Raporteaza o problema
Sistem de andocare Philips DS1600/12, USB, pentru iOS (Negru)
Philips Sistem de andocare Philips DS1600/12, USB, pentru iOS (Negru) DualDock pentru a încărca şi a vă juca pe dispozitive Apple (Lightning şi 30 de pini)    Staţia de andocare Philips DualDock cu conector Lightning şi de 30 pini poate încărca şi reda orice dispozitiv Apple. Creat pentru a combina elegan 3626387 455.99 Out of stock

Sistem de andocare Philips DS1600/12, USB, pentru iOS (Negru)

COD: [ DS1600/12 ] ID: 3626387

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Sistem de andocare Philips DS1600/12, USB, pentru iOS (Negru)

Scurta descriere

DualDock pentru a încărca şi a vă juca pe dispozitive Apple (Lightning şi 30 de pini) 
 
Staţia de andocare Philips DualDock cu conector Lightning şi de 30 pini poate încărca şi reda orice dispozitiv Apple. Creat pentru a combina eleganţa cu funcţionalitatea, poţi comuta rapid între conectori. Bucură-te de melodiile preferate indiferent de dispozitivul Apple pe care vrei să-l foloseşti.
 
 
Încărcaţi al doilea dispozitiv mobil folosind portul USB 
 
Pentru un plus de confort, boxa dispune şi de un port USB pentru încărcarea unui al doilea dispozitiv mobil chiar şi atunci când iPod-ul/iPhone-ul dvs. este andocat.
 
 
Aplicaţie gratuită ClockStudio pentru radio prin Internet şi alte funcţii interesante 
 
Aplicaţia gratuită adaugă o gamă de funcţii interesante boxei dvs. cu andocare. Puteţi să verificaţi vremea, să vedeţi ora şi chiar să folosiţi fotografiile preferate ca tapet. ClockStudio vă permite de asemenea să ascultaţi mii de posturi radio din întreaga lume prin Internet. Mai multe actualizări pentru noi funcţii şi faţete.
 
 
Intrare audio pentru redarea muzicii portabile 
 
Conectivitatea prin intrarea audio permite redarea directă a materialelor audio de pe playerele media portabile. Pe lângă avantajul ascultării muzicii preferate la calitatea superioară pusă la dispoziţie de sistemul audio, modul audio este, de asemenea, extrem de comod, deoarece tot ce trebuie să faci este să conectezi playerul MP3 portabil la sistemul audio.
 
 
Sincronizare automată a orei sau datei la andocare
 
Staţia de andocare sincronizează automat ora sau data cu iPod-ul, iPhone-ul sau iPad-ul dvs. la andocare. Nu trebuie decât să apăsaţi un buton pentru a comuta între afişajul orei şi datei.
Detalii tehnice
Specificatii produsPutere Totala8 W
Intrare audioDa
Conexiune USBDa
Conexiune iPod/iPhoneDa
Caracteristici fiziceDimensiune (L x A x I)96 x 225 x 143 mm