evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele Marketing onlineDepozitAgent Logistica. Hai sa evoluezi alaturi de noi.
Raporteaza o problema
Mini sistem Hi-Fi Philips FX25/12, USB, Bluetooth, NFC
Philips Mini sistem Hi-Fi Philips FX25/12, USB, Bluetooth, NFC Megasunetul devine wireless   Transferă muzică wireless prin Bluetooth® de pe orice dispozitiv inteligent, cu tehnologie NFC pentru sincronizare instantanee. Un amplificator dublu oferă calitate mai bună a sunetului, iar puterea de ieşire tot 1270326
1104.89 Out of stock

Mini sistem Hi-Fi Philips FX25/12, USB, Bluetooth, NFC

COD: [ FX25/12 ] ID: 1270326
1.104,89 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.8 Lei
(Pret fara taxa verde: 1.104,09 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.105,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.8 Lei
(Pret fara taxa verde: 1.104,20 Lei)
Mini sistem Hi-Fi Philips FX25/12, USB, Bluetooth, NFC

Scurta descriere

Megasunetul devine wireless
 
Transferă muzică wireless prin Bluetooth® de pe orice dispozitiv inteligent, cu tehnologie NFC pentru sincronizare instantanee. Un amplificator dublu oferă calitate mai bună a sunetului, iar puterea de ieşire totală RMS de 300 W oferă un sunet surprinzător de puternic.
 
Caracteristicile produsului
 
Transmite muzică wireless prin Bluetooth™ de pe smartphone
Bluetooth este o tehnologie de comunicare wireless pe rază scurtă, durabilă şi eficientă energetic. Tehnologia permite conectarea wireless uşoară la iPod/iPhone/iPad sau alte dispozitive Bluetooth, precum smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri. Astfel vă puteţi bucura cu uşurinţă de muzica şi sunetele preferate de la clipuri video sau jocuri, wireless, cu această boxă.
 
MAX Sound, pentru amplificare instantanee
 
Tehnologia MAX Sound amplifică instantaneu frecvenţele joase, mărind la maxim performanţa volumului şi creând o experienţă audio impresionantă printr-o simplă atingere de buton. Circuitul electronic sofisticat calibrează sunetul existent şi setările volumului, amplificând la maxim, instantaneu, basul şi volumul, fără distorsiuni. Rezultatul final este o amplificare semnificativă atât a spectrului sonor, cât şi a volumului, adăugând forţă piesei ascultate.
 
Intrare audio pentru redarea muzicii portabile
 
Conectivitatea prin intrarea audio permite redarea directă a materialelor audio de pe playerele media portabile. Pe lângă avantajul ascultării muzicii dvs. preferate la calitatea superioară pusă la dispoziţie de sistemul audio, modul audio este, de asemenea, extrem de comod, deoarece tot ce trebuie să faceţi este să conectaţi playerul MP3 portabil la sistemul audio.
 
Amplificator dublu pentru un sunet de o calitate mai bună
 
Amplificatorul dublu asigură performanţă îmbunătăţită a sunetului prin reducerea modulării intercalate între woofer şi tweeter, deoarece fiecare transductor este alimentat de propriul amplificator dedicat. Rezultă sunete joase profunde şi puternice care au impact puternic fără să interfereze prea mult cu frecvenţele superioare, astfel încât rămân pure şi detaliate. Utilizate în combinaţie cu design crossover activ, se obţine control îmbunătăţit asupra fazei şi a răspunsului în frecvenţă al fiecărui transductor, rezultând un sunet mai echilibrat şi mai natural.
 
Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort
 
Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.
 
Smartphone-uri cu funcţia NFC activată, pentru sincronizare Bluetooth
 
Sincronizaţi dispozitive Bluetooth fără nicio problemă, cu tehnologia NFC (Near Field Communications), dintr-o singură atingere. Este suficient să atingeţi smartphone-ul sau tableta cu funcţia NFC activată în zona NFC a unei boxe pentru a porni boxa, a iniţia sincronizarea Bluetooth şi streaming-ul de muzică.
 
Detalii tehnice
Specificatii produsPutere Totala300 W
Intrare audioAux-RCA
Iesire castiDa
Conexiune USBDa
Conexiune BluetoothDa
NFCDa
Alte caracteristiciDifuzoare cu 2 cai, Tweeter 2 inch/Woofer de 6.5 inch - Bass Reflex
Max Sound/DInamic Bass Boost
Player CDCD changer1
Format redare audioCD / CD-R / CD-RW / MP3
Functie de programareDa
Functie de repetareDa
Functie redare aleatoareDa
AfisajVFD
TunerTuner RDSDa
Banda frecventeFM
Presetari40
Casetofon DeckDeckNu
Caracteristici fiziceLungime unitate de baza (mm)467
Adancime unitate de baza (mm)320
Inaltime unitate de baza (mm)140
Lungime boxa (mm)320
Adancime boxa (mm)201
Inaltime boxa (mm)350
Greutate totala (Kg)10.25