evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele Marketing onlineDepozitAgent Logistica. Hai sa evoluezi alaturi de noi.
Raporteaza o problema
Micro Sistem Philips MCM2450, Player CD/MP3 (Negru)
Philips Micro Sistem Philips MCM2450, Player CD/MP3 (Negru) Sunet stereo HiFi care se potriveşte casei tale   Conectează muzica prin USB Direct şi fă-o să sune aşa cum îţi doreşti prin Digital Sound Control sau utilizează intrarea Audio In pentru a conecta orice dispozitiv de redare şi a îţi re 1467080
709.39 Out of stock

Micro Sistem Philips MCM2450, Player CD/MP3 (Negru)

COD: [ MCM2450/12 ] ID: 1467080
709,39 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.8 Lei
(Pret fara taxa verde: 708,59 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
709,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.8 Lei
(Pret fara taxa verde: 708,20 Lei)
Micro Sistem Philips MCM2450, Player CD/MP3 (Negru)

Scurta descriere

Sunet stereo HiFi care se potriveşte casei tale
 
Conectează muzica prin USB Direct şi fă-o să sune aşa cum îţi doreşti prin Digital Sound Control sau utilizează intrarea Audio In pentru a conecta orice dispozitiv de redare şi a îţi reînvigora muzica. Totul într-un format subţire, compact, cu posibilitate de montare pe perete.
Redare MP3-CD, CD şi CD-R/RW
 
MP3 înseamnă „MPEG 1 Audio layer-7,6 cm (3")”. MP3 este o tehnologie revoluţionară prin care fişierele audio mari sunt comprimate de 10 ori fără o scădere simţitoare a calităţii audio. MP3 a devenit formatul standard de compresie audio utilizat pe Web, permiţând transferul rapid şi uşor al fişierelor audio.
USB Direct pentru o redare simplă a pieselor MP3
 
Datorită capacităţii complete de transfer al fişierelor, vă puteţi bucura cu uşurinţă de confortul şi de distracţia accesării mai multor melodii digitale prin USB Direct încorporat.
Intrare audio pentru redarea muzicii portabile
 
Conectivitatea prin intrarea audio permite redarea directă a materialelor audio de pe playerele media portabile. Pe lângă avantajul ascultării muzicii dvs. preferate la calitatea superioară pusă la dispoziţie de sistemul audio, modul audio este, de asemenea, extrem de comod, deoarece tot ce trebuie să faceţi este să conectaţi playerul MP3 portabil la sistemul audio.
Sistemul de boxe Bass Reflex oferă un sunet de bas puternic, mai profund
 
Sistemul Bass Reflex facilitează obţinerea unui bas puternic şi profund, utilizând incinte de dimensiuni mici. Se diferenţiază de sistemul convenţional printr-un tub acustic suplimentar, aliniat acustic la woofer, pentru optimizarea redării frecvenţelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund şi cu mai puţine distorsiuni. Sistemul funcţionează prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. În combinaţie cu difuzorul, sistemul amplifică frecvenţele joase furnizând un bas puternic, de calitate.
Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică
 
Digital Sound Control vă oferă posibilitatea de a preseta comenzile Balans, Clar, Puternic, Cald şi Luminos pe care le puteţi utiliza pentru optimizarea intervalelor de frecvenţe pentru diferite stiluri muzicale. Fiecare mod foloseşte o tehnologie de egalizare pentru reglarea automată a balansului şi amplificarea celor mai importante frecvenţe pentru respectivul stil de muzică. Nu în ultimul rând, Digital Sound Control vă permite să vă bucuraţi din plin de muzica preferată, reglând balansul în funcţie de stilul de muzică redat.
Opţiune de montare pe perete pentru poziţionare flexibilă
 
Combinaţia perfectă între un design suplu şi flexibil, sistemul audio Philips este proiectat inteligent pentru a se integra în spaţiul de locuit. Baza sistemului audio este un stativ, astfel încât sistemul poate fi aşezat frumos şi în siguranţă pe orice raft sau comodă. La montarea pe perete dispuneţi de aceeaşi flexibilitate ca în cazul stativului independent.
Designul compact se potriveşte la orice spaţiu, orice stil de viaţă
 
Designul compact se potriveşte la orice spaţiu, orice stil de viaţă. Acest televizor compact se potriveşte în orice încăpere, graţie designului suplu şi dimensiunilor reduse.
Detalii tehnice
Specificatii produsPutere Totala20 W
Intrare audioDa
Intrare microfonNu
Conexiune USBDa
Conexiune iPod/iPhoneNu
Conexiune BluetoothNu
Conexiune WirelessNu
Player CDFormat redare audioMP3 / CD
Functie de repetareDa
Functie redare aleatoareDa
AfisajLED
TunerBanda frecventeFM
Presetari20
Caracteristici fiziceDimensiune unitate principala (mm)465 x 107 x 233