evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele Marketing onlineDepozitAgent Logistica. Hai sa evoluezi alaturi de noi.
Raporteaza o problema
Sistem Audio Wireless Multiroom Philips Fidelio BM90/12, 200W, USB, Bluetooth, CD (Negru)
Philips Sistem Audio Wireless Multiroom Philips Fidelio BM90/12, 200W, USB, Bluetooth, CD (Negru) Putere totală de ieşire 200W RMS    Acest sistem are o putere totală de ieşire de 200 W RMS. RMS se referă la rădăcina pătrată a mediei aritmetice, care este o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră sau, mai bine spus, puterea 3604732
2599.99 Out of stock

Sistem Audio Wireless Multiroom Philips Fidelio BM90/12, 200W, USB, Bluetooth, CD (Negru)

COD: [ BM90/12 ] ID: 3604732
2.599,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.8 Lei
(Pret fara taxa verde: 2.599,19 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.600,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.8 Lei
(Pret fara taxa verde: 2.599,20 Lei)
Sistem Audio Wireless Multiroom Philips Fidelio BM90/12, 200W, USB, Bluetooth, CD (Negru)

Scurta descriere

Putere totală de ieşire 200W RMS 
 
Acest sistem are o putere totală de ieşire de 200 W RMS. RMS se referă la rădăcina pătrată a mediei aritmetice, care este o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră sau, mai bine spus, puterea electrică transferată de la un amplificator audio la o boxă, care este măsurată în waţi. Valoarea puterii electrice furnizate în boxă şi sensibilitatea acesteia determină puterea sonoră care este generată. Cu cât mai mare este puterea, cu atât mai bună este puterea sonoră emisă de boxă.
 
Redare MP3-CD, CD şi CD-R/RW 
 
MP3 înseamnă „MPEG 1 Audio layer-7,6 cm (3")”. MP3 este o tehnologie revoluţionară prin care fişierele audio mari sunt comprimate de 10 ori fără o scădere simţitoare a calităţii audio. MP3 a devenit formatul standard de compresie audio utilizat pe Web, permiţând transferul rapid şi uşor al fişierelor audio.
 
 
Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort 
 
Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.
 
 
Tehnologie de procesare pur digitală pentru cea mai bună calitate a sunetului 
 
Tehnologia avansată de procesare a sunetului pur digitală oferă o performanţă acustică mult superioară în comparaţie cu tehnologia de procesare audio analogică convenţională de care dispun playerele cu andocare care utilizează ieşirea audio analogică de la un iPod/iPhone. Prin captarea ieşirii audio digitale de la iPod/iPhone şi utilizând procesarea digitală în fiecare etapă a circuitului, este produs un coeficient semnal/zgomot mult mai mare. Rezultă o claritate inegalabilă a sunetului în echilibru perfect.
 
USB Direct pentru o redare simplă a pieselor MP3 
 
Datorită capacităţii complete de transfer al fişierelor, te poţi bucura cu uşurinţă de confortul şi de distracţia accesării mai multor melodii digitale prin USB Direct încorporat.
 
 
LivingSound pentru sunet stereofonic mai amplu, copleşitor 
 
Tehnologia LivingSound Philips în curs de patentare extinde semnificativ punctul optim (locul ideal pentru audiţie din cameră), astfel încât să vă puteţi bucura de o muzică într-adevăr copleşitoare pe o zonă mai largă. Prin combinarea diferitelor procese de sonorizare, LivingSound restituie bogăţia şi detaliile spaţiale ale ambianţei sonore, adeseori pierdute cu un sistem stereo compact. Efectul este un sunet mai amplu decât aşteptările în punctul optim - distribuit extins şi uniform în toată camera. Acum ascultarea muzicii nu se limitează la zona restrânsă în mod obişnuit. Bucuraţi-vă de sunetul stereo optim într-o zonă mai largă.
 
 
Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică 
 
Digital Sound Control vă oferă posibilitatea de a preseta comenzile Balans, Clar, Puternic, Cald şi Luminos pe care le puteţi utiliza pentru optimizarea intervalelor de frecvenţe pentru diferite stiluri muzicale. Fiecare mod foloseşte o tehnologie de egalizare pentru reglarea automată a balansului şi amplificarea celor mai importante frecvenţe pentru respectivul stil de muzică. Nu în ultimul rând, Digital Sound Control vă permite să vă bucuraţi din plin de muzica preferată, reglând balansul în funcţie de stilul de muzică redat.
 
 
Grupează până la 5 boxe izzy cu izzylink™, pentru distracție în mai multe camere 
 
izzylink™ este o tehnologie wireless care utilizează standardul IEEE802.11n pentru a permite conectarea mai multor boxe în vederea formării unei reţele wireless. Reţeaua conectează până la cinci boxe, fără a necesita router, parolă Wi-Fi sau o aplicaţie mobilă pentru dispozitive inteligente pentru configurare. Poţi adăuga cu uşurinţă boxele izzy la reţea, pentru a te bucura de muzică redată simultan în camere diferite. Fiecare boxă poate fi în continuare comutată cu o singură atingere de la modul singular pentru uz individual la modul grup pentru muzică în mai multe camere.
 
 
O singură atingere pentru a configura izzylink™ fără router, fără parolă şi fără aplicaţii 
 
Nu este nevoie de router, de parolă sau de aplicaţii pentru configurare. Apasă prelungit butonul „GROUP” (GRUP) de pe două boxe pentru configurarea iniţială. Repetă pentru a adăuga a 3-a, a 4-a sau a 5-a boxă. Fiecare apăsare prelungită pe butonul „Group” (Grup) adaugă pe rând câte o boxă. Muzica în mai multe camere nu a fost niciodată mai uşor de obţinut. După finalizare, reţeaua izzylink™ va fi memorată chiar şi la scoaterea din priză a boxei.
 
 
Redă muzică wireless într-o singură cameră prin Bluetooth 
 
Boxa Philips izzy îţi permite să redai toată muzica preferată de la telefon, tabletă sau computer, indiferent de aplicaţia de muzică sau de radio utilizată.
 
 
Schimbă boxa principală din grup cu o singură atingere 
 
În fiecare grup izzylink™, orice boxă individuală poate fi boxa principală, transmiţând muzica spre celelalte boxe. Când vrei să preiei inițiativa pentru a partaja propria ta muzică, apasă pe butonul Bluetooth al boxei din camera ta şi partajează instantaneu muzica de pe dispozitivul tău. Celelalte difuzoare din acelaşi grup izzylink™ vor reda sincronizat aceeaşi muzică în acelaşi timp. Partajarea de muzică între voi este extrem de simplă.
 
 
Transmite-ţi toată muzica prin izzylink™
 
Reţeaua izzylink™ îţi preia toate sursele de muzică și aplicaţiile de muzică sau radio de pe smartphone-uri, tablete sau computere, difuzând wireless muzica în toate camerele.
Detalii tehnice
Specificatii produsPutere Totala200 W
Intrare audioDa
Conexiune USBDa
Conexiune BluetoothDa
Alte caracteristiciTelecomanda
Player CDFormat redare audioMP3 / CD
TunerTuner RDSDa
Banda frecventeFM
Caracteristici fiziceDimensiune (L x A x I)300 x 300 x 994 mm
Greutate totala (Kg)11