Raporteaza o problema
Micro Sistem Audio Philips BTM2660/12, 20 W, Radio FM, CD/MP3 Player, Bluetooth (Negru)
Philips Micro Sistem Audio Philips BTM2660/12, 20 W, Radio FM, CD/MP3 Player, Bluetooth (Negru) Redare MP3-CD, CD şi CD-R/RW    MP3 înseamnă „MPEG 1 Audio layer-7,6 cm (3")”. MP3 este o tehnologie revoluţionară prin care fişierele audio mari sunt comprimate de 10 ori fără o scădere simţitoare a calităţii audio. MP3 a devenit 3604727
779.99 Out of stock

Micro Sistem Audio Philips BTM2660/12, 20 W, Radio FM, CD/MP3 Player, Bluetooth (Negru)

COD: [ BTM2660/12 ] ID: 3604727
779,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.8 Lei
(Pret fara taxa verde: 779,19 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
780,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.8 Lei
(Pret fara taxa verde: 779,20 Lei)
Micro Sistem Audio Philips BTM2660/12, 20 W, Radio FM, CD/MP3 Player, Bluetooth (Negru)

Scurta descriere

Redare MP3-CD, CD şi CD-R/RW 
 
MP3 înseamnă „MPEG 1 Audio layer-7,6 cm (3")”. MP3 este o tehnologie revoluţionară prin care fişierele audio mari sunt comprimate de 10 ori fără o scădere simţitoare a calităţii audio. MP3 a devenit formatul standard de compresie audio utilizat pe Web, permiţând transferul rapid şi uşor al fişierelor audio.
 
 
USB Direct pentru o redare simplă a pieselor MP3 
 
Datorită capacităţii complete de transfer al fişierelor, te poţi bucura cu uşurinţă de confortul şi de distracţia accesării mai multor melodii digitale prin USB Direct încorporat.
 
 
Sistemul de boxe Bass Reflex oferă un sunet de bas puternic, mai profund 
 
Sistemul Bass Reflex facilitează obţinerea unui bas puternic şi profund, utilizând incinte de dimensiuni mici. Se diferenţiază de sistemul convenţional printr-un tub acustic suplimentar, aliniat acustic la woofer, pentru optimizarea redării frecvenţelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund şi cu mai puţine distorsiuni. Sistemul funcţionează prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. În combinaţie cu difuzorul, sistemul amplifică frecvenţele joase furnizând un bas puternic, de calitate.
 
 
Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică 
 
Digital Sound Control vă oferă posibilitatea de a preseta comenzile Balans, Clar, Puternic, Cald şi Luminos pe care le puteţi utiliza pentru optimizarea intervalelor de frecvenţe pentru diferite stiluri muzicale. Fiecare mod foloseşte o tehnologie de egalizare pentru reglarea automată a balansului şi amplificarea celor mai importante frecvenţe pentru respectivul stil de muzică. Nu în ultimul rând, Digital Sound Control vă permite să vă bucuraţi din plin de muzica preferată, reglând balansul în funcţie de stilul de muzică redat.
 
 
Transmite muzică prin Bluetooth® cu sincronizarea multi-dispozitiv
 
Transmiterea wireless de sunete prin Bluetooth® este din ce în ce mai frecventă în lumea sistemelor de sonorizare, dar majoritatea sistemelor compatibile Bluetooth® permit numai conectarea unui singur dispozitiv pe rând. Sincronizarea multi-dispozitiv îţi permite să sincronizezi până la trei dispozitive şi să comuţi instantaneu între ele.
 
 
Opţiune de montare pe perete pentru poziţionare flexibilă 
 
Combinaţia perfectă între un design suplu şi flexibil, sistemul audio Philips este proiectat inteligent pentru a se integra în spaţiul de locuit. Baza sistemului audio este un stativ, astfel încât sistemul poate fi aşezat frumos şi în siguranţă pe orice raft sau comodă. La montarea pe perete dispuneţi de aceeaşi flexibilitate ca în cazul stativului independent.
 
Mod standby Bluetooth permanent activat pentru reconectare uşoară
 
După ce dispozitivul inteligent a fost conectat o dată, sistemul muzical Philips poate fi activat din modul standby de funcţia Bluetooth a dispozitivului inteligent. Aceasta va activa şi sursa Bluetooth, permiţând transmiterea uşoară şi rapidă a muzicii, în orice moment.
 
 
Încărcare rapidă şi eficientă prin USB pentru dispozitivul inteligent
 
Portul USB nu este doar pentru redarea muzicii. Sistemul inteligent de gestionare a alimentării USB permite un curent de încărcare de 2 A pentru încărcarea rapidă a dispozitivului inteligent atunci când sistemul muzical este în modul standby.
 
 
Designul compact se potriveşte la orice spaţiu, orice stil de viaţă
 
Designul compact se potriveşte la orice spaţiu, orice stil de viaţă. 
Acest televizor compact se potriveşte în orice încăpere, graţie designului suplu şi dimensiunilor reduse.
 
Transferă muzică instantaneu între 2 dispozitive cu MULTIPAIR
 
Sincronizează simultan 2 dispozitive inteligente, pentru a putea reda muzică de pe orice dispozitiv doreşti, fără dificultăţile implicate de desincronizare şi resincronizare. Pentru a reda o melodie pe alt dispozitiv, mai întâi trebuie să întrerupi redarea pe dispozitivul iniţial şi apoi să începi redarea unei noi melodii pe alt dispozitiv, pentru ca acesta să preia redarea. Este o funcţie perfectă pentru a partaja muzică cu prietenii, la petreceri sau pentru a reda diverse melodii stocate pe diferite dispozitive. Permite membrilor familiei şi prietenilor să-şi sincronizeze dispozitivele cu al tău simultan, pentru a putea face schimb de muzică foarte uşor.
Detalii tehnice
Specificatii produsPutere Totala20 W
Intrare audioDa
Conexiune USBDa
Conexiune BluetoothDa
Player CDFormat redare audioCD / CD-R / CD-RW / MP3
TunerBanda frecventeFM
Caracteristici fiziceDimensiune (L x A x I)433 x 67 x 226 mm
Greutate totala (Kg)2.4