Datorită perioadei și a numărului mare de solicitări, livrarea produselor poate suferi intârzieri. Vă rugăm să ne solicitați pe email la: customercare@evomag.ro #StaiAcasa

Raporteaza o problema
Micro Sistem Philips AZ420, CD/MP3 Player (Negru)
Philips Micro Sistem Philips AZ420, CD/MP3 Player (Negru) Sunet excelent în mişcare   Vreţi să vă eliberaţi melodiile digitale preferate de pe playerul de muzică portabil şi să vă bucuraţi de ele cu un sunet puternic? Cu funcţia USB Direct a produsului Philips CD Soundmachine, acum puteţi! 1467087
328.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Micro Sistem Philips AZ420, CD/MP3 Player (Negru)

COD: [ AZ420/12 ] ID: 1467087
328,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.8 Lei
(Pret fara taxa verde: 328,19 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Informatii garantie
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
329,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.8 Lei
(Pret fara taxa verde: 328,20 Lei)
Micro Sistem Philips AZ420, CD/MP3 Player (Negru)

Scurta descriere

Sunet excelent în mişcare
 
Vreţi să vă eliberaţi melodiile digitale preferate de pe playerul de muzică portabil şi să vă bucuraţi de ele cu un sunet puternic? Cu funcţia USB Direct a produsului Philips CD Soundmachine, acum puteţi!
Redare MP3-CD, CD şi CD-R/RW
 
MP3 înseamnă „MPEG 1 Audio layer-7,6 cm (3")”. MP3 este o tehnologie revoluţionară prin care fişierele audio mari sunt comprimate de 10 ori fără o scădere simţitoare a calităţii audio. MP3 a devenit formatul standard de compresie audio utilizat pe Web, permiţând transferul rapid şi uşor al fişierelor audio.
Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic
 
Dynamic Bass Boost optimizează frecvenţele joase în funcţie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. De obicei, frecvenţele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, funcţia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de un sunet consistent chiar şi atunci când reduceţi volumul.
Redare aleatorie/Repetare CD pentru savurarea personalizată a muzicii
 
Funcţia „Redare aleatorie/Repetare” vă ajută să ieşiţi din monotonia ascultării muzicii redate întotdeauna în aceeaşi ordine. După încărcarea melodiilor preferate pe player, tot ce trebuie să faceţi este să selectaţi unul dintre modurile - „Redare aleatorie” sau „Repetare” pentru redarea melodiilor în ordine diferită. Savuraţi experienţa muzicală diferită şi unică de fiecare dată când porniţi playerul.
Intrare audio pentru redarea muzicii portabile
 
Executaţi o singură conexiune şi bucuraţi-vă de toată muzica de pe dispozitive portabile şi calculatoare. Conectaţi dispozitivul la portul INTRARE-AUDIO (3,5 mm ) al setului Philips. În cazul calculatoarelor conexiunea se face de obicei de la ieşirea pentru căşti. După conectare vă puteţi bucura direct de întreaga colecţie de muzică, pe un set de difuzoare superioare. Philips oferă un sunet de calitate superioară.
Sunet excelent în mişcare
 
Vreţi să vă eliberaţi melodiile digitale preferate de pe playerul de muzică portabil şi să vă bucuraţi de ele cu un sunet puternic? Cu funcţia USB Direct a produsului Philips CD Soundmachine, acum puteţi!
20 de piese programabile de pe CD
 
Caracteristica de redare programată a CD-urilor vă permite să ascultaţi melodiile preferate în ordinea dorită.
 
Taste presetate directe pentru acces rapid la staţii radio memorate
 
Detalii tehnice
Specificatii produsPutere Totala2 x 3.5 W
Intrare audioDa
Intrare microfonNu
Conexiune USBDa
Conexiune iPod/iPhoneNu
Conexiune BluetoothNu
Conexiune WirelessNu
Player CDFormat redare audioMP3 / CD-R
Functie de repetareDa
Functie redare aleatoareDa
AfisajLCD
TunerBanda frecventeFM
Caracteristici fiziceDimensiune unitate principala (mm)320 x 130 x 220