Microsistem Audio Philips BTB2515/12, CD/MP3 Player, Radio FM, Bluetooth, USB, 15 W (Negru)
Philips Microsistem Audio Philips BTB2515/12, CD/MP3 Player, Radio FM, Bluetooth, USB, 15 W (Negru) Transmite muzică wireless prin Bluetooth™ de pe smartphone   Bluetooth este o tehnologie de comunicare wireless pe rază scurtă, durabilă şi eficientă energetic. Tehnologia permite conectarea wireless uşoară la iPod/iPhone/iPad sau alte di 3759595 5 2
779.99 Out of stock
Microsistem Audio Philips BTB2515/12, CD/MP3 Player, Radio FM, Bluetooth, USB, 15 W (Negru) Conectivitate bună, funcțiile controlabile din telecomandă, sunetul clar și volumul poate să deranjeze vecinii.
5
Microsistem Audio Philips BTB2515/12, CD/MP3 Player, Radio FM, Bluetooth, USB, 15 W (Negru) Merita investitia.

Microsistem Audio Philips BTB2515/12, CD/MP3 Player, Radio FM, Bluetooth, USB, 15 W (Negru)

COD: [ BTB2515/12 ] ID: 3759595
899,00 Lei
-13%
(mai ieftin cu 119,01 lei)
779,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0,80 Lei
(Pret fara taxa verde: 779,19 Lei)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
899,00 Lei
-13%
(mai ieftin cu 119,00 lei)
780,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0,80 Lei
(Pret fara taxa verde: 779,20 Lei)
Microsistem Audio Philips BTB2515/12, CD/MP3 Player, Radio FM, Bluetooth, USB, 15 W (Negru)

Scurta descriere

Transmite muzică wireless prin Bluetooth™ de pe smartphone
 
Bluetooth este o tehnologie de comunicare wireless pe rază scurtă, durabilă şi eficientă energetic. Tehnologia permite conectarea wireless uşoară la iPod/iPhone/iPad sau alte dispozitive Bluetooth, precum smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri. Astfel vă puteţi bucura cu uşurinţă de muzica şi sunetele preferate de la clipuri video sau jocuri, wireless, cu această boxă.
 
 
Sistemul de boxe Bass Reflex oferă un sunet de bas puternic, mai profund
 
Sistemul Bass Reflex facilitează obţinerea unui bas puternic şi profund, utilizând incinte de dimensiuni mici. Se diferenţiază de sistemul convenţional printr-un tub acustic suplimentar, aliniat acustic la woofer, pentru optimizarea redării frecvenţelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund şi cu mai puţine distorsiuni. Sistemul funcţionează prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. În combinaţie cu difuzorul, sistemul amplifică frecvenţele joase furnizând un bas puternic, de calitate.
 
 
Intrare audio pentru redarea muzicii portabile
 
Conectivitatea prin intrarea audio permite redarea directă a materialelor audio de pe playerele media portabile. Pe lângă avantajul ascultării muzicii preferate la calitatea superioară pusă la dispoziţie de sistemul audio, modul audio este, de asemenea, extrem de comod, deoarece tot ce trebuie să faci este să conectezi playerul MP3 portabil la sistemul audio.
 
 
Redare MP3-CD, CD şi CD-R/RW
 
MP3 înseamnă „MPEG 1 Audio layer-7,6 cm (3")”. MP3 este o tehnologie revoluţionară prin care fişierele audio mari sunt comprimate de 10 ori fără o scădere simţitoare a calităţii audio. MP3 a devenit formatul standard de compresie audio utilizat pe Web, permiţând transferul rapid şi uşor al fişierelor audio.
 
 
USB Direct pentru o redare simplă a pieselor MP3
 
Datorită capacităţii complete de transfer al fişierelor, te poţi bucura cu uşurinţă de confortul şi de distracţia accesării mai multor melodii digitale prin USB Direct încorporat.
 
 
Mod standby Bluetooth permanent activat pentru reconectare uşoară
 
După ce dispozitivul inteligent a fost conectat o dată, sistemul muzical Philips poate fi activat din modul standby de funcţia Bluetooth a dispozitivului inteligent. Aceasta va activa şi sursa Bluetooth, permiţând transmiterea uşoară şi rapidă a muzicii, în orice moment.
 
Încărcare rapidă şi eficientă prin USB pentru dispozitivul inteligent
 
Portul USB nu este doar pentru redarea muzicii. Sistemul inteligent de gestionare a alimentării USB permite un curent de încărcare de 2 A pentru încărcarea rapidă a dispozitivului inteligent atunci când sistemul muzical este în modul standby.
 
 
Încărcare automată CD
 
Uşa frontală automată adaugă mai multă complexitate la designul elegant al acestui sistem. Uşa elegantă, dar funcţională, care acoperă discul, glisează vertical în sus şi în jos într-o mişcare lină la atingerea unui buton, oricând doreşti să schimbi selecţia muzicală. Relaxează-te şi savurează performanţa audio dinamică în timp ce priveşti discul prin fereastra transparentă.
 
Digital Sound Control
 
Digital Sound Control vă oferă posibilitatea de a preseta comenzile Balans, Clar, Puternic, Cald şi Luminos pe care le puteţi utiliza pentru optimizarea intervalelor de frecvenţe pentru diferite stiluri muzicale. Fiecare mod foloseşte o tehnologie de egalizare pentru reglarea automată a balansului şi amplificarea celor mai importante frecvenţe pentru respectivul stil de muzică. Nu în ultimul rând, Digital Sound Control vă permite să vă bucuraţi din plin de muzica preferată, reglând balansul în funcţie de stilul de muzică redat.
Detalii tehnice
Specificatii produsPutere Totala15 W
Intrare audioAUX
Conexiune USBDa
Conexiune BluetoothDa
Player CDFormat redare audioCD / CD-R / CD-RW / MP3
TunerBanda frecventeFM
Presetari20
Adauga review

Review-uri

Păun George Paul 12.06.2020 16:09
Merita investitia.

Pro

Un produs compact cu o conectivitate buna, cu sunet clar si volum acceptabil in apartament, citeste si MP3, iar telecomanda este foarte practica.

Contra

Nu am.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Păun George Paul 10.06.2020 17:30
Conectivitate bună, funcțiile controlabile din telecomandă, sunetul clar și volumul poate să deranjeze vecinii.

Pro

Un produs echilibrat la un preț corect.

Contra

Nu am.
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu