Pentru rapiditate în comunicare vă recomandăm să ne contactați pe email la adresa customercare@evomag.ro. Vă mulțumim! 

Raporteaza o problema
Sistem Audio Sony SHAKE-X70PN (Negru)
Sony Sistem Audio Sony SHAKE-X70PN (Negru) Difuzor conic pentru presiune ridicată a sunetului pentru bas pe care îl puteți simţiţi Lăsaţi-vă copleşit de basul vibrant cu difuzorul conic pentru presiune ridicată a sunetului. Designul eficient cu con intern pliat măreşte presiunea acu 3588986 4299.99 Out of stock

Sistem Audio Sony SHAKE-X70PN (Negru)

COD: [ SHAKE-X70PN ] ID: 3588986
4.299,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.8 Lei
(Pret fara taxa verde: 4.299,19 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
4.300,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.8 Lei
(Pret fara taxa verde: 4.299,20 Lei)
Sistem Audio Sony SHAKE-X70PN (Negru)

Scurta descriere

Difuzor conic pentru presiune ridicată a sunetului pentru bas pe care îl puteți simţiţi

Lăsaţi-vă copleşit de basul vibrant cu difuzorul conic pentru presiune ridicată a sunetului. Designul eficient cu con intern pliat măreşte presiunea acustică trecând energia printr-un tub de amplificare. Rezultatul este mult mai eficient decât amplificatoarele şi procesarea tradiţională a semnalului, adăugând o notă de intensitate şi îndrăzneală în fiecare linie de bas.

Bucuraţi-vă de o calitate superioară a redării în timp real prin BLUETOOTH® cu LDAC™

LDAC este o nouă tehnologie audio de la Sony care vă permite să vă bucuraţi de un sunet wireless de cea mai înaltă calitate prin tehnologia Bluetooth. Deoarece transmite de 3 ori mai multe date, LDAC oferă o experienţă mai intensă de audiţie wireless pentru toată muzica dvs.

Luminile LED ale difuzoarelor creează o atmosferă de petrecere

Însufleţiţi atmosfera cu iluminarea difuzoarelor cu LED-uri, ca în club. Boxele cu LED-uri sunt prevăzute cu diferite modele de culori, care variază de la alb pur la curcubeu. Sincronizarea cu ritmul, puterea şi viteza afişajului cu lumini se potrivesc cu ambianţa muzicală şi cu atmosfera.

Intrare pentru chitară

Organizați-vă propriile concerte folosind intrarea pentru chitară. Trebuie doar să realizați conexiunea și să apăsați pe tasta Guitar (Chitară) pentru a beneficia de sunet puternic pentru chitară. Cântați doar la chitară sau conectați și un microfon pentru acompaniament vocal.

Funcţii karaoke pentru a cânta pe fundal

Concursurile de karaoke cu prietenii sunt uşor de câştigat: este suficient să conectaţi SHAKE-X70D la un televizor, să introduceţi un DVD karaoke şi cântaţi versurile de pe ecran. Cele două intrări pentru microfon şi funcţiile precum rezervarea melodiilor, scor şi ecou, vă permit să faceţi echipă cu prietenii pentru o distracţie de zile mari. Un fader vocal încorporat reduce vocile de pe CD-uri, astfel încât să puteţi interpreta toate melodiile preferate.

Efectele de DJ vă permit să vă puneţi amprenta asupra melodiilor

Însufleţiţi atmosfera cu efectele de DJ. Patru efecte diferite definesc cadrul petrecerii: Flanger creează un efect răsunător profund; WAH distorsionează sunetul; Isolator scoate în evidenţă o bandă de frecvenţă specifică; iar PAN împrăştie sunetul prin difuzoare. Puteţi utiliza efectele DJ cu aplicaţia Fiestable şi controlul gesturilor, astfel încât va fi mai uşor ca niciodată să fiţi creativi cu listele de melodii pentru petrecere.

Intrare HDMI pentru o configurare simplă

Conectaţi-vă cu ușurință la televizor, pentru un sunet profund, puternic, pentru toate filmele și muzica dvs. datorită unui port HDMI, tot ce trebuie să faceți este să vă conectaţi printr-un singur cablu.

Redare uşoară în timp real cu NFC şi tehnologia BLUETOOTH®

Comunicarea în câmp apropiat (NFC) şi tehnologia Bluetooth® elimină necesitatea conexiunilor prin cablu şi a procedurilor complexe de configurare. Atingeți SHAKE-X70D de dispozitivul cu NFC pentru o conectare rapidă și fără probleme și începeți redarea în timp real a colecției de muzică. Nu aveţi NFC? Nicio problemă. Conectaţi-vă prin tehnologia Bluetooth şi sunteţi gata de pornire.

Delectaţi-vă cu toate filmele dvs. pe un player DVD integrat

Faceți senzație cu DVD-urile și vizionați-le pe playerul integrat SHAKE-X70D. Savuraţi fiecare explozie, scenă de acţiune sau dramă cu un sunet surround cinematografic, care vă plasează direct în mijlocul acţiunii. Transformaţi-vă camera de zi într-o sală de cinematograf şi organizaţi seri de neuitat dedicate filmelor.

Cele două porturi USB vă permit să vă conectaţi şi să redaţi

Copiaţi piese între CD şi USB. Conectaţi-vă dispozitivul la portul de REDARE/ÎNREGISTRARE şi puteţi începe transferul. Dacă înregistraţi direct pe USB, puteţi mări rata de biţi de la cea standard, de 128 kb/s, până la 256 kb/s pentru calitate audio accentuată.

Intrări audio pentru a vă extinde sistemul audio

Profitaţi la maxim de sistemul audio personal. Cele două intrări RCA audio vă permit să conectaţi un televizor, o consolă de jocuri sau un sistem SHAKE suplimentar, pentru mai multă putere, indiferent ce ascultaţi sau vizionaţi.

Unificaţi muzica cu Sony | Music Center

Descărcaţi aplicaţia Sony | Music Center (numită anterior SongPal) pentru smartphone sau tabletă şi preluaţi controlul colecţiei de muzică. Este suficient să vă conectați prin tehnologia Bluetooth și veți avea acces fără cusur la toate melodiile preferate. Aplicaţia poate fi utilizată şi pentru a personaliza setările de sunet în vederea asigurării unui sunet echilibrat şi de calitate.

Tuner radio FM pentru emisiunile dvs. preferate

Doriţi să ascultaţi DJ-ii preferaţi? Alegeţi postul dorit utilizând selectorul radioului FM şi vedeţi ce mai este nou.

CD player încorporat pentru colecţia de discuri

Redaţi albume clasice sau discuri cu compilaţii utilizând CD playerul încorporat. Acest sistem audio personal este compatibil cu discuri CD, CD-R şi CD-RW, astfel încât vă puteţi bucura de toată muzica, de la înregistrări de studio la mixaje şi piese descărcate.

Detalii tehnice
Specificatii produsIntrare audioDa
Intrare microfonDa
Conexiune BluetoothDa
NFCDa
Player CDFormat redare audioDVD+/-RW, CD-R/RW, MP3
TunerTuner RDSDa
Banda frecventeFM
Caracteristici fiziceGreutate unitate de baza (Kg)6.2
Greutate boxa (Kg)30.6
Dimensiune Boxa (mm)510 x 773 x 491
Dimensiune unitate principala (mm)455 x 165 x 330