
GTK-XB7 este disponibil într-o gamă de culori îndrăzneţe şi vii, astfel încât puteţi alerge nuanţa potrivită pentru stilul dvs.
Luminile LED creează o atmosferă de petrecere
 
Însufleţiţi atmosfera cu iluminarea difuzoarelor cu LED-uri, ca în club. Boxele cu LED-uri prezintă modele în mai multe culori, care variază de la alb pur la curcubeu. Sincronizarea cu ritmul, puterea şi viteza afişajului cu lumini se potrivesc cu ambianţa muzicală şi cu atmosfera.
Design bidirecţional pentru configurare flexibilă
 
O configurare flexibilă bidirecţională vă oferă un sunet excelent, oriunde plasați sistemul. Aşezaţi-l în poziție orizontală pentru senzaţia unui sistem audio clasic sau întoarceți-l în poziție verticală dacă nu aveţi mult spațiu la dispoziţie. Un senzor încorporat optimizează modul în care este procesat sunetul în sunet stereo, indiferent de configurarea pe care o alegeți.
Party Chain vă permite să vă extindeţi sistemul de boxe
 
Adăugaţi un plus de putere sistemului de sunet. Conectaţi mai multe sisteme stereo în lanţ pentru un sunet mai intens. Activaţi un dispozitiv pentru a fi „Gazda petrecerii” şi sincronizaţi muzica cu celelalte sisteme din lanţ.
ClearAudio+ vă îmbogăţeşte muzica
 
O inovaţie unică de la Sony, ClearAudio+ reglează automat setările de sunet pentru o experienţa sonoră mai bogată. Reunind cele mai performante tehnologii de procesare digitală a semnalului, ClearAudio+ reuşeşte să optimizeze fişierele audio pentru a reda constant un sunet clar, de înaltă calitate, indiferent dacă jucaţi jocuri sau vă bucuraţi de muzică sau filme.
DSEE restabileşte automat detaliile colecţiei de muzică digitală
 
Îmbunătăţiţi calitatea fişierelor muzicale comprimate. La comprimarea unei surse originale de muzică, elementele de înaltă frecvenţă care adaugă detalii şi bogăţie melodiilor preferate se pierd. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) restabileşte fidel aceste elemente pentru a genera sunet de înaltă calitate, mai apropiat de înregistrarea originală de pe CD.
Personalizaţi-vă setările cu aplicaţia SongPal
 
Distraţi-vă cu setări direct de pe ringul de dans, cu aplicaţia SongPal. Descărcaţi-o pe smartphone şi bucuraţi-vă de control wireless al tuturor setărilor pentru petrecere. Comutaţi tiparele de iluminat sau activaţi efecte de DJ și setările EQ pentru a însufleţi atmosfera. De asemenea, puteţi selecta listele de redare preferate de pe USB şi puteţi pregăti melodia următoare, fără a fi legat de cabina DJ-ului.
Redare uşoară în timp real cu NFC şi Bluetooth®
 
Tehnologiile Near Field Communication (Comunicare în câmp apropiat - NFC) şi Bluetooth elimină necesitatea conexiunilor prin cablu şi a procedurilor complexe de configurare. Este suficient să atingeţi dispozitivul dvs. cu NFC de căşti, pentru o conectare rapidă şi simplă, iar apoi nu trebuie decât să începeţi redarea colecţiei muzicale. Nu dispuneţi de funcţia NFC? Nicio problemă. Conectaţi-vă prin Bluetooth şi sunteţi gata de acţiune.
Uniţi-vă muzica, cu aplicaţia SongPal
 
Descărcaţi SongPal pentru smartphone sau tabletă şi preluaţi controlul asupra colecţiei dvs. de muzică. Este suficient să vă conectaţi prin Bluetooth® şi veţi avea acces nelimitat la toate melodiile preferate. Aplicaţia poate fi utilizată şi pentru a personaliza setările de sunet în vederea asigurării unui sunet echilibrat şi de calitate.
Bucuraţi-vă de o calitate superioară a redării în timp real prin Bluetooth ® cu LDAC
 
LDAC este o nouă tehnologie audio de la Sony care vă permite să vă bucuraţi de un sunet wireless de cea mai înaltă calitate prin Bluetooth®. Deoarece transmite de 3 ori mai multe date, LDAC oferă o experienţă mai intensă de audiţie wireless pentru toată muzica dvs. 
Intrare şi ieşire audio
 
Conectaţi echipamente audio-vizuale, cu o intrare și o ieșire audio. Conectaţi un televizor sau o boxă suplimentară, pentru a oferi divertismentului dvs. de acasă o optimizare a intensităţii audio.
Portul USB vă permite să vă conectaţi şi să redaţi
 
Cu un port USB veţi putea să conectaţi o unitate USB, un smartphone, o tabletă sau un laptop pentru a asculta toată colecţia dvs. de muzică digitală. Compatibil cu formatele MP3, WMA şi WAV, veţi fi capabil să continuaţi petrecerea cu listele dvs. de redare preferate.

 

Detalii tehnice
Specificatii produsPutere Totala30 W
Intrare audioDa
Iesire castiDa
Conexiune USBDa
Conexiune BluetoothDa
NFCDa
Caracteristici fiziceDimensiune (L x A x I)330 x 650 x 340
Greutate totala (Kg)12