Raporteaza o problema
Micro Sistem Audio Philips AZ215C/12, CD Player, Radio FM, 3 W (Roz)
Philips Micro Sistem Audio Philips AZ215C/12, CD Player, Radio FM, 3 W (Roz) Redaţi CD-uri, CD-R şi CD-RW   Philips este cunoscut pentru crearea de produse compatibile cu numeroase discuri disponibile pe piaţă. Acest sistem audio vă permite să vă bucuraţi de muzica de pe CD, CD-R şi CD-RW. CD-RW (compatibil cu CD-u 3600936
221.99 Out of stock

Micro Sistem Audio Philips AZ215C/12, CD Player, Radio FM, 3 W (Roz)

COD: [ AZ215C/12 ] ID: 3600936

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Informatii garantie
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Micro Sistem Audio Philips AZ215C/12, CD Player, Radio FM, 3 W (Roz)

Scurta descriere

Redaţi CD-uri, CD-R şi CD-RW
 
Philips este cunoscut pentru crearea de produse compatibile cu numeroase discuri disponibile pe piaţă. Acest sistem audio vă permite să vă bucuraţi de muzica de pe CD, CD-R şi CD-RW. CD-RW (compatibil cu CD-urile reinscriptibile) înseamnă că sistemul dvs. audio poate reda atât discuri înregistrabile (CD-R), cât şi discuri reinscriptibile (CD-RW). Discurile CD-R pot fi înregistrate o singură dată şi pot fi redate de orice player audio de CD-uri, în timp ce discurile CD-RW pot fi înregistrate şi reînregistrate de mai multe ori şi pot fi redate doar de playerele CD audio compatibile.
 
 
Redare aleatorie/Repetare CD pentru savurarea personalizată a muzicii 
 
Funcţia „Redare aleatorie/Repetare” vă ajută să ieşiţi din monotonia ascultării muzicii redate întotdeauna în aceeaşi ordine. După încărcarea melodiilor preferate pe player, tot ce trebuie să faceţi este să selectaţi unul dintre modurile - „Redare aleatorie” sau „Repetare” pentru redarea melodiilor în ordine diferită. Savuraţi experienţa muzicală diferită şi unică de fiecare dată când porniţi playerul.
 
Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic 
 
Dynamic Bass Boost optimizează frecvenţele joase în funcţie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. De obicei, frecvenţele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, funcţia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de un sunet consistent chiar şi atunci când reduceţi volumul.
 
 
Intrare audio pentru redarea muzicii portabile 
 
Executaţi o singură conexiune şi bucuraţi-vă de toată muzica de pe dispozitive portabile şi calculatoare. Conectaţi dispozitivul la portul INTRARE-AUDIO (3,5 mm ) al setului Philips. În cazul calculatoarelor conexiunea se face de obicei de la ieşirea pentru căşti. După conectare vă puteţi bucura direct de întreaga colecţie de muzică, pe un set de difuzoare superioare. Philips oferă un sunet de calitate superioară.
 
 
Putere totală de ieşire 3 W RMS
 
Acest sistem are o putere de ieşire de 3W RMS. RMS se referă la rădăcina pătrată medie, o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră sau, mai bine spus, pentru puterea electrică transferată de la un amplificator audio la un difuzor, care este măsurată în waţi. Valoarea puterii electrice furnizate difuzorului şi sensibilitatea acesteia determină puterea sonoră care este generată. Cu cât puterea în waţi este mai mare, cu atât este mai bună puterea sonoră emisă de boxă.
 
20 de piese programabile de pe CD
 
Caracteristica de redare programată a CD-urilor vă permite să ascultaţi melodiile preferate în ordinea dorită.
Detalii tehnice
Specificatii produsPutere Totala3 W
Intrare audioAUX
Player CDFormat redare audioCD / CD-R / CD-RW
TunerBanda frecventeFM
Caracteristici fiziceDimensiune (L x A x I)252 x 232 x 124 mm
Greutate totala (Kg)1